Sevgilimin eski eşi rahatsiz ediyor

Senin yapacak hiçbir şeyin yok önemli olan onun konuşması ve sizin hayatınızdan uzaklaştırması

Bu adam 50 küsür yaşında değil miydi ya koskoca adamın annesi neden dahil oldu olaylara, kv kaç yaşında

Ben boyle kiymetli adam gormedim. Mutlulugunuz daim olsun.

Korktuğunuz başınıza gelir kadın rahat vermeyecek sana.

Yol yakınken ayrıl derim.

Sorunsuz bir ilişkin olmalı çünkü zaten kendi içinde çok sorun yaşayacaksınız bir de eski eş ve kızı size cephe alırken daha çok zorlanırsın.

6aylik ilişki için bu kaosa katlanmazdim. Neden freebir adam bulmuyorsun ?

Yol yakinken yollari ayir sevgilinden,evlendikten sonra bu tür sorunlarla cok karsilasicaksin. 16 yasinda bir kizi var ama ayriligi kabul etmeyip yokluguna alisamamis eve cagiriyor,siz evlendiginizde ayni seyi yapicak sevgilinde kizim icin yapiyorum diyip gitcek

Dili bana abi gibi gelmedi bilmiyorum.

Dili degil katip konulari sanki kadinlar bundaki sorunlari soyledikce buraya konu acip bizim fiktimizi soruyor gibi bir izlenim yaratiyor bende. Cacik konusu,para konusu,sevgilinin arkadasini sormasi,bilmem kac gunde bir bulusmalari...dilini anlayabilmemiz icin bizimle iletisim kurmasi lazim ama actigi konularda 3-5 kisa kisa cevaplar veriyor.

Ex'ten next olmaz dolayısıyla sevgilinizin aklının çelineceğini sanmıyorum ama bu üzüm fazla çöplü gibi geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…