arkadaşlar merhabalar herkese öncelikle ben bu formu uzun zamandan beri takip eden biriyim kimilerinizin dertlerinden ders alıp kimilerinizin dertlerini okuyup üzülmüşümdür sanırım benimde sizlerden akıl alma zamanım geldi sizlerin fikirlerine dışardan bakış açılarına çok ihtiyacım var ben 23 yaşındayım üniversiteyi yeni bitirdim 3 yıldır bir ayrıl bir barış sallantılı bi ilişkim var burda 3 yıl boyunca neler yaşadığımı anlatırsam sanırım romann olup piyasaya sürerim :) o kadar yani şimdi erkek arkadaşım 25 yaşında biz üniversitede tanıştık başlarda ne o beni sevmişti nede ben zamanla birbirimize aşırı bağlandık ve ne sorun yaşarsak yaşayalım hiç bir ayrılık sebep ayrılmamıza kopmamıza neden olmadı asıl konuma geçmek istiyorum sizleri sıkmamak adına şimdi bundan 5 yıl once erkek arkadaşım üniversiteyi kazanmadan önce bir kızla sevgili oldu ve hai ergen aşkları denir ya aynen o şekil 6 ay bir konuşmaları olmuş sadece 1 kere cafede arkadaşları ile birlikte kısa bir oturmaları olmuş muhabbetleri telefonda devam etmiş ama telefon dediğimde çok sık telefonlaşıyolarmış şimdi sevgilim üniversiteyi kazanmış ardından bir sene sonra kız da kazandı ve bende kazandım tabi kızla aynı sene yerleştik bölüme kız sevgilimm bi üst sınıftaydı biz sevgilimle ikinci senenin sonunda tanıştık tabi neyse kız sürekli sevgilim arayıp taciz etmeye başladı telefonla okulda yanımızdan geçerken pis pis bskmalar ayağını yere vurmalar pek havalı bi tip zaten neyse sevgilimde tabi aradığını terslediğini soyluyodu hatta o kadar rahatsız ettiki ben sevgilimn adına mesaj attıp rahatsız etmemesini söyledim kızında hayatında biri var olmasına rağmen kızsevgilimi ipşkin pişkin arkadşalarınasoruyormuş felhasıl tam bir başbelası sevgilimi arayıp sen onu sevmyorsun beni seviyorsun demeler epey bi başımızağırdı kızdan ötürü biz bundan 2 yıl önce sevgilimle bir ayrılık dönemi geçirdik 3 hafta ayrı kaldık sevgilim bu kıza ulaşmış ve eve çağırmış tabi kızda balıklama atlıyo çağırdığı yere geliyor evegelir gelmez direk soyunuyo erkek ardaşıma senin olmak istiyorumö falan diyo sevgilimde kufur edip giyin falan diyo kızda ağlıyo falan kız bakire değilmiş erkek arkadaşım bunu biliyo işte sen bakire değilsin falan diyo kız başta nkarediyo sonraa anlatıyo herşeyi sevgilime sen beni bıraktın diyo gittin falan tek başıma bıraktın duygu sömürüsü yapıyoberaber yeniden hayat kuralım diyo sevgilimzorla giydirip yolluyo sanazevki vermycm diyerek kızda ağlayarak evden çıkıyo ayakkabısını daa suratına çarpıyo ben bunu barıştıktan 2 yıl sonra duydum ve kıyamet koptu şimdi o kızı ve bu yaşananları takıntı ypsmış durumdayım kafayı yemek üzereyim ayrıldığınız donem oldu boşver diyip teselli ediyorum kendimi sonra ya kıza dokunmuşsa ya hala seviyosa gerçekten abartmıyorum sevglim çok ilgili benimle hani çok seviyo aşık biliyorum ama neden bu düşünceleri atamıyorum beynimden bugün ilk defa kızın facesine bakmadım çünkü ısıtıp ısıtıp sevgilimin onune getiriyorum ve huzurumz kaçıyo resmen şizofreyine bağladım sevgilim evlenmek istiyor benimle hayalleri hepvar kızında 2 yıldır bi çıktığı var seviyormuş oyle duydum zaten sesi çıkmıyor rahatsız etmiyo artık ama ben hatırladıkça deli oluyorum yardım edin lütfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilimin geçmişi
- Konu Sahibi nirwana
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bir derdim var
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Cogu defa aklimin ucundan gecti ulasip rezil etmek ama asla muhattap olmadim onunla bence oda bunu istiyordu sevgilim aratayim dedi kac defa inanmiyorsan kendi agziyla anlatir dedi dusuk bi kiz iste anlatirdi eminim bende cok gucluk cektim inanmakta fakat biliyorum soyle bi kelime kullanmisti " evet haklisin baktiginda her erkek o durumda biseyler yasar ama sen beni tanimiyorsun hala " dye
- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
- 78
- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
- 78
Ya ne havası, havasını söndürmek istese ne diye evine çağırsın, ha baska bir seyi söndürecekti belki de olmamış . Bu sizin içinize dert olmuş, ilişkiniz böyle yürümez, ya sevgilinizin yaptıklarını unutacaksınız ya da sevgilinizi unutacaksınız bu kadar basitIste benimde aklimin almadigi seylr bunlar neden cagirdi neden bakire olmadigini sorguladi dedigine gore cok havali bi kiz sirf havasini sondurmek icin
- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.535
- 208
Iste benimde aklimin almadigi seylr bunlar neden cagirdi neden bakire olmadigini sorguladi dedigine gore cok havali bi kiz sirf havasini sondurmek icin
Erkek arkadaşınız size bu şekilde mi açıkladı? Havasını söndürmek için? Bu benim için "özrü kabahatinden beter" bir durum. Erkek arkadaşınız bir kadını bekareti üzerinden aşağılama hakkını nereden alıyor?
- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
- 78
Ya sevgilinizle kızın arasındaki konusmalar ne kadar basitce, ne kadar iğrençce konuşmalar farkında mısınız? Bu kız dediğinize göre kötü bir kız diyelim, hangi cesareti alıp eve gidip soyunuyor? Bu cesareti ona veren sizin sevgiliniz, evine almış daha var mı ötesi az daha neyse ağzımı bozmayacağım akşam akşamYa kiz bakire degil ve sevgilim bunu suratina vuruyo kiz inkar ediyo basta sonra itiraf ediyo