Biz buna mistik hava değil inanç diyoruz eleştirmek demiyorum yorum yapmak kimseye düşmez bu bir. İkincisi birisi sizin bir yaralınızın arkasından inşallah bir dahaki sefere ölür dese sizde inşallah diyin o zaman konuşalım madem empati yeteneğiniz baya yoğun ya..
Ben size vicdansız demiyorum vicdan yoksunu diyorum bu arada ikisi arasında da epey fark var.
Değişmezsiniz ben biliyorum bu tipleri o nedenle Allah ıslah etsin diyerek kanal değiştiriyorum.
Umarım insan olmayı bir gün becerirsiniz diye de ekleyip geçiyorum size ayırdığım sürenin sonuna geldim.
Hadi yaptigimiz iyiliklerden bahsedelim
Annemle beraber 2 yıldır para biriktirip toparlamaya çalışıyorDuk Afrikada şu kuyusu açabilmek için çok şükür kısmet oldu
3 kedim var birisi kör sokak kedisi ucude sokakta buldum.kör olanın yaraları capaklanma yapıyor sabah akşam temizlenmesi gerekiyor henüz tatile çıkamadım çünkü onu birine bırakma fikri vicdanımi sizlatiyor başkaları öğrenebilir
Gecen yaz annemle hesapladik ankarada bir gün içinde 14 tl harcamisim dilenciler için
. Çünkü benim inancım Allah rızası için diyeni geri çevirmeye el vermiyor
Evimde 4 -5 koli kıyafet var millete yalvara yalvara ayaklarına giderek kendim evlerinden alarak topladım
çünkü benim vicdanım bu soğukta usuyenler varken rahat oturmayi kabullenmiyor
burada minik yetimlerimiz var konsolosluklara yalvariyoruz (yazismalari gonderebilriim ) bize adres verilsin yardım etmek istiyoruz diye
Şimdi inanç konusuna gelince
Her dinde yaşam hakkı kutsaldır
yaşam hakkını tehlikeye atanlar cezalandirilir
Ben Erk değilim dolayisiyla en fazla gebermelerini temenni edebilirim. Ki başka insanların canı yanmasin. Bu olayların pismanligi yoktur
Vicdan yoksunuyla vicdansiz aynı şeydir
Kant değilsin. Seninle ahlak kuramı üzerine konuşmak istemiyorum
Bana ayırdığın sürenin cidden sonuna gel çünkü boş konusuyorsun