Sevgilime Yıldönümü hediyesi

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
merabalar ablalarim kardeslerim :))

inisli cikisli ama sukur düzelen bi iliskim var... 3 ay sonra yıldönümümuz biliyorum çok var daha amaaaa ona sıradan bi hediye almak istemiyorum... gomlek parfüm kazak gibi o yüzden hediye arayisina erken girdim :))

manevi değeri yüksek ne hediye edebilirim :) lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum... :):):)

manevi değeri yüksek olsun diyorsan pasta yap desek olmaz dersin. illa çok para verip değerli ama manevi yönü olan bir şey olması gerekir sanki bu durumlarda.
maddi durumun yerindeyse güzel bir saat alabilirsin. parfüm kazak vs bana çok klişe geliyor.

El emeği bişey olabilir
Havalar soğuk atkı-bere örülebilir
Veya kaleme isim yazılabilir
Ya da keçeden süs yapılabilir

Ama yapamıyosan, kişiye özel hediye tercih edebilirsin
Adının soyadının yazılı olduğu kalem+kartvizitlik+cüzdan gibi takım hediye edebilirsin

çok para diye birşey demedim ve pastayı doğum gününde yaptım zaten görünce mutlu olsun şaşırsın yeter

sevgilin hakkında biraz bilgi verirsen
fanatik olduğu bir şey var mıdır en çok neden hoşlanır
yada sevdiği hayranı olduğu şarkıcı gibi gibi =)
ben bi arkadaşıma kupa göndermiştim bunun gibi
futbol takımı fanatiğiydi

Bence de atkı-bere örmek güzel fikir. El emeği her zaman değerlidir.
Sevgili kitabı diye bir şey var. Hatta bu sitede de kıyıda köşede reklamı çıkıyor. Aşkınızın hikayesini anlatan bir kitap oluşturabilirsin oradan.
Ya da çizimin iyiyse kendin bir çizgi öykü/roman oluşturabilirsin size dair. En güzeli bu olurdu sanırım.
Kalpli aşklı böcüklü kurabiyeler yapabilirsin.
Eğer takıyorsa ona bileklik yapabilirsin hatta aynısından kendine de yaparsan çok şirin olur.
Hediyen ne olursa olsun güzel bir kutuya koyup içine kartondan kendi kestiğin bir sürü kalp koy, çok güzel olur bence.

çok para diye birşey demedim ve pastayı doğum gününde yaptım zaten görünce mutlu olsun şaşırsın yeter

ben öyle tahmin ettim. genelde sevgililik döneminde öyle bakılır olaya da yaş ilerledikçe bu kavram normal bir gün özelliğine bürünür.
o bakımdan demiştim. demek ki istisnaymışsın.

Eger benim sevgilim gibi spor giyinen biriyse adidastan saat alabilirsin cok guzel modeller var. Biraz pahali ama yıldönümü dolayısıyla deger bnce.yaninada masa süsü olarak kucuk bi kum saati alip zaman seninle guzel yazdrmstim kum saatine. Onunla gecrdgn zamandan daha değerli ne olabilir ki:) bizimde 2ay onceydi.

sevgılıne kıtap yaz.
bende geçen ay başladım
ılk günden bu güne kadar olan fotolarımızıda yapıştırdım
fotoların altında güzel sözler şıırler felan var.
Dığer sayfalarda da günlük tarzı, ılışkımızı yazıyorum.

Ben ilişkimde olanları yazıyım yaptıklarımı ve yapacaklarımı belki fikir olur:)

Bir video hazırlatıyorum sen kendinde hazırlayabilirsin :)
Aşka gel oyunu var oynarken çok eğleniyoruz :)
Kuş aldım evinin bi duvarını notlarla kapladım:)
Çalışma masası için çok şık bir masa saati aldım:)
Atkı örmüştüm
Geçirdiğimiz her günü bir deftere yazıyorum onu vericem :)
Mnik bir kutuyu not kağıtlarıyla doldurdum anahtarlık ve hep yanında taşıdığı gelin damat figürü hediye ettim :)
Kişiye özel cüzdan gömlek kemer seti aldım:)
Pasta yapmıştım

atkı kullanmayı hiç sevmiyorkiii

kitabı kendi elimde yazabilirim :):) güzel olurr :) aklımda olsun bu :)

hepsi ayrı ayrı güzel :):)

kitabı kendim yazmak güzel fikir :)

çok şeker bi hediye olmuş :)

çok istediği bir hayali varsa onu gerçekleştir canım sende mesela benim sözlüm pilot olmak istiyormuş uçağ bindiğimizde filan hep lafını eder bende resimde onu pilot kendimi hostes yaptırdım bi uçuş okulu ilede görüşüyorum hava şartları uygun olursa yılbaşında sevgilimin bir saatlik pilotluk tecrübesi olucak en büyük hayali içinde kalmamış olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…