Arkadaşlar merhaba. 4 senedit süregelen bir ilişkim var tabii arada uzun ayrılıklar yaşadığımız süreçler oldu. Bu süreçlerde erkek arkadaşım ve onun en yakın arkadaşıyla ilgili bazı problemlerim oldu. Biz uzun bir süre ayrı ve tamamen ilişkimizin bittiğini düşündüğüm sıralarda sevgilimin hayatına yakın arkadaşı sayesinde bir kadın giriyor yaklaşık 2 hafta flört ediyorlar. Sevgilimin yakın arkadaşı bana snapchat üzerinden onların fotoğraflarını videolarını atıyor ve uzun süre sonra barıştığımızda ben bu çocuğu artık sevgilimin çevresinde istemedim. Niyeti bana iyi ya da samimi kesinlikle gelmedi. Erkek arkadaşımda bir şekilde görüşmeyi kesti. Çocuğun evleneceğini duyduğumda erkek arkadaşımın ne kadar üzüldüğünü görüp çocukla görüştüm çok defa aralarını kötü etkilediğim için özür diledim ve kendi sevgilimide bir daha onun çevresinden biriyle görüşmesi durumunda o arkadaşını kesinlikle istemeyeceğimi söyledim. Nitekim ayrıldık ve yine uzun süren bu ayrılığımızda o arkadaşının arkadaşıyla aralarında daha ileri seviye şeyler yaşandı. Ayrıydık dedim kendimde başkalarıyla görüştüm dedim her şeyi dürüstçe konuştuk fakat mevzu 3. Kez aynı arkadaşının kız arkadaş çevresi olunca ve onu bu konuda uyardığım için gerçekten o çocukla görüşmesini istemiyorum. Biliyorum ki hata sevgilimde kimse zorla birşeyi yaptırmıyor kimseye. Ama 1 oldu 2 oldu 3 oldu, ben o çevreyle yüz yüze gelmek bile istemiyorum erkek arkadaşımında kırgınlıklarımı tedirginliklerimi anlamadan onlarla aşırı samimi olması artık benimde tadımı fazlasıyla kaçırıyor midem kalkıyor ve onu özellikle o arkadaşı konusunda çok uyardım. Çocuğu sevmememe ve fikirlerimin değişmemesine rağmen yine kendi ellerimle aralarını düzelttim sırf sevgilim üzülüyor diye ve ben yine aynı sonuçla karşı karşıya kaldım. Ne düşünüyorsunuz?