- 25 Mart 2022
- 134
- -17
- 26
- 26
- Konu Sahibi flowerworld
-
cok idealist ya tam bir hayvan
Niye herkes anlaşmış gibi sürekli bu cümleyi kuruyor sanahatta Mehmet sana aşkla bakıyor sen yokken cok somurtkan falan dedi
hem idealist hem de hayvan nasıl oluyor?biri bana acil açıklasınBu ne alaka?Ben bu kısma takildim yanlış mi yazdiniz acaba.
Evet cektigimi düşünüyorum gercekten ya.Sınanıyorum sanırımNiye herkes anlaşmış gibi sürekli bu cümleyi kuruyor sanayanlış hatırlamıyorsam diğer konuda da vardı böyle bir şey
Ya ne bileyim öyle dedi hayvan gibi çalışıyor anlamındahem idealist hem de hayvan nasıl oluyor?biri bana acil açıklasın
Evet kıskanıyorum ve asamıyorım bunuNormalde de herseyi kıskanır misiniz? Sadece bu gidilen yemeklerde mi hissediyorsunuz bu enerjiyi. Ayrıca flört edecekse sizi neden yanında götürsün. Sonuçta evli bile değilsiniz.
Sevgilinize değil kendinize dönün ozguveninizi yukseltmelisiniz bence
Ya seviyor gibi de duruyor ne bileyim anlamıyorum artık.Karakterimi kabullenmiyor bence3 yıllık ilişki gelecek yok ben göremedim.Adam sizi çok sevmiyor.Siz adamı fazla onemsiyorsunuz o size fazla duyarsız.Cok ciddiyim ayrıl(Ayrılmadı)
Ya sevgilim o ay hediye almıstı plaket tarzı ondan laf acıldıKız sevgilin için "çok idealist ya tam bir hayvan" derken ne kastetti anlayamadım cidden? Düşünüyorum düşünüyorum bir mantığa oturtamadım bu cümleyi
Birde neden sürekli bu kızın muhabbeti dönüyor?
Kaç yasindaYa seviyor gibi de duruyor ne bileyim anlamıyorum artık.Karakterimi kabullenmiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?