Sevgilimin eski sevgilisini rehbere kaydetmesi.

zeynn15

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2024
70
109
13
Merhaba kız kardeşlerim sizden bir konuda yardım almak istiyorum. 2.5 senelik bir ilişkim var. Maalesef sevgilimin eski kız arkadaşı senelerdir peşini bırakmıyor. Sevgilim onun sıkıntılı olduğunu ve tatlı bir dille aramaması için uyardığını söyledi bir çok kez ama nafile. Bu durumu yaklaşık 2 kere görmezden geldim kendimi düşürmemek için muhattap olup, engellese dahi farklı numaralardan arıyor. Sevgilime bunun önüne geçmesini gerekirse numara değiştirmesini yoksa daha fazla dayanamayacağımı söyledim. Kendi ellerimle 2-3 defa rehberden sildirdim. Taa ki geçen gün yanımda arayınca tekrardan kaydettiğini görene kadar. Sorduğumda onu sevmediğini,onun problemli olduğunu ve arama beni demek için kaydettiğini söyledi :d Beni çok sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü,bensiz yapamayacağını söyledi ama ben dayanamayıp ayrıldım. İşin kötüsü bu olay yaşanana kadar sevgilime güveniyordum kızlar en çok koyan bu oldu. Şimdi sürekli yazıyor arıyor yanlış anladığımı söylüyor ama umrumda değil. Siz olsanız ne yapardınız?

valla ben de aranıyordum hem de 1 kişi tarafından değil ama her seferinde erkek arkadaşıma söyledim haberi oldu yani. zaten engelleyince meşgule düşüyor beni rahatsız etmez bu. kayıtlı falan değildir hiç kimse ve beni arama yazma falan asla demem direkt görmezden gelirim. yazarsam ilgi vermek olur o. geçen ay numaramı değiştirdim kafam rahat artık. numara değiştirmem 1 kere vodafone u aramamla çözüldü. "peşini bırakmıyorsa" bilmediğin şeyler olabilir bence ama fitne sokmak asla istemem aklına.

valla ben de aranıyordum hem de 1 kişi tarafından değil ama her seferinde erkek arkadaşıma söyledim haberi oldu yani. zaten engelleyince meşgule düşüyor beni rahatsız etmez bu. kayıtlı falan değildir hiç kimse ve beni arama yazma falan asla demem direkt görmezden gelirim. yazarsam ilgi vermek olur o. geçen ay numaramı değiştirdim kafam rahat artık. numara değiştirmem 1 kere vodafone u aramamla çözüldü. "peşini bırakmıyorsa" bilmediğin şeyler olabilir bence ama fitne sokmak asla istemem aklına.
İşte zaten sizin yaptığınız olması gereken şey :))

Eski sevgilin sert bir dille onu hızaya getirebilirdi.Rehbere sürekli onu niye kayıt ediyor ki ?
İşte ben de buna anlam veremediğim için bitirdim zaten. Sert dille konuşamazmış intihar etmeye çok meyilli bir kızmış,kibar bir dille uyarıyormuş ama laftan anlamıyormuş :d

Merhaba kız kardeşlerim sizden bir konuda yardım almak istiyorum. 2.5 senelik bir ilişkim var. Maalesef sevgilimin eski kız arkadaşı senelerdir peşini bırakmıyor. Sevgilim onun sıkıntılı olduğunu ve tatlı bir dille aramaması için uyardığını söyledi bir çok kez ama nafile. Bu durumu yaklaşık 2 kere görmezden geldim kendimi düşürmemek için muhattap olup, engellese dahi farklı numaralardan arıyor. Sevgilime bunun önüne geçmesini gerekirse numara değiştirmesini yoksa daha fazla dayanamayacağımı söyledim. Kendi ellerimle 2-3 defa rehberden sildirdim. Taa ki geçen gün yanımda arayınca tekrardan kaydettiğini görene kadar. Sorduğumda onu sevmediğini,onun problemli olduğunu ve arama beni demek için kaydettiğini söyledi :d Beni çok sevdiğini ve benimle ciddi düşündüğünü,bensiz yapamayacağını söyledi ama ben dayanamayıp ayrıldım. İşin kötüsü bu olay yaşanana kadar sevgilime güveniyordum kızlar en çok koyan bu oldu. Şimdi sürekli yazıyor arıyor yanlış anladığımı söylüyor ama umrumda değil. Siz olsanız ne yapardınız?
Unutun siz bu işi. Kız da takık bence sevgiliniz de boş değil

Burada kızın tekrar aradığından bahsediyorum yanlış anlaşıldıysa eğer
Hayır yanlış anlamadım. Siz anlamamışsınız bence o yüzden söylüyorum.
Sorunlu insanı kimse rehberine eklemez. Tekrar tekrar arıyormuş, ekranda elli kere görmüş olması lazım o zaman. Numarasını sürekli görmekten ezberler bir daha da açmaz rahatsız olan. O kıza da sizin için “ben ondan ayrılmaya çalışıyorum, çok hassas kendine bir şey yapar diye korkuyorum, doğru zamanda bu ilişkiyi bitiricem, sevmiyorum vicdanım rahatsız olur kendine zarar verirse” demediğini nerden biliyorsunuz? Bence başından beri 3 kişilikmiş bu ilişki.

Sizden nude ( çıplak ) fotoğraf isteyen, atmadığınız için soğuk davranan adamla ilişkinize devam mı ediyorsunuz ? 26 Mart 2024 te açtığınız konuda ilişkiniz 1 yıllıktı da.

İşte ben de buna anlam veremediğim için bitirdim zaten. Sert dille konuşamazmış intihar etmeye çok meyilli bir kızmış,kibar bir dille uyarıyormuş ama laftan anlamıyormuş :d
İstemem yan cebime koy, diyecem de baya baya istiyor :)

Kadın çok çok çok hasta biri değilse ki değildir, hiçbir Kadın erkek istemediği sürede onu rahatsız edemez. Sevgiliniz belli ki ilişki tam bitsin istemiyor, inanın istese o kız onu bir daha arayamaz. Tatlı dille konuşmuşmuş, sert dille konuşsun ya o ne demek. Keşke ilk sefer gördüğünüzde ayrılsaydınız da zamanınız boşa gitmeseydi. Ben olsam kesin ayrılırdım.

İşte zaten sizin yaptığınız olması gereken şey :))
bitmesi hayrına olmuş hiç kendini sorgulama bence. muhatap olmak hoşuna gitmeyen muhatap olmaz zaten.. sevgilinin de hoşuna gidiyor demek ki toksiklikten zevk alıyor. üzgünüm senin için geçmiş olsun :/

Yol vermekle iyi yapmışsınız.Demek kibar dille konuşması gerekiyormuş 😂 yürüsün gitsin oradan

Kız değil sevgiliniz kızın peşini bırakmıyor gibi. Bence siz bunu bırakın.

Back
X