onun adıyla sana hitap ettiyse o iş yaş hala unutamamış ve belki de kızın haberi olmadan o fotoğrafları bakmak için depoluyor. ayrıl kurtul ondan aylarca bunu çekmişsin daha fazla çekme2 senelik bi ilişkim daha olmuştu ondada aynı sorunla karşılaşmıştım ve unutamadığını söylemişti. Bu sevgilim bana eski sevgilisinin adıyla da hitap etti bir kez
Guveniniz kalmadıysa devam etmenin anlamı yok kesinlikle . Ben daha çok aynı hediyenin alınmasını çok çirkin buldum .Merhaba, her kızın olduğu gibi benim de bu konuda sıkıntılarım varilişkimizin 2-3. Aylarında sevgilimin telefonunda eski sevgilisinin fotoğrafını gördüm. Eski sevgilisiyle ilişkisi bittikten 3 ay sonra sevgili olduk ve eski ilişkisi 9 ay kadar sürmüş. İlk gördüğümde gözümden kaçmış dedi o an sildik. Daha sonra şeytan dürttü yine baktım ve yine farklı fotoğraflar gördüm. Unutmuşum silmeyi dedi yine o an sildik. Şimdi 7 aylık ilişkimiz var ve 2 hafta önce bilgisayarını ödünç almıştım. Kontrol ederken eski sevgilisine dair bi klasör buldum. Görmedim haberim yok dedi ama klasör bildiğiniz gözümün önündeydi bulmak için çabalamadım bile. Belgelere girmem yeterli oldu.. doğal olarak içimde ki kuşku arttı. Takıntılı gibi sürekli kızın profilini kontrol ediyorum, arkadaşken doğum günümde bana eski sevgilisine aldığı ayının aynısını almıştı. Ben de arkadaşız diye bi şey dememiştim. Şimdi buna da üzüldüğümü görünce yenisini aldı. Çok sevdiğini o kızı önemsemediğini hatta sevmediğini bile söylüyor ama nedense inanmıyorum bu söylediklerine.. sizce ne yapmalıyım, erkek arkadaşım bana yalan söylüyor olabilir mi
onun adıyla sana hitap ettiyse o iş yaş hala unutamamış ve belki de kızın haberi olmadan o fotoğrafları bakmak için depoluyor. ayrıl kurtul ondan aylarca bunu çekmişsin daha fazla çekme
Guveniniz kalmadıysa devam etmenin anlamı yok kesinlikle . Ben daha çok aynı hediyenin alınmasını çok çirkin buldum .
Ben bir buçuk yıllık evliyim ve anladığım öğrendiğim fark ettiğim erkekler bizim değer verdiğimiz onemsedigimiz bir çok şeyi eş geçiyorlar .yani bir kız ayrılınca tamamen bitirdiyse ona o kişiyi hatırlatacak ne varsa siler yok eder vs vs ama erkekler öyle değil o fotoğrafın orda durması hatta evinde ona ait eşyalar kalması vs pek umursamazlar denk geldikçe falan o şeyleri kaldırır bazen eşyası gözünün önünde olsa aklına gelmez . Gelgelelim sizin kaç kere buna benzer durumunuz olmuş her seferinde silmiş ben olsam karşımdaki insan önemsiyor diye bu konuda daha dikkatli olurdum . Erkek arkadasinizda bu davranış da çirkin
Ben evliyim geçenlerde eşimin bilgisayarını karıştırırken bi kızın tanımadığım bir kızın iki tane fotoğrafını gördüm kim bilmiyorum sormadım aklıma da gelmiyo . Eşim bana bu güveni veriyo her şeyiyle o yüzden unutmuşum belki şimdi kalkıp baksam fotoğraf yine duruyodur ama umurumda değil çünkü eşimin bana olan ilgisinden sevgisinden şüphem yok . Yanlış da anlaşılmasın güven ve tedbir birlikte güzel. Eğer guvenmiyorsaniz ne olursa olsun devam etmeyin .Evlilik planları kuruyoruz ve bu konunun beni aşırı rahatsız ettiğini biliyor. Konu ne zaman açılsa üzülerek özür diliyor ama asla yatışmıyorum ve ona inanmadığımı da biliyor. Elimden bi şey gelmiyor diyip duruyor ve ben evlenirsek bu konu beni çok yıpratır mı diye düşünmeden edemiyorum. Çok takıntılı birisiyim çünkü ve üst üste gelince bu konuyu atamıyorum artık
Merhaba, bu konuda düşüncelerimi paylaşmak istedim. Öncelikle sevgilinizin ilişkisi bittikten üç ay sonra yeni bir ilişkiye başlaması çok yanlış. Her ne kadar sevmiyorum dese de 9 ay boyunca bir yaşanmışlık var. Eski sevgilisinin izlerinin tamamen yok olması için bence üç ay yeterli bir süre değil. Sevgilinizin kalbini bardak olarak düşünün, diyelim ki eski sevgilisi çay siz ise kola sınız. Eğer o bardağın içinde birkaç damla da olsa çay kaldıysa kolanın tadını da alamayacaktır. Bayanlar duyguları daha yoğun yaşadıklarından fotoğraf veya eşyalardan zor vazgeçerler. Ama erkekler öyle değil. Eğer bir erkek eski sevgilisinin fotoğraflarını saklıyorsa bazı şeyler tam olarak bitmemiştir. Sana naçizane tavsiyem güvensizlik duygusu insanı kemiren ve çok yıpratan bir duygudur. Sürekli kızın profilini kontrol ediyorum diyorsun bu senin psikolojik yönden yıpranmana daha çok sebep olacaktır. Kızı takibi bırak ve sevgilinle ilişkinde bir daha bu konuyu açma ama tedbiri de elden bırakma. dikkatli ol nasıl olsa yanlış bir şey yapıyorsa açık verecektir.Merhaba, her kızın olduğu gibi benim de bu konuda sıkıntılarım varilişkimizin 2-3. Aylarında sevgilimin telefonunda eski sevgilisinin fotoğrafını gördüm. Eski sevgilisiyle ilişkisi bittikten 3 ay sonra sevgili olduk ve eski ilişkisi 9 ay kadar sürmüş. İlk gördüğümde gözümden kaçmış dedi o an sildik. Daha sonra şeytan dürttü yine baktım ve yine farklı fotoğraflar gördüm. Unutmuşum silmeyi dedi yine o an sildik. Şimdi 7 aylık ilişkimiz var ve 2 hafta önce bilgisayarını ödünç almıştım. Kontrol ederken eski sevgilisine dair bi klasör buldum. Görmedim haberim yok dedi ama klasör bildiğiniz gözümün önündeydi bulmak için çabalamadım bile. Belgelere girmem yeterli oldu.. doğal olarak içimde ki kuşku arttı. Takıntılı gibi sürekli kızın profilini kontrol ediyorum, arkadaşken doğum günümde bana eski sevgilisine aldığı ayının aynısını almıştı. Ben de arkadaşız diye bi şey dememiştim. Şimdi buna da üzüldüğümü görünce yenisini aldı. Çok sevdiğini o kızı önemsemediğini hatta sevmediğini bile söylüyor ama nedense inanmıyorum bu söylediklerine.. sizce ne yapmalıyım, erkek arkadaşım bana yalan söylüyor olabilir mi
Bi kere bulursun ok görmemiş dersin ikiye gene hadi neysede üc olmus yahu
Bi silkelenip her yeri temizlemesi gerekirdi
Cokmu cepte görüyor sizi diye düşündüm
Dayak arıyor sanırımPeki eski kız arkadaşı instagramdan resimleri silmese sizin sevgilinizle tepkiniz ne olurdu? Bazı kadınlar parazitten beter..
Telefonda eski sevgilisinin fotoğraflarını gördünüz, sonra da bilgisyarında. Adam bilerek silmemiş. Başka açıklaması yok. Ben olsam çoktan ayrılmıştım. Böyle biriyle asla evlilik düşünmem. Gururlu bir insanım
Tekrarlamayan bir hayat olsa affedin unutun derim. Ama telefonunda bir kaç kez denk gelip sonra bilgisayarında görmek, hiç hoş değil. Onur kırıcıSanırım benim de gururum bastırıyor. Üstünden zaman geçtiği için bi şey diyemiyorum ama dayanamadığım yerde bitireceğim sanırım
Tekrarlamayan bir hayat olsa affedin unutun derim. Ama telefonunda bir kaç kez denk gelip sonra bilgisayarında görmek, hiç hoş değil. Onur kırıcı