- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
bir tanıdığım var ve evliliklerinde problem yaşıyorlar iki çocukları var bipolar olan kadın boşanmak isteyen kadın belkide haklı bilmiyorumKurtulmak ne ya? Bu ne biçimsiz bir tarif! Ben bizzat kendim bu rahatsizlikla alakali sorun yasiyorum 10 seneden fazla ...kimse kurtulmak istemedi benden...aksine bir iki kisiyi (1komsu 1 1kaynana ve 1 gorumce) kendim sepetledim hayatimdan iftiralari sebebiyle...hala da araya araci koyup haber gonderirler...helallik icin ...kimseye de beni arayin sorun demem ...dostlarim arkadaslarim komşularim...kendileri arar cagirir bana gelir ben de agirlarim...esimden ailesi icin kac kez ayrilmak istedim ! Ağlayarak geri döndürdü!Senden baskasiyla evlenmem diyen sevdigini haykira haykira her firsatta soyleyen biri ve benden daha fazla cocuk istiyor...Amma buyuttunuz ya ...aids degil bu rahatsizlik...vicdansizlik daha agir bir hastalıktır... Dini acidan 40 yasindan sonra da tedavisi olmayan bir hastalik...ben bu rahatsizligimla senelerce nineme baktim elimde vefat etti...komsum kendi kizi dururken beni cagirdi hastanye giderken o da ellerimde vefat etti...yoruma bak ya "kurtulmak" evet bu zihniyetten kurtulsaniz iyi olur...
eşi boşanmak istemiyor çocuklar yüzünden vekaletlerinin anneye verilmesi kötü olur diye düşünüyor
bir çıkmazda gibiler
niye size hitaben yazdım onuda bilmiyorum
aile dosttu üzülüyoruz