sevgilime bunu nasıl söylerim?

Sıkntsni bildigjm halde sahsen ben kendimi derse odaklayamazdim. Neyse verilmis sadakasi varmis sukur.

beddua çok kötü evet de oda size yapmayacağım diye söz vermiş, çok geçmiş olsun

Senin yuzunden degil ..

Alkol alip araba kullanirda tabiki kaza yapar , kendini suclamana gerek yok ..

Gecmis olsun .
Allah acil sifalar versin .

Bence siz bencil bi insansiniz ve su an cezasini cekiyosunuz. Iliskileri yurutebilmek icin karsinizdakini kendinizden onde gormelisiniz sahsen ben öyle görüyorum. Kaldi ki okul sinav her zaman her zaman halledilecek şeyler. Hala sinava girdim yanina öyle gittim diyosunuz. Benim sevgilimin basina öyle bisey gelse sinavi okulu falan bosverin iki elim kanda olsa dunyanin bi ucunda olsamda giderdim yanina.

Ya yalan söylüyor. Uyduruyor

Ben de aynen boyle dusunuyorum. Hazir aramiz da papazken , hatun dirdiri yokken gideyim guzelce iceyim yarasin diye dusunmustur muhtemelen. Mutsuzluktan kendini ickiye vurdugunu sanmiyorum.

Vicdan azabı ?

33 yaşındaki bir insanın içki içince ve alkollü araç kullandığında başına neler geleceğini az çok bilmesi gerekmiyor mu

Ya yalan söylüyor. Uyduruyor

uydurmak için yazsaydım daha dikkat çekici şeyler yazardım. yaşadıklarımı anlamak zorunda değilsiniz. sizin için anlamaktan önce yargılamak daha kolay geliyor. hatam olmuş olabilir, bu dünyada hangimiz mükemmeliz. zaten hatamı anladığım için bu kadar acı çekiyorum. o da çok masum değil hatasının bedelini az kalsın canıyla ödeyecekti.

Gecmis olsun senin bir sucun yok ki
Hepimizin cok agir dertleri var bazen oyle oluyor ki kimseye anlatamayacagin seyler yasiyorsun icki icip alkollu alkollu yollara mi dokuluyoruz?
Herkes kendi fiilinden kendisi sorumludur.
Alkollu olmasinin da kaza yapmasinin da sebebi sen degilsin.
33 yasinda bir insan alkollu arac kullanilmamasini bilecek yastadir.

Inşallah ölür. Doğal seleksiyon. Alkollüyken araç kullanan herkes beyinsizdir. Millete zararı olacağına ölsün gitsin.

Inşallah ölür. Doğal seleksiyon. Alkollüyken araç kullanan herkes beyinsizdir. Millete zararı olacağına ölsün gitsin.

hayatta hiçbir zaman bir insanın ölmesini isteyecek kadar kalbimi karartmadım. her insan hata yapar. beşer şaşar. yapmam der yaparsın, şaşmam der şaşarsın, bu hayatta en çok neyden uzak durmak istersen ona bulaşırsın. Rabbim yeter ki bizleri dönülmeyecek yollara düşürmesin. çok şükür ki kendine ve bi başkasına zarar gelmedi. önemli olan hatalardan ders çıkarmak.

Ben başkasının hayatını düşünmeden tehlikeye atanlarin hayat tecavuzculerinin olmesini istiyorum .yaşıyor mu bari ?

çok şükür ki yaşıyor. herkesin zayıf bir anı vardır. o da zaten çok pişman. yüzünden okuyabiliyorum.
hadi ya. Bir sonraki sefere inşallah

Benim dayımda bunun gibi alkollü bi p..vvenk yüzünden öldü.

sizi anlamaya çalışıyorum. ben de bu şekilde bir yakınımı kaybetseydim belki de sizin gibi düşünürdüm. ama en başında da dediğim gibi asla affetmeyeceğim bir durumdu. çok büyük konuştum. böyle bir şey yapmasına rağmen onu terk edemedim. üstelik kendimi suçladım. onunla konuşsaydım anlamaya çalışsaydım diye.

Öncelikle geçmiş olsun ...hayattaymış ya herşey düzelir Allah korumuş.
İkincisi belki sebepleriniz vardır okumadım sadece konuyu okudum ama kusura bkmayın lütfen nasıl evleneceğim dediğiniz adam sizi arayıp kötü olup konuşmak istediğini söyleyince 5 dakikanızı ayırmamayı beceriyorsunuz? Çok garip geldi. belki hayatta böyle hırslarınızla başarılı olursunuz ancak mutlu olur musunuz bilmiyorum dostlukta veaşkta kötü zamanda yanında olmak benim sözlüğümde 1. sıradadır da

hadi ya. Bir sonraki sefere inşallah

Benim dayımda bunun gibi alkollü bi p..vvenk yüzünden öldü.

sizin gibi insanlar nasıl yaşıyor asıl ? yazıklar olsun.
evladınız olacak belki vardır bile nasıl böyle konuşursunuz.
evladınız birine çarpsa yada genç yaşta bir şeytana uyup kaza yapsa alkollü bu tepkiyi mi vereceksin? yada sana bu tepki verilir Allah büyük .. vicdan yoksunluğu en büyük eksiklik ya.

o aralar sürekli arıyordu. dersleri o kadar çok kafaya takmıştım ki o aralar gözüm hiç bir şeyi görmüyordu. zaten ertesi gün dediğim gibi dayanamadım aradım. pişmanlığımın bir nedeni de ona gereken ilgiyi gösteremem. o aralar çok yalnız bıraktım. kendimi düşünüp bencilce davrandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…