sevgilimi denemek istiyorum

Gerçekten aklında en ufak güven sorusu varsa yol ver. Böyle şeylere girmek insanı yorar.
vallahi yok sadece gördüklerim beni çok tetikledi. mesela bir şey daha öğrendim benimle bir ara flört eden çocuğun öeğersem o sıralarda ilişkisi varmış ve 5. Seneleri mi neymiş. Sonra ben instagram açtım kendime sınıftan olduğu için onu da ekledim. Hep kozla fotoğraf falan paylaşmış yani… dedim ki erkekler niye böyle? O yüzden

Güven yoksa ayrıl kardeşim. Çocuk musunuz ki? Denemek nedir? Eşref saatine denk gelirsin, anlar sen olduğunu, bi aksilik çıkar. Sonuçlarına katlanabilecek misin?
Gördüklerim beni tetikledi herhangi bir güven sorunum yok. İlgi gösterip hediye almış sürekli fotoğraflarını paylaşan insanların bile 2.-3. Konuştuğu kişi olduğunu gördüm yakın zamanda. Ne bileyim… insanız hepimiz çip süt emmişiz sonuçta

Güvenmiyorsun yani birnevi?

Kaç yaşında insanlarsınız,ne denemesi yaa liseliler gibi.... güvenin yoksa ayrıl gitsin. Yanılıyorsan zaten barışırsınız.

selamlar,

İlişki içerisindeyim herhangi bir falsosu olmadı ama yakın çevremden gördüklerim beni tetikliyor. Nasıl deneyeceğim onu? Böyle whatsappdan falan nasıl deneyebilirim? Farklı hesap açma oluyor mu?
Hiç birsey yokken sevgilin seni denese tepkin ne olurdu bu bir güvensizlik belirtisidir her iki taraf için de ne saçma beni sevgilim denese ve ben anlarsam direkt olarak terk ederdim sende işin sonunda terk edilmeyi göze alıyorsan test edersin eline yüzüne bulaştırma olasiligini hiç hesaba katiyormusun sonuçlarına katlanmaya hazırmısin önce bunları bir düşün bence

Hayır, onu çok seviyorum, böyle bir şeyi bana yapsa çok kırılırım. Kafam karıştı, yapmamak daha mantıklı sanırım

Hayır, onu çok seviyorum, böyle bir şeyi bana yapsa çok kırılırım. Kafam karıştı, yapmamak daha mantıklı sanırım
Hayat kısa neden kendine bunu yaparsın ki bosver ilişkiye de kayıtsız şartsız bağlanma hayat ondan ibaret sanma anı yaşa eğer baktın sana karşı bir hatası var siler geçersin hayatı sana yaşanılmaz kılan herseyden herkesten uzak dur beyninin olmayan şeylerle teori üretmenine izin verme ilişkinin tadını çıkar

Doğru diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…