- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.157
- Konu Sahibi ozge123456
bu kadar cahil bir aileye gerçekten girmek istiyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirli seyleri asamamis sig bir aile ile uyusmak zor. Sene 2015, insanlar hala kart kurt pesinde. Zavallilar...[/QUOTE
aynen en çokta bu duruma uzuluyorum
aaa kurtulmuşun senEvet evlenmiş. Peşimi bırakması uzun sürse de çok şükür kurtuldum.
Bende sinir oluyorum her insanın iyisi kötusu var yaniEe nolucak,kürtler insan mı yiyo?
Bence siz bu aileden kaçın
Sinirlerim horon tepti gene
saçma işte geride kalmışlar saygımdan dolayı öyle kötu laflar etmedimAntepliler kürt mü oluyormuş? ya da olsa ne oluyormuş? amaaaaaaan içine tükürdüler bu ayrımcılar ülkenin.. helal-süper-devam..
işte bunun ille alakası yok insanın huyu önemli ben bunların kafasını anlamıyorum iştezor işin aile rızası yoksa o evlilikten hayır gelmez bende antep geliniyim ki birde yakın ilden biriyim yani yinede aynı ilden olmamam sorun olmuş yabancı gelin olmanın sıkıntısını çekiyorum işin zor öyle ailemi bırakırım demesine bakma evlendikten sonra aileleri erkekler için bulunmaz hint kumaşına dönüyorlar senin için ailemden vazgeçtim deyip evliliği burnundan getirir hadi hayırlısı diyelim ama yaş bu iş
EVET söylediEvet söyledikleri çok saçma ah ah ne zaman şu insanlar akıllanacak bunları erkek arkadaşın mı söyledi?
bu arada kocanın ailesi sana karsı fikirleri değisti mi?Önemli değil canım iyi dileklerin içinde tesekkür ederim .seviyosanız vazgecmeyin ama aslada birbirinizinde üstüne gidip sorular sormayın sevdiğinizi belli edin yeter inan benim eşimin aileside dedi görünce döveriz falan babasına şikayetcez dediler hepsini yasadım ama eşimede istediklerini yapabilirler vazgecemiyorum senden dedim.hercekten sabrımın beklememin sonucunu en iyi şekilde aldım üzülme pes etmeyin vazgecmeyin ve unutmayın en güzel aşk zor olandır :)
Şaşırdım doğrusu her şeyi anlatmasınaEVET söyledi
Evet cnm fikirleri değisti hemde cok değişti mesela onlar şafii mezhep farkıda var ama sorun bu değildi onlar kalabalıklar aşiret gibi düşün dısarıdan kimse yok onlarda bi ben varım yani ama şimdi bütün gelinlerden en iyi benim benden iyisi yok çünkü ne derlerse desinler hiç laf etmedim zamana bıraktım ve böylece eşimin gözünden hiç düşmedim o yüzden ne olursa olsun eşim hep benim yanımda.bu arada kocanın ailesi sana karsı fikirleri değisti mi?
canım hiç bir zamanda anlamayacaksın çünkü onlar gibi bakmıyor ve onlar gibi düşünmüyorsun evet böyle insanlar var mezhep din ırk dil ayrımı yapıp en baştan kestirip atanlar onlar için senin iyi biri olup olmaman yada nasıl biri olduğun önemli değil onlardan farklı olman sorun zor işin hakkında hayırlısı ....işte bunun ille alakası yok insanın huyu önemli ben bunların kafasını anlamıyorum işte