- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
Bir senelik bir ilişki içindeyiz. Hala sürtünme ile devam ediyor ilişkimiz aramızda 9 yaş fark var. İlk önsevişmemizde oral yapmama rağmen erekte olmuyordu. Bana alıştıkça erekte olmaya başladı. Beni arzulamaya başladı. Örnek vererek sormak istiyorum akşam bana geldi sevişmeye başladık. Erekte oluyor . Arada hemen iniyor. Sonra tekrar erekte oluyor . Sevişme esnasında sadece ben ona oral sex yapıyorum. O benim göğüslerimden aşagısına hiç bir şekillde öpmüyor. Arada özel bölgeme dokunur . Daha sonra sürtünme ile boşalıyor. Ben çok nadir. Sonra bitiyor bir daha da gün içerisinde asla isteği olmuyor. Ertesi gün aynı isteği oluyor . Kendisine sınırları olduğunu bir senedir sevişmememize rağmen göğüslerimden Aşagısına inmediğini söyledim. Bana daha önce özel bölgeyi öpmediğini garip geldiğini söyledi. Senden iğrenmiyorum diyor . Bana evlenince değişir şimdi olmuyor diyor . O kadar söylememe rağmen o sevişmelerimiz aynı monotonlukta ilerliyor. Her erkek böyle midir ? Neden o bana oral sex yapamıyor.