SEVGILIMIN DEGISIK FANTEZILERI 😲😲

Kizlar 10 yıllik sevgiliyiz cocukluk askiyiz. Haliyle aramizda bu zaman icerisinde yakinlasmalar oldu. Kizlar sevgilimle sevisiyorken genital bölgemi ve popomu yaliyor. Kendi penisinide yalatiyor. Hep bunu istiyor beni sekilden sekle sokuyor. Sizdede böyle mi yoksa bi biz mi böyleyiz
tuhaf değil de siz yapmak istemiyorsanız yapmak istemediğinizi söyleyin. rahatsız oluyorum deyin. herkesin zevk aldığı şey farklı olabilir. bunun bir genellemesi yok.

Kizlar 10 yıllik sevgiliyiz cocukluk askiyiz. Haliyle aramizda bu zaman icerisinde yakinlasmalar oldu. Kizlar sevgilimle sevisiyorken genital bölgemi ve popomu yaliyor. Kendi penisinide yalatiyor. Hep bunu istiyor beni sekilden sekle sokuyor. Sizdede böyle mi yoksa bi biz mi böyleyiz
Kızım sen kaç yaşındasın, hangi teknoloji yoksunu yerde yaşıyorsun, cinselliği hiç mi merak edip araştırmadın, sevgilinin yaptığı ve istediği şeyin adı oral seks, popo yalama kısmına bir şey diyemem ama diğerlerinde olağan üstü bir şey yok. Sen önce büyü, sonra öğren, sonra yaşa, sevişmeyi sadece dudakların birleşmesi sandığın aşikar.

Şaka gibi soru olmuş o kadar da detaylı anlatmissin bence biraz frenleyin kendinizi o kadarını yapmaya yaptırmaya gerek yok 👍

Ne yapsın şimdi herkes size sevgiliyle veya eşiyle ne şekilde sex yaptığını fantazilerini mi anlatsın bunu mu öğrenmek istiyorsunuz..çiftlerin arasında yaşadığı fanteziler çiftleri ilgilendirir ...bir sıkıntınız varsa partnerinizle paylasin

X