benim de sevgilimin yakında doğum günü benim de pek açılabilecek imkanım yok bu ay, internetten baya iyi bir fiyata harflerinin kendinin yazabildiğin çikolatalardan aldım, mesajlı bir tatlı oldu yani, bir de duvar saati istiyordu çok orjinal bir saat aldım yine internetten tablo gibi çok muhteşem. bir de aslında resmimizi karakalem çizmek istiyorum çok uzun zamandır ama vakit bulamıyorum o yetişmeyecek sanırım
(
aklımda bi fikir daha var, ilaç şişesi alıcam içi kapsül gibi olanlarından içindekileri boşaltıp küçük kağıtlara ben bişeyler yazıcam bir de prospektüs hazırlıcam fln filan işte :)
aslında kendim pasta hazırlamak istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum bi de vaktim kısıtlı
bence kendi hazırladığınız şeyler daha değerli, ben 2 yıl önce bir takvim yapmıştım ellerimle yazmıştım resimlerimizi yapıştırmıştım fln hala duvarında asılı :)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
aklımda bi fikir daha var, ilaç şişesi alıcam içi kapsül gibi olanlarından içindekileri boşaltıp küçük kağıtlara ben bişeyler yazıcam bir de prospektüs hazırlıcam fln filan işte :)
aslında kendim pasta hazırlamak istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum bi de vaktim kısıtlı
bence kendi hazırladığınız şeyler daha değerli, ben 2 yıl önce bir takvim yapmıştım ellerimle yazmıştım resimlerimizi yapıştırmıştım fln hala duvarında asılı :)