merhaba arkadaslar , benim derdim aslında dert denilemez fakat kafama cok takıyorum, sevgilim var 2 senedir çıkıyoruz , o gezmeyi çok sever arkadaslariyla vs hep gece cıkar arabayla turlarlar falan neyse burda sıkıntı yok fakat ben onun resmen dısarı cıkmasını istemiyorum evde kıskanclıktan deliriyorum (ya kızlarla takılıyosa falan diye aklıma birsürü sey geliyor yani yapacağından değil , gerçekten erkek arkadaslariyla cıkıyor fakat ben kafamda kuruyorum) neyse asıl sorun su benim ailem izin vermediği için gece falan dısarı cıkamıyorum zaten iki üc tane arkadasim var onlarında cevresi genis olduğu için benle hemen hemen hic cıkmıyolar kısacası tun gun evdeyim , cıkarsam iste sevgilimle haftada 4 5 gun (oğlen ikindi civarları) cıkıp 2 3 saat durabiliyorjm, belki arkadas cevrem olsa ve cıkabilsem asla onu darlamicam , sırf onu darladığım için çok kavga ediyoruz ( sürekli bi yere giderken orneğin kafey gecti , markete geçti . nere olursa olsun haber etmesini istiyorum sürekli darlıyorum mesajıma gec bakarsa baya büyütüyorum olayı) ama erkek arkadasimda arkadaslarıyla ıktığında beni unutuyor resmen , beraber cıkınca cok iyiyiz hic sorun yok ama iste arkadaslariyla cıkınca mesajıma gec falan bakıyor mesajları kısa tutuyor, kısaca kafayi yiyorum , gecen tatil konusu acıldı erkek arkadaslarıyla tatile gitmek istedi , (arkadaslarını tanıyorum bu arada hepsiyle sakalsırız vs) ama asla gitmesini istemiyorjm bilmiyorum kıskanıyorum galiba yani ben gidebilsem arkadaslarimla sorun etmrm ama sanki ben evdeyken o da evde olmasigerekşyor 7 24 benle ilgilenmesi gerekiyor gibime geliyor , biliyorum sacmalıyorum ama dürtü yani isteyerek olmuyor , iste tatile izin vermedim arkadasları bana tepki gosterdi , sizce doğrumu ywpıyorum, bide mesela tatile gitse mesajlarıma gec bakar biliyorum (ya haklı olarak gec bakabilir sknucta tatilde ama deliriyorum) napicam? lütfen kırmadan tavsiye verirmisiniz dokunsanız ağliyacak durumdayım