• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime bu pafümü düşünüyorum

Beray92

Huzur iyiki varsın iyiki.
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
265
0
26
Diğer

bu koku nasıl arkadaşlar erkek arkadaşıma almayı düşünüyorumda :) bilen koklayan varmı içinizde

Son düzenleme:
Bunun kokusunu bilmiyorum ama ınfınıte seductıon gayet güzel kokuyor. Onu düsünebilrsn canm. Sen blrsn tabi :)

benim alcağımda ondan yanlış resim eklemişim :) hani rolon bedavası olan bu ay ondan teşekküler cnm

düzzenledim resmi:)

Son düzenleme:
benim alcağımda ondan yanlış resim eklemişim :) hani rolon bedavası olan bu ay ondan teşekküler cnm

düzzenledim resmi:)

Kesinlkle almalısın canm :) Bska bi parfum olarak sana oriflamedan Ascendt olanda cok güzel. onu şiddetle tavsiye ederim. bi arastr istersn. Erkek arkdsm kullanıyodu cok kalıcı koklamaya doyamıyordum :)

Kesinlkle almalısın canm :) Bska bi parfum olarak sana oriflamedan Ascendt olanda cok güzel. onu şiddetle tavsiye ederim. bi arastr istersn. Erkek arkdsm kullanıyodu cok kalıcı koklamaya doyamıyordum :)
oriflamedan hiç parfüm almadım canım bilmiyorum ama tavsiyene dikkat edicem saol :)

Back