benim de sevgilimin yakında doğum günü benim de pek açılabilecek imkanım yok bu ay, internetten baya iyi bir fiyata harflerinin kendinin yazabildiğin çikolatalardan aldım, mesajlı bir tatlı oldu yani, bir de duvar saati istiyordu çok orjinal bir saat aldım yine internetten tablo gibi çok muhteşem. bir de aslında resmimizi karakalem çizmek istiyorum çok uzun zamandır ama vakit bulamıyorum o yetişmeyecek sanırım(
aklımda bi fikir daha var, ilaç şişesi alıcam içi kapsül gibi olanlarından içindekileri boşaltıp küçük kağıtlara ben bişeyler yazıcam bir de prospektüs hazırlıcam fln filan işte :)
aslında kendim pasta hazırlamak istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum bi de vaktim kısıtlı
bence kendi hazırladığınız şeyler daha değerli, ben 2 yıl önce bir takvim yapmıştım ellerimle yazmıştım resimlerimizi yapıştırmıştım fln hala duvarında asılı :)
Canım bu ilaç şişesi fikri çok hoşş : ) Neler yazıcaksın şişenin içine,üzerine ve prospektüs'e : ) Merak ettimmm
saat çok klasik bi hediye hemde iyi bi markanın saatini almaya kalksan paran yetmez sanmam ki içinde olduğun mali durum düşünülünce gerek de yok bence
çok güzel fotoğraf çerçeveleri var bugün gördüm ben çok güzeller bence böyle bi şey düşünebilirsin
kendin minik kalp kekler ya da kurabiyeler yaparsın yanına da gayet sevimli olur
havaların soğuk olduğu zamanda olsa uzun kollu kazak falan alıp kazağın kolunun iç tarafında uç kısma minik kalp kolye dik derdim giydikçe hissederdi kalbini parmaklarının ucunda
Eki Görüntüle 196410 Eki Görüntüle 196409
benim de sevgilimin yakında doğum günü benim de pek açılabilecek imkanım yok bu ay, internetten baya iyi bir fiyata harflerinin kendinin yazabildiğin çikolatalardan aldım, mesajlı bir tatlı oldu yani, bir de duvar saati istiyordu çok orjinal bir saat aldım yine internetten tablo gibi çok muhteşem. bir de aslında resmimizi karakalem çizmek istiyorum çok uzun zamandır ama vakit bulamıyorum o yetişmeyecek sanırım(
aklımda bi fikir daha var, ilaç şişesi alıcam içi kapsül gibi olanlarından içindekileri boşaltıp küçük kağıtlara ben bişeyler yazıcam bir de prospektüs hazırlıcam fln filan işte :)
aslında kendim pasta hazırlamak istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum bi de vaktim kısıtlı
bence kendi hazırladığınız şeyler daha değerli, ben 2 yıl önce bir takvim yapmıştım ellerimle yazmıştım resimlerimizi yapıştırmıştım fln hala duvarında asılı :)
konu olsada şöyle deqışık bızde hikaye yazsak keşke :)
Kızlar benimki fotoğrafçı olmasa hediye çok da :26:
fotoğrafçı mı a a a benimki de ama bu beni durduramaz hiç kusura bakmasın
bugün bütün gün benimle albüm baktı kadıköy sokaklarında zavallı ahaha
Ay şekerim ben fotoğrafla ilgili birşey yaptırmamm olmaz : ) : )
qeçen sene nışanlıma çalıştıqı yerde anons yaptırmıştım maqzasına qıren her müşterının doqum qununu kutlattırdım ve sevqılın senı qerçekten çok sevıyo demelerını ıstemıştım çok hoşuna qitmştı :85::)
ooo yeteneek olsaaa kitap yazarım prensım ıçın ama nerdeeee :)
Canım bu ilaç şişesi fikri çok hoşş : ) Neler yazıcaksın şişenin içine,üzerine ve prospektüs'e : ) Merak ettimmm
pasta çok da zor değil yahu yaparsın ne olacak pasta tabanı alırsın hazır krema yaparsın krem şanti içine de fındık ya da fıstık kavurup koyarsın damla çikolatayla ımmm çikolata sosuyla da karıştırabilirsin
üstünü de şeker hamuru alıp onunla kaplarsın bi güzel madem çizim becerin var ne de güzel yaparsın pastayı süslemeyi
bende fotoğraflarımızı büyükçe bi albüme koyup altına masal yazmayı planlıyorum bizim hikaye tam masal işte cadılar üvey kardeşler cuk oturur yani
aa pasta tabanları vardı değil mii, canım çok iyi oldu bunu hatırlattığın alakam olmadığından unutmuşum bu benim işimi baya kolaylaştıracak üstelik tadı en azından güzel olur garanti hehe :)))
süslemesini yaparım yaa hatta abartırım bile o konuda şüphem yok :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?