bir de bunu yaşadığını düşün her sabah allahm inşallah kötü bi rüyadır diye uyanıyorum ama yok arkadaş değilGel de yorum yap...
mantıklı düşününce tabiki ailem önce geliyor ayrılmayı kaç kere kafama koydum ama onu görünce içim acıyo ayrılalım diyemiyorum çok seviyorumVuuu, cok kotu bir durum ya. Bilemedim. Ben ayrilirdim herhalde. Hos seyler yasanmamis.
Yaa cok zor bir durum. Ama annenler keske sana bir sey soylemeselermis. Sonucta gorusmek zorunda degiller. Siz mutlu olun yeter. 26 yildan fazlasi gecmis. Keske annen anlatmasaymis. Baban ne diyor peki? O da olmaz mi diyor?mantıklı düşününce tabiki ailem önce geliyor ayrılmayı kaç kere kafama koydum ama onu görünce içim acıyo ayrılalım diyemiyorum çok seviyorum
sonuna kadar katılıyorum annem benim dünyam onu üzmek istemiyorum ama diğer yanda da 2bucuk senelik askım duruyorgörüyon mu sen allahın işini yıllar sonra tiii nerden nereye çık sen karşına abowww herkes için zor bir durum allah yardımcınız olsun. ama yorum istiyorsanız nacizane fikrim annenizi üzmeyin sevgili koca herzaman bulunur ama hayat boyu yanınızda olacak tek kişi anneniz ya annenizin gönlünü alarak evlenin yada hiç evlenmeyin.
babamla hiç konuşmadık ki bu konuyu evde de gayet normal davranıyo hiç sorun ykmuş gibi ogece de hayırlısı neyse o olsun kızım dedi sadece o kadarYaa cok zor bir durum. Ama annenler keske sana bir sey soylemeselermis. Sonucta gorusmek zorunda degiller. Siz mutlu olun yeter. 26 yildan fazlasi gecmis. Keske annen anlatmasaymis. Baban ne diyor peki? O da olmaz mi diyor?
yok vallahi anket bölümüne hiç girmedim durumun karmançorman olduğunun farkındaym ama ben bunu kendi kimliğğimde yazıp ifşa olmak istemediğim için nick kullandım en yakın arkadasımabile anlatamadıgım bi durumdu anca burda fikir alabiliceğimi içimi dökebileceğimi düsündümAnket bölümünde aynen de böyle bir soru vardı. ''Böyle bir durum başınıza gelse ne yapardınız? '' diye..
Oradan esinlenmişsin gibi geldi
hep kitaplarda okurduk yok artk derdik insan basına gelmeden inanmıyo inanmamanızda cok normal diorum ya her sabah ben hla gercek mi diye uyanıyorumbu durumaNe hikayeymiş yau valla haklisindir dogrudur ama senaryo gibi be kurmaca sanki
Allah budurumdaki herkese yardım e tsinOooovvv v çok zor işin bilemedim valla ALLAH yardimci olsun....
Babanla konus bence. Aileni bir araya topla ve hissettiklerini anlat.babamla hiç konuşmadık ki bu konuyu evde de gayet normal davranıyo hiç sorun ykmuş gibi ogece de hayırlısı neyse o olsun kızım dedi sadece o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?