sevgilime bunu nasıl söylerim?

zeynaa_92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
12
4
3
yeni üye oldum. nereye yazacağımı bilemedim. sizinle pişmanlığımı paylaşmak istedim. kendimi nasıl affedicem bilmiyorum. 5 yıldır süren çok güzel bir ilişkim var. ben 23 o 33 yaşında ama yaş problemini çoktan aştık. ben bu ilişkiye başlamadan önce ona şunları söylemiştim. şu üç seyi asla affetmem dedim, aldatılmak, şiddet ve içki. o da beni üzecek hiç bir şey yapmayacağını, beni kaybetmek istemediğini söyledi. ona bir gün laf arasında öyle bir şey dedim ki bu sözlerin ilerde canımı nasıl yakacağını düşünmedim.

ona dedim ki "ben hayatında olduğum sürece içki içmek sana nasip olmasın" dedim. bu yıl okul bitiyo ve evlenmeyi düşünüyoruz. final haftası olduğu için sınavlara yoğunlaştım ve onu ihmal ettim. bir gece beni aradı ve konuşmak istedi. belli ki sıkıntısı vardı ama ben sınavlardan görecek durumda değildim beni meşgul etmemesini sınavlara çalışmam gerektiğini söyledim. tartıştık ve ben bir süre görüşmeyelim diye mesaj attım. Ertesi sabah dayanamayıp aradım ve abisi telefonu açtı ve dün gece çok kötü bir kaza yaptı yoğun bakımda dedi. dünyam yıkılmıştı. gece ben telefonu kapattıktan sonra arkadaşıyla beraber alkol almış sonra da arabasıyla kaza yapmış. farklı şehirlerde olduğumuz için son bir sınavım kalmıştı ona girer girmez hemen yanına gittim. onu öylece karşımda görünce çok kötü oldum. kolu kafası sargı içindeydi. neyse ki hayattaydı. bir parmağı kesilmiş ve koluna da 6 platin takılmış.

söylediğim sözler aklıma geldi. kendimi suçladım. canım o kadar yanıyor ki. benim yüzümden düğün arabamız olacak dediği arabası hurda oldu ve işini kaybetti. ben onun yüzüne bile bakamıyorum. bu vicdan azabıyla nasıl başa çıkıcam.

büyük konuşmamak gerek arkadaşım, Rabbim şifa versin,kendini suçlamaktan vazgeç dua et bence

Allah şifa versin, Allah başa vermesin, yalnız alkollüyken araç kullananlar için öfke duyuyorum sadece.

Çok üzücü. Yanında olun mutlaka, umarım tez zamanda sağlığına kavuşur.

Gecmis olsun, insallah eski sagligina ve isine kavusur. Bu yasima kadar bende hic icki icmedim ki ickili ortamlardan nefret eden ben, sacma sapan alkol almayacaksin Allah nasip etmesin laflarinizi kınadım.

Ayrica madem bir sıkıntısı oldugunu anladiniz neden beni mesgul etme dediniz? Biraz bencillik var galiba. Sadece kendinize odaklandiginiza gore.

Ne alaka senin yüzünden bu kadar sırlar dünyası kalp gözü , formunda yaşamayın, içki içip alkollü araba kullanmak hem suç hemde başkasının hayatını riske atıyor bu kadar sorumsuz nasıl olabildi , 33 yaşında koskoca insan bu insan 22 yaşında ergen de değil ayrıca sevgilisinden azarı yesinde gidip alkol alsın , ilk boşlukta gidip içmiş kendini suçlama boşuna..

çünkü evlenebilmemiz için okulumun bitmesi gerekiyordu. o yüzden okul uzamadan derslere asıldım. sonradan bencillik yaptığımın farkına varıp ertesi günü aramıştım. zaten yanlış kurduğum cümlelerden pişmanlık duydum.

elbette hatalı ama ben onu gerçekten çok seviyorum ve kaybetmekten çok korktum. zaten o da hatasının bedelini çok ağır ödedi. neyse ki kimsenin canına bir ziyan gelmedi. imtihan dünyası. neyden korkarsan o başına gelir. asla yapmam dersin bir bakarsın farkında olmadan yapmışsın.

Gecmis olsun... Bunda sizin sucunuz yokki, ona öyle dediniz diye icip kaza yapmadi, sorumsuz oldugu icin icip, alkollü araba kullanip kaza yapmis... Allahtan baska günahsiz birine bisey olmamis, tez iyilesir ve aranizi düzeltirsiniz, bukadar kendinizi suclamayin...

Güzelim Allah şifa versinde olacağı varmış ayrıca ben içki içip araba kullanan insanlara çok kızarım. Kendi hayatını hiçe sayıyorsa onun sorunu ama başkalarının da hayatını tehlikeye atıyorlar. Siz ona öyle söylediğiniz için değil alkollü araç kullandıkları için oldu o zaman bence. Zaman herşeyin ilacı yanında olun yapacak başka bir şey yok. Kendinizie suçlu hissetmeyin

Siz öyle dediniz diye başına gelmedi sonuçta. Alkol yüzünden yaşadı bu olayı...

Alkol alırsan kaza yaparsın inşallah dememişsiniz zaten.

Alkol almak nasip olmasın demişsiniz.

Suan sevgilinize niye aciyor ya da kendinize niye kiziyorsunuz anlamadim. Adam icmemesi gerektigi halde icmis. Kullanmamasi gerektigi halde o sekilde araba kullanmis. Yerinizde olsam vicdan azabi duymak yerine iyilesmesini bekler okkali bir konusma yapardim. O aksam sizle konusamadi diye efkar yapip kendini ickiye vurdugunu filan mi saniyorsunuz. Muhtemelen zaten icmeye gittigini ya da gitmek istedigini soyleyecekti.

bilmiyorum ama onu kaybetmekten o kadar çok korktum ki, kendimi suçladım. daha yeni olduğu için hala üzerimden atamadım. şu an tek düşündüğüm bir an önce iyi olması.

ayrıca alkol aldığını hala benden saklıyor söylemiyor. hastanede doktorlardan öğrendim belki de beni kaybetmemek için söylemiyor. ben de onu üzmemek için şu an bilmiyor gibi yapıyorum. iyileşmesini bekliyorum.

Sevgiliniz sizin söylediğiniz söz yüzünden değil,alkollü araba kullandığı için kaza yaptı,boşuna kendinizi suçlamayın.

olayın seninle alakası yok. alkol almış ve kaza yapmış. aşırı hızdan dolayı da kaza yapabilirdi ya da kontrolünü kaybeden bir araç gelip ona çarpabilirdi. sizinle alakası yok kazanın boşuna vicdan yapmayın. geçmiş olsun. tez zamanda iyileşir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…