Evet kızlar sevgilimin ailesi k.maraştan kalkıp istanbul'a beni istemeye gelecekler
Babama pazartesi günü annem söyledi..
Okulu var ve çok uzaktala ben tanımadan etmeden nasıl verim demişErkek arkadaşımını çalıştığı yerin adresini istemiş bende verdim bugün gitmiş tanışmışlarr..
Pekte iyi geçmemiş galiba. Babam bu görüşmeden Esmerr_ in haberi ollmasın demiş. Pazar günüde bizim ordaki bir cafeye çağırmış
Kafam darma duman olduuuuu yardım edin kızlarr bana yaaa
[ı][/ı]evet kızlar sevgilimin ailesi k.maraştan kalkıp istanbul'a beni istemeye gelecekler
Babama pazartesi günü annem söyledi..
Okulu var ve çok uzaktala ben tanımadan etmeden nasıl verim demişErkek arkadaşımını çalıştığı yerin adresini istemiş bende verdim bugün gitmiş tanışmışlarr..
Pekte iyi geçmemiş galiba. Babam bu görüşmeden esmerr_ in haberi ollmasın demiş. Pazar günüde bizim ordaki bir cafeye çağırmış
Kafam darma duman olduuuuu yardım edin kızlarr bana yaaa
bence kötü geçtiğinden değilde sen haber verme diye bilmeni istememiştir
şaka bi yana kız babaları böle biras daha dayan
herşey isteme ve sözden sonra normale dönüo
onu tanımak istemesi çok normal
benim eşimin işyerine de amcam gitmişti mesela konuşmuştu falan
bizim aileler haziranda tanıştı istemeye gelmek için gün istediler
babam taaaa aralıkta gün verebildi
6 ay sürdü çok stres yapma bu dönemler böle geçicek birbirlerini tanıyana kadar
hayırlı olsun şimdiden
Hayırlı olsun şimdiden canım :) korkma ßenimkide hemen nişanlımın adresini almıştı sonra görüştüler ettiler sonrada baska biyere çağrdı çocuğu ama nişanlıma bakıom surat düşük:) bişeyde demio yok birşey diyor Bu 1 - 2 kez daha tekrarladı sonra tanısmaya geldiler ailecek hatta amcalar halaları felan hep :) isteme olayına giriolardı tam babam hopp dedi o sonraki iş öyle kaldı tekrar geldiklerinde verdi :))))))))))
konusmalarıda şeymişti .. Kızımı üzersen karsında beni bulursun . Il dışına tasınmak yok .. Meleğe bikez bile elim kalkmadı tek tokatında kızımı alırım vs vs.....
Yanianlayacağın bunları herkez yaşıyor korkulcak birşey yok:) hem ne olucak biraz daha beklersiniz babanında gönlü olur zamanla seviyorlar damatlarını ama belli etmemek için ellernden geleni yaparlar :))))))))
Öyle mi diyorsunnn yaa
Ben söylettiğime pişman oldum yaa, ne kötüymüş böyl işlerr...
Babam birşey söylemiyorr, insanlar hazırlık yapıyorr.. Sevgilim sıkıştırıyorrrrrr
İnşallah sonumuz sizin gibi güzel olurrr
[ı]herkezz böylee diyorr ama benn korkuyorumm iştee((
babam beni vermicekmiş gibi..
Bizim belirlediğimiz tarihte ollmazsa sonra olması için en az 3 ay daha beklerizzzz
Ya ben utançtan babamla konuşamıyorumm yaa[/ı]
offf hele o arada kalmak varya en sinir olanı
o babamın cevap vermediği 6 ay varya her sabah belki bugün bi gelişme olur die güne başlıodum
ama tabi ben bişey diemiorum annem arada bi hatırlatıo falan
muhtemelen şuan sizde de öyledir ayyy o günleri hatırladım allahım yardımcın olsun
aminnn ben olcaına inanıorum
erkek arkadaşında isteme gününe kadar çok dikkat etsin
ay çok heyecanlı dönemler bunlar bolda stresli
bekleyiver nolcaak deliye bak
Kız vermese benm babam vermezdi ahahahaha:)) hatta nikahta sorun çıkardı kıyılmıodu nikahımız ben içerde ağlıom babam içerde ona buna çatıo felan :)))
neler neler ama bak nişanlıyım nikahımda var yazada düğünüm var:) hiiiiiiiiiiç sorun etme merakta etme herşey çok güzel olucak
[ı]
ben zaten birşey söylemiyorum annem söylüyorr
Zaten annemin başının altından çıktı bu isteme işleri ne güzel biz mutlu mutlu yaşıyordukkk
çok stesliymiş gerçekten...
Herkezten bir laf çıkıyor, yok haber var mı ? Yok sen neden konuşmuyorsun annen konuşuyorr.. Sevgili yapmaya utanmıyorsun babanla konuşmaya mı utanıyorsunn diyeee
Off offf pişman oldum ben yaa[/ı]
[ı]ben bekliyorum da adam beklemiyorrrr
Baban vermezse kaçırıcam seni deyip duruyorrrr
Senin ne zor olmuş öylee yaaaa, benimkide öyle olacak eminimmmm[/ı]
Ben zaten birşey söylemiyorum annem söylüyorr
Zaten annemin başının altından çıktı bu isteme işleri ne güzel biz mutlu mutlu yaşıyordukkk
Çok stesliymiş gerçekten...
Herkezten bir laf çıkıyor, Yok haber var mı ? Yok sen neden konuşmuyorsun annen konuşuyorr.. Sevgili yapmaya utanmıyorsun babanla konuşmaya mı utanıyorsunn diyeee
Off offf pişman oldum ben yaa
Ben bekliyorum da adam beklemiyorrrr
Baban vermezse kaçırıcam seni deyip duruyorrrr
Senin ne zor olmuş öylee yaaaa, benimkide öyle olacak eminimmmm
yok en iyisini yapmışsın babanla bu konuları konuşmamak daha iyi
ben hayatta konuşamazdım valla anneleri allah başımızdan eksik etmesin
o sevgililere gıcık oluorum benimkide o dönemler sıkıştırıp duruodu
kendi babası pamuk gibidir etliye sütlüye karışmaz
ama benim ki aynı böle
Pişman oluncak hiçbişey yok bak konu açılmasa bu kadar bile ilerlemezdi
adım adım evliliğe gidiyoz
Melekim benim ne nikahı kıydınız bakim siz
evet zor oldu babamla 1 haftaya yakın konusmadım:) ama şuan herşey çok güzel... Bnmkide öyle diodu hahahha hepsi aynı bunların:)) sorun olmaz demiyorum bak olur aama yeterki biri alttan alsın herkez stresli sorunsuz olurmu hiç:) bak sorunlu olduda noldu şmdi hatrlayıp gülüyorum
yok en iyisini yapmışsın babanla bu konuları konuşmamak daha iyi
ben hayatta konuşamazdım valla anneleri allah başımızdan eksik etmesin
o sevgililere gıcık oluorum benimkide o dönemler sıkıştırıp duruodu
kendi babası pamuk gibidir etliye sütlüye karışmaz
ama benim ki aynı böle
pişman oluncak hiçbişey yok bak konu açılmasa bu kadar bile ilerlemezdi
adım adım evliliğe gidiyoz
melekim benim ne nikahı kıydınız bakim siz
imamın nikahını gülşenim:))))))))))) ama bi göreydin ev savaş alanına döndü burda konuyu bölmeyim diğer yerde anlatırım
Kız evi naz evidir.. Babanın düşünceli olması ve sorgulayıcı olması çok normal
[ı]hayırlı olsun canımmmm
Yok kızz konu dağılmaz anlatıverr, benimde aklım iki dağılırr :)) [/ı]
canım benim :) bu babalar hep bööööööle zaten.... ben başka şehirden sevdiğim başka şehirden di.... biz neler yaşamadık ki... babam .... senin bulduğundan ne hayır gelir zırt bırt.... neler neler söylemedi... isteme olacağı zaman öyle sitresliydim ki anlatamam... yani babam ters bi adam... saygı maygı dinlemez ...kovar bağırır çağırır filan diye... ama çok şükür allah yardım ediyor gülüm... kısmette varsa o adam senin alnına yazılmışsa allah babamızı susturuveriyor valla... şimdiki aklım olsaydı niye o kadar sitrese girmişim ki... keşke o günün heyecanını yaşayıp mutlu olsaydım.... boşu boşuna günümü zehir etmişim... şimdi 1.5 yıllık evliyim ve çok şükür hiç bi sorun çıkmadı... ama işte baba yüreği midir nedir hep baştan böööööle bi kızıp olumsuzluk veriyorlar... inşallah hayırlısı olsun.... :)
bişicik olmaz korkma:) benm isteme olayı ilkinde babam vermedi ki sülalecek gelmişler. Sonlar bunlar pek aramadı 2 ay gelmediler. Tabi biz nişanlımla kavga ediyoruz hep buyüzden o bnm aileme ben onu ailesini suçluyorum:) derkeen bnmki ikna etti gene geldiler:) önce sorun felan oldu gebe ufak tefek laf çarpmalar:) kv biz alacz meleği almadan gitmeyiz felan dedi :) neyse verdiler ßeni işte:) ama yanlarında bi tanıdık getirmişler onun konusmaları biraz ters gldi bzimkilee düğün adetlerinde hep en aza indiricek şeklde konustu adam. Tabi onlar gidince ailem iyi düşün eminmisin demeye basladılar amcamlar dayımlar vs... Sonrasınra tabi ben üzgün:) nişanlıma çattım gece uyudum sonra.. O aralar hep kavga ettik... Sonra nişan olayına geldik... önce elbiseni diktirmeme olayı oldu diğer eltim diktirmemiş diye bende kv istediğimi belirttim oda tamam ama eltine söleme dedi. Annemde kızdı neden yalan sölicekmişssin diye:)neyseoda geçti sorunla...
Peşinden nişan günü geldi nişan yerini bende görmek istedim diye kp tavır almış nişanlıma bize güvenmiomu diye... Onuda tartıştık atlattık:) nişan günüm sorunsuz güzel geçti amaDerkeeenn imam nikahı konusu açıldı tandık bi imam komsumuz var. Konusu hep gçti 1 ay... Sonra anem kv aradı söledi neyse çağrdı onlarda okeylemiş.babam duyunca köpürdü biz eşek basımyız diye.halbuki konu yannda konusuldu ses etmedi. Neyse babam saydı sövdü akşam glmiom felan.. Akşam gldi msafrlerden sonra ( iş gereği ) konu nikaha geldi... Hoca 2 aile onaylarsa olur dedi. Babamda hayır dedi... Babamla anem tartıısnca ben içeri gçtim ağlıorum felan:)nyse babam okeylemiş yanıma gldi tmm diye istemiorum! Dedim... Derken kv felan gldi kıydırdık birazda mehir olaynda gerildik... Sonra yine kavgalarımız oldu nişanlımla buyüzden... Ama şükür ki artık çok iyiyiyz tartışmalarımız yok denece kkadar. Aileler bazen zıtlaşıyor ama olsun
bunlar gözünü korkutmasın sevimsiz ama tatlı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?