çünkü evlenebilmemiz için okulumun bitmesi gerekiyordu. o yüzden okul uzamadan derslere asıldım. sonradan bencillik yaptığımın farkına varıp ertesi günü aramıştım. zaten yanlış kurduğum cümlelerden pişmanlık duydum.Gecmis olsun, insallah eski sagligina ve isine kavusur. Bu yasima kadar bende hic icki icmedim ki ickili ortamlardan nefret eden ben, sacma sapan alkol almayacaksin Allah nasip etmesin laflarinizi kınadım.
Ayrica madem bir sıkıntısı oldugunu anladiniz neden beni mesgul etme dediniz? Biraz bencillik var galiba. Sadece kendinize odaklandiginiza gore.
Ne alaka senin yüzünden bu kadar sırlar dünyası kalp gözü , formunda yaşamayın, içki içip alkollü araba kullanmak hem suç hemde başkasının hayatını riske atıyor bu kadar sorumsuz nasıl olabildi , 33 yaşında koskoca insan bu insan 22 yaşında ergen de değil ayrıca sevgilisinden azarı yesinde gidip alkol alsın , ilk boşlukta gidip içmiş kendini suçlama boşuna..
Suan sevgilinize niye aciyor ya da kendinize niye kiziyorsunuz anlamadim. Adam icmemesi gerektigi halde icmis. Kullanmamasi gerektigi halde o sekilde araba kullanmis. Yerinizde olsam vicdan azabi duymak yerine iyilesmesini bekler okkali bir konusma yapardim. O aksam sizle konusamadi diye efkar yapip kendini ickiye vurdugunu filan mi saniyorsunuz. Muhtemelen zaten icmeye gittigini ya da gitmek istedigini soyleyecekti.
alkol alıp araç kullanan ve insanların hayatını tehlikeye atan insanlara ne desem bilemiyorum. umarım kimsenin başını yakmamıştır o kazada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?