- 19 Ocak 2025
- 30
- 14
- 3
- 23
- Konu Sahibi vaveyla3838
-
Icinden nasil geciyorsa oyle yap. Sahsen ben gitmezdim 9 ay kisa bir sure ailesiyle tanismak için. Onceden tanismadiysan rahat edemezsin diye düşünüyorum. Herkes bu kim diye bakip duracak onlari da düşün.9 ay oldu ve ben ailesinden kimseyle tanışmadım. Düğüne çağrıyor ama nasıl davranacağımı bilmiyorum, adam akıllı tanımadan nasıl kalkıp dans edeceğim vs çekindim. Sizce gidilir mi?
Şöyle ikimiz de daha işe girmedik sevgilim de ben de. Sevgilimde öncesinde tanıstırayım vs demiyor ne yapmalıyım erken mi sizce gitmesem miDüğünden önce git bi tanış ciddiyseniz sonra kayınvalide adayı zahmet etmedi de gelmeye düğünde bir taşta iki kuş vurmaya kalktı demesin . (Hâlâ cahil kayınvalideler yüzünden boşananlar var )
dansı da ailesine göre beyfendi yönlendirsin
Tanışmadan düğüne gitmezdim9 ay oldu ve ben ailesinden kimseyle tanışmadım. Düğüne çağrıyor ama nasıl davranacağımı bilmiyorum, adam akıllı tanımadan nasıl kalkıp dans edeceğim vs çekindim. Sizce gidilir mi?
Koz kardeşinizin ilişkisi neden olmadı pekiIcinden nasil geciyorsa oyle yap. Sahsen ben gitmezdim 9 ay kisa bir sure ailesiyle tanismak için. Onceden tanismadiysan rahat edemezsin diye düşünüyorum. Herkes bu kim diye bakip duracak onlari da düşün.
Kız kardeşim boyle sevgilisinin ailesiyle tanisti. Ben karsiydim her defasinda. Hatta ablasinin dugunune falan da gitti sonuc ne ayrildilar
Ayni sekilde amcam eşini evlenmeden once butun sulaleye gosterip dugunlere goturuyordu. Uzun birliktelik yasadilar cocukluk aski gibi düşün ve sonra evlendiler.
Ama öncesinde tanıştırayım vs de demiyor, kendim de teklif edemiyorum ne demeliyim o zaman erkek arkaşımaTanışmadan düğüne gitmezdim
Tanıştırmaya niyeti yoksa düğüne de gitmeyin.Şöyle ikimiz de daha işe girmedik sevgilim de ben de. Sevgilimde öncesinde tanıstırayım vs demiyor ne yapmalıyım erken mi sizce gitmesem mi
Tanımadığım ınsanların düğününe gitmem diyinAma öncesinde tanıştırayım vs de demiyor, kendim de teklif edemiyorum ne demeliyim o zaman erkek arkaşıma
Sadece tanımadan etmeden ben sizin düğününüza nasil geleyim ki de artık gerisini o düşünsün ne diyor ediyor diye.O aileyi tanimiyorsun nasil karşılık vereceklerinide bilmiyorsun bir anda onların en özel gününe falan gitmen ne bileyim bence böyle doğru değil.Ama öncesinde tanıştırayım vs de demiyor, kendim de teklif edemiyorum ne demeliyim o zaman erkek arkaşıma
Oglan yalan soylemis bunun da arkadaslari yakalayip foto atmis falan filan.1 bucuk iki yillik iliskileri vardi.Koz kardeşinizin ilişkisi neden olmadı peki
Dugunde tanisirsin iste der kesinSadece tanımadan etmeden ben sizin düğününüza nasil geleyim ki de artık gerisini o düşünsün ne diyor ediyor diye.O aileyi tanimiyorsun nasil karşılık vereceklerinide bilmiyorsun bir anda onların en özel gününe falan gitmen ne bileyim bence böyle doğru değil.
Tanımadığım ınsanların düğününe gitmem diyin
Bencede sjdagaghsDugunde tanisirsin iste der kesin
Böyle kabul etmemeli yabanci gibi kalıcak yanlarinda sevgiliside hep yaninda duramaz ya ortamada uyum saglamasi lazım böyle düğüne gitmek sıkıcı olurDugunde tanisirsin iste der kesin
Ben gittim ,ailesiyle de düğünde tanıştım9 ay oldu ve ben ailesinden kimseyle tanışmadım. Düğüne çağrıyor ama nasıl davranacağımı bilmiyorum, adam akıllı tanımadan nasıl kalkıp dans edeceğim vs çekindim. Sizce gidilir mi?
Gerçekten mi ya ama neden ayrıldınızki? Bir erkeğin ailesiyle tanıstırdıktan sonra bırakması daha zor değil miBen gittim ,ailesiyle de düğünde tanıştımbütün videolarda varım hatta anne babası bizi ortaya alıp üstümüzden para atmışlardı sonra ayrıldık kardeşi düğün videosu izliyorsa şimdiki eşine baya ayıp oluyordur.aklima geldikçe keşke gitmeseydim diyorum
Valla hakkını yemeyeyim prenses gibi yaşattığı bir ilişkiydi. Benden kat kat güzel olmasına rağmen o bana ;" sen bana nasıl baktın" diyordu.( 2 yıllık bir iliskiydi ) Askerdeyken kötü bir bölgeye düştü çok defa pusuya düşürülmüş, bir arkadaşı da intihar etmiş o psikolojiyle ;" ben de ölürsem x arkamdan ağlamasın en iyisi ayrilayim" demiş.(Anne babasının anlattığı buydu) Ayrıldık. Askerden dönünce çok yalvardı kaç gün kapıda bekledi annesi babası beni aradı ;" perişan oldu ne olur barış bütün olay böyleyken böyle ,çarşı izni bile yoktu dağ basindaydi seni aldatmaz vs vs" dedi ,abime ulaştı " ben x ' i seviyorum ne olursunuz " ama benim içimden bir şeyler kopmuştu askerdeyken bir haltlar yemiş diye hissettim , barışmak içimden gelmedi öylece bitmiş olduGerçekten mi ya ama neden ayrıldınızki? Bir erkeğin ailesiyle tanıstırdıktan sonra bırakması daha zor değil mi
Aynı fikirdeyim bende gitmesi taraftarı degilim. Ben hiic rahat edemezdim ve ciddi bir sey olmadan dugunlere vs gidilmemeli bence. Nisanli sozlu olursun anlarim da sevgililik biraz abest geliyo. Tum sulaleye laf veriyon hemBöyle kabul etmemeli yabanci gibi kalıcak yanlarinda sevgiliside hep yaninda duramaz ya ortamada uyum saglamasi lazım böyle düğüne gitmek sıkıcı olur
Gidilmez9 ay oldu ve ben ailesinden kimseyle tanışmadım. Düğüne çağrıyor ama nasıl davranacağımı bilmiyorum, adam akıllı tanımadan nasıl kalkıp dans edeceğim vs çekindim. Sizce gidilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?