- 14 Nisan 2021
- 34
- 14
-
- Konu Sahibi Cicekgelini
Benimde tuhafima giidiyorrPopomuşaka de lütfen
Ama yapıyorsunBenimde tuhafima giidiyorr
istemediğin bir şeyi sırf segilin istediği için yapmaKizlar 10 yıllik sevgiliyiz cocukluk askiyiz. Haliyle aramizda bu zaman icerisinde yakinlasmalar oldu. Kizlar sevgilimle sevisiyorken genital bölgemi ve popomu yaliyor. Kendi penisinide yalatiyor. Hep bunu istiyor beni sekilden sekle sokuyor. Sizdede böyle mi yoksa bi biz mi böyleyiz
kimse köpek gibi poposunun yalamasını istemez herhaldeherkes öyledir bu zamanların tadını çıkar.
Ucuncusu ne diye baktım smskskskskÜçüncüsü kötüymüş ya. İstemiyorum diyin.
Üçüncüde penis yalamasi yazıyor ama yanlissam arkadaşlar düzeltsinUcuncusu ne diye baktım smsksksksk
Poposunu yalaması??
popo yalamak derken deliğine değildir heral yakimse köpek gibi poposunun yalamasını istemez herhalde
Yok yok dogru. O kotuymus demıs limonsuz. Bende sordum popo yalamak? DıyeÜçüncüde penis yalamasi yazıyor ama yanlissam arkadaşlar düzeltsin
genelleme yapmayalım herkes kendi adına konuşsun herkes totosuna tuz döküp yalatmiyorherkes öyledir bu zamanların tadını çıkar.
En iğrenci bence de popo. O yüzden 3. O diye algıladımYok yok dogru. O kotuymus demıs limonsuz. Bende sordum popo yalamak? Dıye
En ıgrencı popo degıl mı sksksksks
Biri de cikmis herkes yapiyor yazmısEn iğrenci bence de popo. O yüzden 3. O diye algıladımOylamaya sunsa 1. Olur, ama zevkler ve renkler tartışılmaz