konu arkadaş düşkünlüğüyse arkana bile bakmadan kaç. biz de sevgiliyken bunun kavgasını çok yapardık beni ihmal edip sürekli onlara koşardı sanki onlar sevgilisi.. sonra sürekli kavga tartışma.. bi süre sonra düzeldi dikkat etti derken nişan oldu yine iyiydi ama evlendikten sonra arkadaş düşkünlüğünden boşanma derecesine geldik resmen 10 ayda 10 yaş yaşlandım yıprandım boşanmayı kafaya koydum son bir kez terapi almamız için ısrar edildi çok şükür sorunu atlattık. ama bu sorunları çözene kadar ömrümden ömür gitti şimdiki aklım olsa daha en başından bırakırdım..
Sizce terapi bu işte çözüm mü yoksa değişim kişiye bağlı bir şey mi anlamak istemeyende terapi merapi sökmez der misiniz ve terapide bununla ilgili nasıl konuşmalar geçiyor merak ettim.konu arkadaş düşkünlüğüyse arkana bile bakmadan kaç. biz de sevgiliyken bunun kavgasını çok yapardık beni ihmal edip sürekli onlara koşardı sanki onlar sevgilisi.. sonra sürekli kavga tartışma.. bi süre sonra düzeldi dikkat etti derken nişan oldu yine iyiydi ama evlendikten sonra arkadaş düşkünlüğünden boşanma derecesine geldik resmen 10 ayda 10 yaş yaşlandım yıprandım boşanmayı kafaya koydum son bir kez terapi almamız için ısrar edildi çok şükür sorunu atlattık. ama bu sorunları çözene kadar ömrümden ömür gitti şimdiki aklım olsa daha en başından bırakırdım..
Normalde ne karisiyorsun derdim de sizi ihmal ediyorsa sıkıntı arkadasta kalmak iyi hos eglenceli de bir yere kadar. Evli olsa bile haftada 1 gidip bekar arkadaslarla kalınıp eğlenilebilir. Anormal olan sürekli arkadaslaeinda kalıp sizi ihmal etmesi geriplanda tutması. Tüm vaktini size ayırması da anormal. Orta yolu bulması gerekiyor. Ama sizin söylemenizle degismez bu siz de benzer seyler yapın arkadaslariniza kalmaya gidin plan yapmak isterse ben arkadaslarla plan yaptım deyon
evlenince de böyle mi oluyor erkekler yaKonu başlığı yeterli, evlendiginiz zaman da 'kocamin arkadaş düşkünlüğü' ne döner bu mevzu
E öncesi böyleyse sonrası da böyle oluyor yüzde 80evlenince de böyle mi oluyor erkekler ya
daha demin de burada arkadaşlarını ailesine tercih eden kocayı gördüm iyi kurtulmuşum ahhdjsjdE öncesi böyleyse sonrası da böyle oluyor yüzde 80
Mecbur musunuz siz bu adama? Bu kadar arkadaşlarını seviyorsa onlarla kalsın siz niye artan zamanlarla yetiniyorsunuz? Bu kadar çok arkadaşçılık bana hiç masum gelmedi zaten.
ayrıldı kendisi zaten arkadaşlarına salak dedim diyeOlgunlaşmamış erkeğin ipi sal gitsin, oyun arkadaşlarına, menfaatleri bitince sana geri döner seni bıraktığı yerde, bulacağını sanır
E ne yapıyor kaç tane adam evin içinde ben anlam veremedim. Alem mi yapıyorlar nedir yani bu düşkünlük. İlkokul çocuğu gibi arkadaşlarım da arkadaşlarım diye bu ısrarının altında bir sebep olmalı.masum gelmedi derken anlamadım
bu cümlen yeter de artar bile.. mesela arkadaşıyla olur da konuşursak derdi ki '' aaa siz kavgalımıydınız eşin bizim yanımızdayken gayet neşeliydi'' der ben de evde ağlar dururdum o keyif yaparken.. bu arkadaş tartışması başka boyutlara başka konulara dönüşürdü tartışırken o nedenle terapi de sadece arkadaş mevzusu konuşulmadı tabi.. şuan şükürler olsun aile ortamımız gayet iyi ve artık arkadaş-aile dengesini tutturabiliyor.. her şey düzeldi uzun bi zamandır ama ben bu süreçte çok yoruldum.. ergen gibi arkadaşım arkadaşım diyenden hayır gelmez yol yakınken dönaramız bozukken onlarda iyiyken onlarda ben kötüysem bile onlarda
teşekkür ederim. son zamanlarda sürekli ayrılıyordu veya ben de bitirmek istiyodum sürekli kavgalıydık en son o bitirdi zaten yine de bir şekilde son olayda kim haklı bilmek istedimbu cümlen yeter de artar bile.. mesela arkadaşıyla olur da konuşursak derdi ki '' aaa siz kavgalımıydınız eşin bizim yanımızdayken gayet neşeliydi'' der ben de evde ağlar dururdum o keyif yaparken.. bu arkadaş tartışması başka boyutlara başka konulara dönüşürdü tartışırken o nedenle terapi de sadece arkadaş mevzusu konuşulmadı tabi.. şuan şükürler olsun aile ortamımız gayet iyi ve artık arkadaş-aile dengesini tutturabiliyor.. her şey düzeldi uzun bi zamandır ama ben bu süreçte çok yoruldum.. ergen gibi arkadaşım arkadaşım diyenden hayır gelmez yol yakınken dön
sen haklısın hiç suçlu hissetme. erkeğin en büyük silahı kadını hemen suçluluk psikolojisine sokmasıdırteşekkür ederim. son zamanlarda sürekli ayrılıyordu veya ben de bitirmek istiyodum sürekli kavgalıydık en son o bitirdi zaten yine de bir şekilde son olayda kim haklı bilmek istedim