• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi tarafından istenmeme

Minnak13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
56
11
3
Merhaba arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var ben psikoloji öğrencisiyim sevgilim hemşir ailesi benle tanışmak istedi daha doğrusu sadece babası ama boyum kısa diye yani 150 sevgilim 175 yakıştirmadilar annesi olmaz dedi çirkin bir kız da değilim napmaliyim sizce

Olay sevgilinde biter. Anasına babasına ben bu kızı istiyorum karışmayın diyecek cesareti varsa sorun yok. Ama sevgilinizde işte annem babamdır yok üzemem onları yok onları çiğneyemem diyip kem küm yaparsa yapıcak birşey yok.

Hele anacı babacı biriyse evlensen de ömrünü ziyan ederler. Öylese sal gitsin. Sadece Aşkla olmuyor bu işler.

Olay sevgilinde biter. Anasına babasına ben bu kızı istiyorum karışmayın diyecek cesareti varsa sorun yok. Ama sevgilinizde işte annem babamdır yok üzemem onları yok onları çiğneyemem diyip kem küm yaparsa yapıcak birşey yok.

Hele anacı babacı biriyse evlensen de ömrünü ziyan ederler. Öylese sal gitsin. Sadece Aşkla olmuyor bu işler.
+1

Aynen söylemeyi unuttum ben aleviyim onlar Sünni, annesi başka bir kız bulmuş kendilerinden onla evlendirmek istiyor sevgilim istemiyor tabi babası da oğlumun yanına yakışacak biri diye tutturmus durumda ki sevgilim çok yakışıklı biri değil neden böyle yapıyorlar anlamış değilim saygida hiç kusur etmedim :(

Aynen söylemeyi unuttum ben aleviyim onlar Sünni, annesi başka bir kız bulmuş kendilerinden onla evlendirmek istiyor sevgilim istemiyor tabi babası da oğlumun yanına yakışacak biri diye tutturmus durumda ki sevgilim çok yakışıklı biri değil neden böyle yapıyorlar anlamış değilim saygida hiç kusur etmedim :KK43:
İşte. Mezhepe kesin takmışlardır. O zaman çok zor. Yıkamazsın tabuları. Sevgilin ne diyor?

Aynen söylemeyi unuttum ben aleviyim onlar Sünni, annesi başka bir kız bulmuş kendilerinden onla evlendirmek istiyor sevgilim istemiyor tabi babası da oğlumun yanına yakışacak biri diye tutturmus durumda ki sevgilim çok yakışıklı biri değil neden böyle yapıyorlar anlamış değilim saygida hiç kusur etmedim :KK43:

nedenini sen yazmışsın işte

sevgilin anasının babasının lafını da sana taşıdığına göre arkanda duramayacak

yine de insanlar basit bahane ileri sürmüşler işte

yavaşça uzaklaş oralardan üzerler seni

bak sen yazmadan da asıl sebebi tahmin edebiliyoruz zira hayat tecrübeler ile öğreniliyor senin bu tecrüben acı olacak gibi

nedenini sen yazmışsın işte

sevgilin anasının babasının lafını da sana taşıdığına göre arkanda duramayacak

yine de insanlar basit bahane ileri sürmüşler işte

yavaşça uzaklaş oralardan üzerler seni

bak sen yazmadan da asıl sebebi tahmin edebiliyoruz zira hayat tecrübeler ile öğreniliyor senin bu tecrüben acı olacak gibi

Ben seviyorsam saygı duyacaklar diyor ama aklını karıştırmalarindan korkuyorum çok babaci birisi babasının karşısında hiç bişi yapamıyor

Terbiyesiz bir aile belli ki.
Aşkı sevgiyi geç bir ömür bu insanlarla mı yüz yüze bakacaksın?
Kaç kurtul.
Geri zekalılar.

boy bahane, mezhep şahane.
muhtemelen oğullarının tepkisini çekmemek için boy meselesini öne sürmüşler.

Oyy ne kadar uzunmuş oğluşları.
Boy işin bahanesi olmuş problem mezhebin.
Koşarak uzaklaş.

Back