Sevgilimin abisinin düğünü ?

ayy o da utanmıştır yazıııkk ben de kv ilk görmeye gittiğimizde esime boşver ayrılalım ben yapamicam falan demiştim ama esim hep damdan düser gibi geldi valla. hiç haber vermeden bi bakıyoduk bu gelmiş ama biz de öyle toplu aile davetlerine vs nişandan sonra katılmaya başladık. ben kv 2 kez gördüm nişandan önce ama zordu bee. nişanımızda fotoğrfa falan çekiliyor önünüzden bi adam gecti. esime sordum bu kim diye. babam dedi rezil olmustum o kadar görsümüyorduk yani

Benimki de benim ailemi kolay kabullendi bizim isteme söz nişan bir oldu Nişanda annemin peşindydi annecim annecim diye ben anne baba hala diyemiyorum. Mesela oturuyoruz karşılıklı o bana bakıyor ben ona bakıyorum kaynanamla. Ki ben eskiden tanıyorum ama yookkk konuşamıyorum hele görümcemle hiç konuşamıyorum. Benim de yeğenlerim sevgilimi görünce eniştemmmmm diyorlar 1- 2 yaşında iki bebe. Abimle babamla muhabbetleri iyi ama ben konuşamıyorum ya ve çok bir araya geldik buna rağmen.

evlendikten sonra ben de alıştım ya. su an hepsiyle kankayız benim görümcem de yok. 4 kaynım var onlarla mesafeliyiz ama muhabbetimiz var yine karşılaşınca. sadece biri ilk evlendiğimizde esimi bana kötüledi ben de esime söyledim diye artık benimle merhaba merhaba sadece ama kv kp ile samimiyiz şakalar falan

Siz neden kadından bir talep gelmeden erkek arkadaşınıza annenle tanışmak istiyorum demeyi düşündünüz ki?
Neden erkek arkadaşınızın ailesini tanımadan onu kendi ailenize soktunuz?
o düğüne gitmeyin lütfen.
Nişanlıyı tanımanız bir şey ifade etmez gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…