- 14 Haziran 2019
- 17
- 2
- 23
merhaba kızlar. 10 aylık bir sevgilim vardı 3 gün önce ayrıldık olayı anlatıyorum. ilişkimizin başlarında çalıştığı için tüm vakti benimleydi ve çok mutluyduk her şey çok iyiydi. kendisinin bir arkadaş grubu var ve kendilerinden büyük bir arkadaşları var onun kendine ait bir evi var sürekli onunla kalmaya gidiyorlar. başta bana da vakit ayırıyordu sonra işten çıkınca hepten onunla kalmaya başladılar. çoğunlukla tek başına gidiyor kalmaya. ayda 10 15 gün onlarda kalmaya başladı. buluşmaya karar verdiğimiz zamanlarda bile onlara gidiyordu. işin kötüsü beni çok ihmal ediyordu. yazışamıyorduk bile. birkaç kez ona çok yalnız hissettiğimi söyledim buna rağmen bana sinirlenip onu baskı altına almaya çalıştığımı söylüyordu. hep böyle devam etti. şu karantina sürecine girdiğimizde bile gitmeye devam etti. arkadaşı tek başına yaşıyor ve uzakta yaşıyor çok riskli yine de bir şey söylemek istemedim. birkaç kere daha tekrarladı. bunu ne zaman söylesem bana bencil olduğumu onu kontrol etmek istediğimi söyleyip kavga çıkarıyor. benim erkek arkadaşlarım var yıllardır samimi olduğum. onlarla şakalaşsak bile annelerine dahi küfür ediyor ben savununca daha büyük kavga çıkartıp onlar daha mı değerli ? ye bağlıyor. zaten son zamanlarda sürekli ayrılıyordu benden. en son geçen gün yine böyle bir olay oldu. ben de ben uzun süre görüşmem seninle oraya gidersen dedim, ben kendime dikkat ediyorum şu karantina sürecinden beri 3 4 kez markete veya arka sokakta dolanmaya çıktıysam çıkmışımdır. aileme de zarar gelmesini istemiyorum. evi ben de gördüm temiz değil arkadaşları da bayağı gevşek tipler güvenilir değiller. ama yine de sen bilirsin dedim. bana çok baskıcı olduğumu artık sıkıldığını söyledi. ben de gerçekten onunla konuşmak istemedim o akşam. sonra ses kaydı atmış gitmediğini söylemek için ben de onu düşündüğüm için bu fikrin yanlış olduğunu söylediğimi belirttim olay çıkmasın diye yarın git dedim. artık çok geriliyormuş arkadaşlarından bahsederken, ailemin bana yaptığı baskıyı ben ona yapıyormuşum uzattıkça uzattı. ben de sinirlendim zaten arkadaşları bugüne kadar beni o kadar delirtti ki yok biri telefonda aptal şakalar yapar, biri kız yollar bak seni beğenmiş der, biri çıplak kız fotoğrafları yollar falan ben de geçen arkafaşlarıma küfür edişini alarak arkadaşlarına hakaret ettim (salak, aptal vs) sınırı aştığımı saygısız olduğumu söyledi. o ben uyardıktan sonra küfür etmemişmiş ben iyice çıldırmışım falan ben de demeye devam ettim. sonra böyle saygısız biriyle beraber olmak istemediğini söyleyip bitirdi ben de aklınıza gelebilecek her yerden engelledim. sizce iyi mi olmuş ben mi haklıyım o mu?