Sevgilime güvensizliğimi aşamıyorum,yardımm

Ya seviyor gibi de duruyor ne bileyim anlamıyorum artık.Karakterimi kabullenmiyor bence
hayatınızı sevgili odaklı yaşamayın.ilişkiye devam edin adam da giderse o kadına zaten hiç sizin olmamıştır defolsun gitsin.hayat çok kısa böyle saçma sapan şeyleri kafaya takmak için.gençliğinizin tadını çıkarın bahar geldi gezin tozun

Ya sevgilim o ay hediye almıstı plaket tarzı ondan laf acıldı
Hee şimdi anladım
Bence bu cümlede bir şey yok ama neden sürekli bu kız ve sevgilinin muhabbeti dönüyor? Diğer kızlarda diyor mu mesela "ben Mehmet'i çok severim,iyi anlaşırız" diye ya da sevgilin diğer kızlara karşı nasıl davranıyor? Aynı şekilde mi farklı mı?

Ya aslında o kadınla aralarında bir sey olcagını asla düşünmüyorum ama beni aptal yerine koydugunu hissettim.Smimiyetim herkes gibi dedi ama yemekte de lyle diyince onlar sinirlendim

Ya genelde samimiyeti seviyor vıcık vıcık degil ama kendini sevdirmeyi seven bir insan.

Ya genelde samimiyeti seviyor vıcık vıcık degil ama kendini sevdirmeyi seven bir insan.
Eğer o kıza özel bir durum değilse,herkese karşı aynıysa abartıyosun bence. Ve bir şeyi ne kadar dillendirirsen başına gelme olasılığı o kadar artar. Dikkati sürekli kızın üstüne çekiyosun.

Ben ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum nedense bu tip konuşmaların sonu pek hayra çıkmıyor ama yine de emin değilim yaşayıp görmek lazım.

Adamın kıza o gözle bakmayacağı varsa da baktıracaksın zorla. Devam et.

Ben ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum nedense bu tip konuşmaların sonu pek hayra çıkmıyor ama yine de emin değilim yaşayıp görmek lazım.
Aralarında bir sey yk ama ben kız erkek samimi ilişkileri sevmiyorum erkek arkadaım da samimiyetim yok demisti ama yemekte öyle konusmadıkar

Ben
herkese karsı da degil de samimi,cana yakın insanlara karsı böyle

Samimi olması hosuma gitmiyor nasıl yapıcam

Sevgilinize güvenmiyorsanız bunun çözümü onu kısıtlamaya çalışmak değil, ayrılmaktır.

Adam gerçekten samimi olmasa bile bu düşüncelerle sen kendini inandırabilecek misin olmadıklarına? Sorun sevgilinizde değil, sizde. Güvenmediğiniz adamla işiniz ne?

Bundan ayrılıp başkasını bulsa ona da güvenmeyecek ki. Adam kafasını yerden kaldırmasa yine kıskanacak bişey bulur. Sorun konu sahibinde. Adam niye katlanıyor o kısmı anlamadım ama.

Ama seviyorum da asmak istiyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…