• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Sevgilime battaniye örmeliyim yardım lütfen :)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

vgt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
18
0
46
İstanbul
merhaba :) sevgilimle geçenlerde mağzaları gezerken çok güzel örgüden battaniyeler gördük beğendik. bende orda boyumdan azcık ufacık laf etmiş bulunmaktayım " ben bunu örerim yaa " dememle oda "o zaman bi tane isterim" dedi, bende "tamaaaam" dedim :D

ihihihii gel görki sadece bi ters bi düz örmeyi bilen ben öylece kala kaldım :)) biraz nette araştırma yaptım. sonra anneme danışcam o öğretsin bişeyler de kış çıkmadan örim. ama ondan önce sizle paylaşım dedim belki öneri verirsiniz. mesela ben nette bunları beğendim hangisi olsun :S :)

Eklentiler

• $örgü-şiş-ile-yapılmış-örtü-battaniye-ve-yastık.jpg
    $örgü-şiş-ile-yapılmış-örtü-battaniye-ve-yastık.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 713
  • $2013-Güzel-el-örgüsü-battaniye-örnekleri.jpg
    $2013-Güzel-el-örgüsü-battaniye-örnekleri.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 2.684
  • $637b-IKIKIZ.jpg (4).JPG
    $637b-IKIKIZ.jpg (4).JPG
    67,3 KB · Görüntüleme: 272
  • $600-IKIKIZ.jpg
    $600-IKIKIZ.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 263
  • $blanket 1.jpg
    $blanket 1.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 266
  • $images.jpg
    $images.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 264
  • $kopyasi-manta2.jpg
    $kopyasi-manta2.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 281
  • $sfsdgsh.jpg
    $sfsdgsh.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 257
  • $püsküllü-örgü-battaniye.jpg
    $püsküllü-örgü-battaniye.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 294
merhaba :) sevgilimle geçenlerde mağzaları gezerken çok güzel örgüden battaniyeler gördük beğendik. bende orda boyumdan azcık ufacık laf etmiş bulunmaktayım " ben bunu örerim yaa " dememle oda "o zaman bi tane isterim" dedi, bende "tamaaaam" dedim :D

ihihihii gel görki sadece bi ters bi düz örmeyi bilen ben öylece kala kaldım :)) biraz nette araştırma yaptım. sonra anneme danışcam o öğretsin bişeyler de kış çıkmadan örim. ama ondan önce sizle paylaşım dedim belki öneri verirsiniz. mesela ben nette bunları beğendim hangisi olsun :S :)
cnm bunlar zor modeller örgüyü ii bilmiyorsann..tığ işi örmeyi dene hem daha zevkli hemde kolay

en azından örgü bi kaç bişey biliyorum diye düşünmüştüm ama tığ hiç denemedim onuda bi deneyim bakalım yapabilcem mi soğolasın cevap için :)

rica ederimm kolay gelsin:) ben nişanlıma kazak örmüştüm oda büyük olmş beğenmedi beyefendi:) yani örsende yaranamıyosun:)

$battaniye.jpg
merhabaaa :3: eğer ki çok ahım şahım birşey örmem gerekli diye düşünmüyorsan bakk bu gayeet basit :8: istediğin ebatlarda örüp kesebilirsin. tavsiye eder,mmm :6: el emeği her zaman aşk nitelindedir benim içinnnn :16::16::16:

Son düzenleme:
Back