sevgilimin annesi babamın eski nişanlısı

mel12ay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
27
5
3
36
arkadaşlar, aranızda yaşıtlarım/küçüklerim/ablalarım da vardır her olgunlukta insanın yorumuna ihtiyacım var şöyle ki ben 88 doğumluyum ve 2buçuk senelik bir ilişkim var. ilk sevgilim kendisi, ben de onun ilk sevgilisiyim. aramızdaki şeyler çok masum ver gerçekten hayatımın en mutlu 2bucuk yılını geçirdim. her iliskideki gibi ufak tefek sorunlarımız oldu ama atlattık hep, hiç uzun süre küs kalmadık, 1 gece bile iyi geceler dilemeden yatmadık birbirimize. ve böyle güzel giden bi ilişkimiz olduğu için artık adını koymak istedik aileleri tanıştırmak istedik ve tanıştırdık ta... onun ailesi beni biliyordu, benimkiler onu biliyordu. hiç sorun çıkmaz sanarken tanışma olduktan sonra annen beni yanına çekti ve bu aileden biriyle evlenmemi asla istemediğini söyledi nedenini çok uzun çabalarım sonucu öğrendim meğerse sevgilimin annesi babamın eski nişanlısıymış. hatta annemden önce yıllarca nişanlı kalmışlar, kadın babamdan evli olmadan hamile kalmış, bebeği düşürmüş, evlenmelerine 2 hafta kala bi sebepten ayrılmışlar. ama annemin dediğine göre babam o kadını çok sevmiş kolay kolay unutamamış hatta annemle ilk evlendiği zamanlar anneme sürekli yanlışlıkla o kadının ismiyle seslenmiş. ve annemin dediğine göre tanışma olduğu gün babam masada yemekteyken annemden gözlerini kaçırmış hep ve bikaç kere de kadına bakarken yakalamış babamı. biliyorum bi çoğunuz bu senin hayatın vs diyecek ama ben annemi herşeyden çok, kendimden çok, sevgilimden çok seviyorum ve bilebile annemi üzmek hayatta yapmak isticeğim en son şey. ama sevgilimi de terketmek istemiyorum çünkü çok mutluyum gerçekten. ama evlensem illa ki iki aile birbiriyle görüşecek ya babamın aklı kayarsa ya annemden soğursa allahkorusun bu vebalin altından nası kalkarım annemin yüzüne nası bakarım ben. sevgilime de diyemem ki evlenelim ama ailenle hiç görüşmeyelim diye sonuçta onun da kendi ailesi o da annesinin üzülmesini hiç istemez. birde ben bu konusmadan sonra sevgilimin agzını aradım ailen n düşünmüş sevmiş mi beni ve ailemi diye hiçbi şeyden haberi yok sanırım gayet gülere çok sevmişler şimdilik bi sorun yok gibi hatta annem seni çok sevmiş çok kibar kız oğlum aaferin bu kızı kaçırma dedi" dedi. günlerdir bu konuyu düşünüyorum ne annemin yüzüne bakabiliyorum ne sevgilime eskisi gibi davranabiliyorum.

Vuuu, cok kotu bir durum ya. Bilemedim. Ben ayrilirdim herhalde. Hos seyler yasanmamis.

Vuuu, cok kotu bir durum ya. Bilemedim. Ben ayrilirdim herhalde. Hos seyler yasanmamis.
mantıklı düşününce tabiki ailem önce geliyor ayrılmayı kaç kere kafama koydum ama onu görünce içim acıyo ayrılalım diyemiyorum çok seviyorum

amin teşekkür ederim sizin düşünceniz o yönde inşallah yaşamazsınız byle bi durum

görüyon mu sen allahın işini yıllar sonra tiii nerden nereye çık sen karşına abowww herkes için zor bir durum allah yardımcınız olsun. ama yorum istiyorsanız nacizane fikrim annenizi üzmeyin sevgili koca herzaman bulunur ama hayat boyu yanınızda olacak tek kişi anneniz ya annenizin gönlünü alarak evlenin yada hiç evlenmeyin.

mantıklı düşününce tabiki ailem önce geliyor ayrılmayı kaç kere kafama koydum ama onu görünce içim acıyo ayrılalım diyemiyorum çok seviyorum
Yaa cok zor bir durum. Ama annenler keske sana bir sey soylemeselermis. Sonucta gorusmek zorunda degiller. Siz mutlu olun yeter. 26 yildan fazlasi gecmis. Keske annen anlatmasaymis. Baban ne diyor peki? O da olmaz mi diyor?

İki aile görüşmesin. Siz evlenin. Sanki durum böyle olmayınca cok mü görüşülüyor?

Ne hikayeymiş yau valla haklisindir dogrudur ama senaryo gibi be kurmaca sanki

görüyon mu sen allahın işini yıllar sonra tiii nerden nereye çık sen karşına abowww herkes için zor bir durum allah yardımcınız olsun. ama yorum istiyorsanız nacizane fikrim annenizi üzmeyin sevgili koca herzaman bulunur ama hayat boyu yanınızda olacak tek kişi anneniz ya annenizin gönlünü alarak evlenin yada hiç evlenmeyin.
sonuna kadar katılıyorum annem benim dünyam onu üzmek istemiyorum ama diğer yanda da 2bucuk senelik askım duruyor

Anket bölümünde aynen de böyle bir soru vardı. ''Böyle bir durum başınıza gelse ne yapardınız? '' diye..
Oradan esinlenmişsin gibi geldio_O

Yaa cok zor bir durum. Ama annenler keske sana bir sey soylemeselermis. Sonucta gorusmek zorunda degiller. Siz mutlu olun yeter. 26 yildan fazlasi gecmis. Keske annen anlatmasaymis. Baban ne diyor peki? O da olmaz mi diyor?
babamla hiç konuşmadık ki bu konuyu evde de gayet normal davranıyo hiç sorun ykmuş gibi ogece de hayırlısı neyse o olsun kızım dedi sadece o kadar

Anket bölümünde aynen de böyle bir soru vardı. ''Böyle bir durum başınıza gelse ne yapardınız? '' diye..
Oradan esinlenmişsin gibi geldio_O
yok vallahi anket bölümüne hiç girmedim durumun karmançorman olduğunun farkındaym ama ben bunu kendi kimliğğimde yazıp ifşa olmak istemediğim için nick kullandım en yakın arkadasımabile anlatamadıgım bi durumdu anca burda fikir alabiliceğimi içimi dökebileceğimi düsündüm

Ne hikayeymiş yau valla haklisindir dogrudur ama senaryo gibi be kurmaca sanki
hep kitaplarda okurduk yok artk derdik insan basına gelmeden inanmıyo inanmamanızda cok normal diorum ya her sabah ben hla gercek mi diye uyanıyorumbu duruma

Back