sevgilimin ailesi istemiyor

Antepliler kürt mü oluyormuş? ya da olsa ne oluyormuş? amaaaaaaan içine tükürdüler bu ayrımcılar ülkenin.. helal-süper-devam..

Ee nolucak,kürtler insan mı yiyo?
Bence siz bu aileden kaçın
Sinirlerim horon tepti gene

Antepliler kürt mü oluyormuş? ya da olsa ne oluyormuş? amaaaaaaan içine tükürdüler bu ayrımcılar ülkenin.. helal-süper-devam..
saçma işte geride kalmışlar saygımdan dolayı öyle kötu laflar etmedim

işte bunun ille alakası yok insanın huyu önemli ben bunların kafasını anlamıyorum işte

Evet söyledikleri çok saçma ah ah ne zaman şu insanlar akıllanacak bunları erkek arkadaşın mı söyledi?

bu arada kocanın ailesi sana karsı fikirleri değisti mi?

bu arada kocanın ailesi sana karsı fikirleri değisti mi?
Evet cnm fikirleri değisti hemde cok değişti mesela onlar şafii mezhep farkıda var ama sorun bu değildi onlar kalabalıklar aşiret gibi düşün dısarıdan kimse yok onlarda bi ben varım yani ama şimdi bütün gelinlerden en iyi benim benden iyisi yok çünkü ne derlerse desinler hiç laf etmedim zamana bıraktım ve böylece eşimin gözünden hiç düşmedim o yüzden ne olursa olsun eşim hep benim yanımda.

Benim de babam istemiyordu.. neler çektik nelerr akla hayale sığmayan şeyler yaşadım.. biz de hem kültür hem mezhep farkı vardı.. hiç pes etmedik..
şimdi can ciğer.

işte bunun ille alakası yok insanın huyu önemli ben bunların kafasını anlamıyorum işte
canım hiç bir zamanda anlamayacaksın çünkü onlar gibi bakmıyor ve onlar gibi düşünmüyorsun evet böyle insanlar var mezhep din ırk dil ayrımı yapıp en baştan kestirip atanlar onlar için senin iyi biri olup olmaman yada nasıl biri olduğun önemli değil onlardan farklı olman sorun zor işin hakkında hayırlısı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…