- 19 Aralık 2018
- 44
- 3
- 36
- 26
- Konu Sahibi meraklimelahat35
Yaklaşık 3 ay önce biriyle tanıştım. Gerçekten rüya gibiydi. Yakışıklı, çok kibar beyefendi maddi durumu da yerinde. Çok çalışkan biri. Ancak sonra evlenip boşandığını söyledi bana. Doğru düzgün her şeyi açıkladı. Boşanma sebeplerini sürecin nasıl geçtiğini.. aklımda soru işareti kalmadı. Ancak ailem bunu istemedi. Yaşadığımız yer küçük ve insanlar tanıyorlar birbirlerini. Ailem biraz sorup soruşturdu. Kime sorsa, sizin ailenize gelmez, sizin aileniz kızınız bu insanlara layık değil vb. konuşuyorlar. Böyle olunca tepkiler daha çok arttı. Arkadaşımın yanına gidince hiç öyle gibi değil. Gayet kibar anlayışlı.. Ayrıca aile içinde ve kendince kurallı ve prensipli biri. Ne istediğini ve benden neler beklediğini açık açık söyledi. Bunu aileme anlatamıyorum. Çok yalnızım ve kimse yanımda değil. Başkalarının sözüne bakarak bitirmek istemiyorum. Gözlerine bakınca huzur bulduğum bir adam.. Her şey hallolur yeter ki ellerimizi bırakmayalım diyen biri. Kibirle hareket etmek istemiyorum. Ancak ya insanlar haklı çıkarsa? Ya sonradan değişirse? Sizden ricam fikirlerinizi belirtir misiniz? Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Şimdiden teşekkürler.