SEVGİLİMİN DOĞUM GÜNÜ

SelenDogaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
2
0
1
30
Merhabalar..
Sevgilimin 26 ekimde doğum günü, Ve ben özel bir pasta yaptırıyorum :) Ama bunu nasıl ona sunacağım hakkında pek bir fikrim yok Şöyle düşünüyorum arkadaşımın bir kafesi var orayı Balon ve mumlara süsleyerek onu acil bir şekilde çağırarak onu getirmeyi düşünüyorum sizce nasıl olur? Sevgilim benim gibi romantik ve ince ruhlu birisi sizce beğenir mi ?

Canıım sevgilinin doğum günü geçmiş, başlığı şimdi görüyorum ve yarın ben de kutlayacağım butik pasta yaptırdım sabah buluşacağız ve ben senin gibi pastayı nasıl sunacağımı bilmiyorum sabah beni arabayla alacak, nereye gideceğimizi de bilmiyorum ki ondan önce gidip mekanda hazırlık yapsam ben elimde pastayla arabaya bineceğim ama nasıl olacak aklım almıyor kızılayın göbeğinde elimde yanan mumlar olan pastayla nasıl gideyim bilemedim.

öğrenmeye çalışsan aslında ama bulamazsanda benim istediğim yere falan gitsek desen zaten götürür önceden gidip hazırlık yap oraya götür bence güzel olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…