- 25 Mart 2022
- 134
- -17
- 26
- 26
- Konu Sahibi flowerworld
-
Bu kadar samimiyet normal misinekten yağ çıkarmak isteyen elbet bu azimle çıkartır bence.
hayatınızı sevgili odaklı yaşamayın.ilişkiye devam edin adam da giderse o kadına zaten hiç sizin olmamıştır defolsun gitsin.hayat çok kısa böyle saçma sapan şeyleri kafaya takmak için.gençliğinizin tadını çıkarın bahar geldi gezin tozunYa seviyor gibi de duruyor ne bileyim anlamıyorum artık.Karakterimi kabullenmiyor bence
24Kaç yasinda
Hee şimdi anladımYa sevgilim o ay hediye almıstı plaket tarzı ondan laf acıldı
Ya aslında o kadınla aralarında bir sey olcagını asla düşünmüyorum ama beni aptal yerine koydugunu hissettim.Smimiyetim herkes gibi dedi ama yemekte de lyle diyince onlar sinirlendimhayatınızı sevgili odaklı yaşamayın.ilişkiye devam edin adam da giderse o kadına zaten hiç sizin olmamıştır defolsun gitsin.hayat çok kısa böyle saçma sapan şeyleri kafaya takmak için.gençliğinizin tadını çıkarın bahar geldi gezin tozun
Ya genelde samimiyeti seviyor vıcık vıcık degil ama kendini sevdirmeyi seven bir insan.Hee şimdi anladım
Bence bu cümlede bir şey yok ama neden sürekli bu kız ve sevgilinin muhabbeti dönüyor? Diğer kızlarda diyor mu mesela "ben Mehmet'i çok severim,iyi anlaşırız" diye ya da sevgilin diğer kızlara karşı nasıl davranıyor? Aynı şekilde mi farklı mı?
Eğer o kıza özel bir durum değilse,herkese karşı aynıysa abartıyosun bence. Ve bir şeyi ne kadar dillendirirsen başına gelme olasılığı o kadar artar. Dikkati sürekli kızın üstüne çekiyosun.Ya genelde samimiyeti seviyor vıcık vıcık degil ama kendini sevdirmeyi seven bir insan.
Anladım ciddi düşünmüyorsundur umarım.Dedigim gibi ilişkinin sonu ayrılık.
Tamam da o da samimiyetine dikkat etsinAdamın kıza o gözle bakmayacağı varsa da baktıracaksın zorla. Devam et.
Samimi olması hosuma gitmiyor nasıl yapıcamAdamın kıza o gözle bakmayacağı varsa da baktıracaksın zorla. Devam et.
Aralarında bir sey yk ama ben kız erkek samimi ilişkileri sevmiyorum erkek arkadaım da samimiyetim yok demisti ama yemekte öyle konusmadıkarBen ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum nedense bu tip konuşmaların sonu pek hayra çıkmıyor ama yine de emin değilim yaşayıp görmek lazım.
NedenAnladım ciddi düşünmüyorsundur umarım.Dedigim gibi ilişkinin sonu ayrılık.
herkese karsı da degil de samimi,cana yakın insanlara karsı böyleEğer o kıza özel bir durum değilse,herkese karşı aynıysa abartıyosun bence. Ve bir şeyi ne kadar dillendirirsen başına gelme olasılığı o kadar artar. Dikkati sürekli kızın üstüne çekiyosun.
Samimi olması hosuma gitmiyor nasıl yapıcam
Tecrübe diyeyim.
Bundan ayrılıp başkasını bulsa ona da güvenmeyecek ki. Adam kafasını yerden kaldırmasa yine kıskanacak bişey bulur. Sorun konu sahibinde. Adam niye katlanıyor o kısmı anlamadım ama.Sevgilinize güvenmiyorsanız bunun çözümü onu kısıtlamaya çalışmak değil, ayrılmaktır.
Adam gerçekten samimi olmasa bile bu düşüncelerle sen kendini inandırabilecek misin olmadıklarına? Sorun sevgilinizde değil, sizde. Güvenmediğiniz adamla işiniz ne?
Seviyor demek ki allah alaahhBundan ayrılıp başkasını bulsa ona da güvenmeyecek ki. Adam kafasını yerden kaldırmasa yine kıskanacak bişey bulur. Sorun konu sahibinde. Adam niye katlanıyor o kısmı anlamadım ama.
Ama seviyorum da asmak istiyorum bunuSevgilinize güvenmiyorsanız bunun çözümü onu kısıtlamaya çalışmak değil, ayrılmaktır.
Adam gerçekten samimi olmasa bile bu düşüncelerle sen kendini inandırabilecek misin olmadıklarına? Sorun sevgilinizde değil, sizde. Güvenmediğiniz adamla işiniz ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?