Sevgilimin eski sevgilileri

heyecan arıyor herhalde ne bileyim sende anlat eski sevgilim aradı beni ne şanslı seni alacak adam bebek gibi kızsın dedi falan de yalandan kim ölmüş kudursun sonra bi ara itiraf edersin

Iyi niyet falan palavra. Resmen iş çıkar mı diye yoklamış. Yine de ben affederim diyorsanız bundan sonra bol bol aldatılmaya hazır olun. Bir defa kurtarmanın verdiği güvenle hep yapacak.

Benim böyle bir sevgilim vardı. eski sevgilisiyle mesajlaşmalarını yakaladım, ağlayıp zırladı. sonra başka bir tane daha.. başka bir tane daha.. derken gene bir gün eski sevgilisini erkek ismiyle kaydettiğini gördüm ve bitirdim. aradan 7-8 sene geçti ve hala 2-3 ayda bir bana muhtelif yerlerden mesaj atıp hal hatır sorar =)) yani adamda eski takıntısı vardı. kopamıyorsa geçmişinden çok zor, bence bitirseniz daha hayırlı.

Sevgiliniz eski sevgilimi hatırlattı bana, o da bulduğu her fırsatta eski sevgililerine koşardı, ben 3.boynuzu yiyince açtım gözümü yol verin gitsin bence değişmiyor bu tipler, şu an da da sevgilisi var mesela ve bana yaptıklarını ona da yapıyo, ara ara yokluyo beni halini hatrını sormak istedim falan diyo tersleyip gönderiyorum ben de. Atalarımızın da dediği gibi can çıkar huy çıkmaz. 1.5 yıl uzun bi süre bir sürü yaşanmışlıklar falan var zor olur ayrılık ama zararın neresinden dönerseniz kardır.

Yabancı olan kızla kültürler uyuşmadığı için kendisi bitirmiş. Benden ayrılacağını düşünmüyorum ama takılmaya çalıştı belki. yani evlenilecek eğlenilecek kız hesabı ..
Olsun yine de yaptığı yanlış.

Ayrıl bu adam seni delirtir çünkü
Bunla ömür geçmez
Elindekinin kıymetini bilmiyor
Her yerden engelle görsün
Sonra atar istediğine msj ezik

Yabancı olan kızla kültürler uyuşmadığı için kendisi bitirmiş. Benden ayrılacağını düşünmüyorum ama takılmaya çalıştı belki. yani evlenilecek eğlenilecek kız hesabı ..

Yani? Böyle düşününce içiniz rahatlıyor mu?
Bu zihniyette bir adamsa bu olaylar yaşanmasa bile ayrılmanız gerekiyor. Kadınları böyle kategorilere ayıran adamdan hayır gelmez.
Bu düşüncedeki adam evlendiğiyle de eğleniyordur. Buradaki "eğlenme" dalga geçme anlamında tabii ki.

Kadınları böyle sınırlayan adamdan hayır grlmez
Onun eğlenilcek kız olduğunu kim karar veriyor ayrıca eğlenmek ne?bir hemcinsine nasıl bunu diyebilirsin?bu kafayla çok aldatılırsın.
Senden ayrılmaz tabi herşeyine göz yumuyorsun

Ben böyle düşünmüyorum elbette onun böyle düşündüğünü buna göre davrandığını söylemeye çalışıyorum

arkadaşımın eski sevgilisi de her eski sevgilisini aratırdı fake hesaplardan bakardı daha neler neler huylu huyundan vazgeçmez kendine yazık etme takıntılı gibi ne alaka yazması falan her erkek ve kadın bunu kabul etmez olay çıkar.

Affedersen yine yapıcak aynısını.Sana değer veren güzel insanlarda var.Onlara ver gönlnü.Böyle biriyle canına yazık.

Ayrılmaktan sakın korkmayın.
Sizde eski sevgili olun size de yazsın

Adamın hayat tarzı bu.

eski sıfatına sahip olan herkes çok kıymetli

Nasılsın iyi misin diye sordu tamam ki bence bu bile çok yanlış. Üstüne resim isteyip kıza iltifat etmiş. Kız cevap vermeyince daha da konuşmak için üstelemiş. Tüm bunları yaparken de sizin rahatsız olacağınızı düşünmemiş. Bu adamla bırakın evlenmeyi ilişkinizi direk kesmeniz lazım.
Ayrıca nişanlanan kıza hayırlı olsun yazması da çok yanlış. Kizin yerinde olsam bende engellerdim.
Açık net; Adam eskiyi eskide bırakamamış.

Simdi bende bi yoklayayim su eski defterimi bi elime aliyim de. Kudurt kudurt ve finish bitir isini.

Değişmez o. Aynı öyle devam eder geçmiş olsun bişey olmaz bu ilişkiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…