• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime anlatıcak bir şey nasıl bulabilirim?

mavigezegen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2018
140
178
53
Herkese merhaba! Benim 1 yıllık ilişkim var ama erkek arkadaşımla konuşacak anlatıcak şey bulamıyorum. Bu durum hayatm boyunca böyleydi sessiz bir yapım var.. Sadece erkek arkadaşımla değil herkesle konuşacak anlatıcak şey bulamıyorum.Bu yüzden insanlar benden sıkılıyor. üniversitede hiç yakın arkadaşım yok. Naber napıyosundan sonra muhabbet bitiyo. Sevgilim de çok konuşkan ben konu bulamayınca kendimi çok kötü hissediyorum. Benden sıkılıcakmış gibi hissediyorum. SİZCE NASIL KONUŞKAN OLUP ANLATICAK BİR ŞEYER BULABİLİRİM? NE YAPMAM LAZIM ?

İyide bu yapı meselesidir. Bir yılda anlamıştır zaten senin konuşkan biri olmadığını.
Nasıl oluyor iletişiminiz sürekli o anlatıyor sen mi dinliyorsun?
Yok mu hayata dair, güncel, siyasal, gün içinde yaşadıklarından, çocukluk anılarından Vs Vs anlatacak hiçbişeyin.

evet benim sessiz yapıda olduğumu biliyo arada bir şeyler anlat falan diyo da ben anlatamayıp üzülünce benim için sessiz olman sıkıntı değil böyle olduğun için zaten önceden dikkatimi çekmiştin dedi. ama bir şeyler anlatmayıncada muhabbetimiz bitiyor. hep o anlatıp ben dinliyorum. hergün beraberiz zaten okulda gün içinde yaptıklarımızda aynı. çocukluk anılarımı falan da anlattım.bir de durup dururken çocukken şu anım var demek biraz tuhaf olmaz mı?

İyide bu yapı meselesidir. Bir yılda anlamıştır zaten senin konuşkan biri olmadığını.
Nasıl oluyor iletişiminiz sürekli o anlatıyor sen mi dinliyorsun?
Yok mu hayata dair, güncel, siyasal, gün içinde yaşadıklarından, çocukluk anılarından Vs Vs anlatacak hiçbişeyin.
anlatıcak bir şey bulamıyorum hiçbir konuda

Sevgilin senden sıkılırmı bilmem de mesela bende çok konuşkanım muhabbetim iyidir karşımda konuşkan olmayan biri olunca o ortam beni darlıyo sıkılıyorum hemen. Hiç suskun birileriyle arkadaşlık kuramam mesela. Düşünüyorum suskun birisiyle ilişkim olsunda istemem öyle birisiyle evlilik de düşünmem . Çok zıt bi durum çünkü uyum olmaz.
Öyle konu bulmakla olmaz bu işler önceden ayarlanmaz yani ortamına göre olur bi sohbet ona katılırsın sonra laf lafı açar o an konu neyse fikrini belirt , karşı tarafa soru sor , örneklendirme felan yap.

Sevgilin senden sıkılırmı bilmem de mesela bende çok konuşkanım muhabbetim iyidir karşımda konuşkan olmayan biri olunca o ortam beni darlıyo sıkılıyorum hemen. Hiç suskun birileriyle arkadaşlık kuramam mesela. Düşünüyorum suskun birisiyle ilişkim olsunda istemem öyle birisiyle evlilik de düşünmem . Çok zıt bi durum çünkü uyum olmaz.
Öyle konu bulmakla olmaz bu işler önceden ayarlanmaz yani ortamına göre olur bi sohbet ona katılırsın sonra laf lafı açar o an konu neyse fikrini belirt , karşı tarafa soru sor , örneklendirme felan yap.

teşekkür ederim yorumunuz için.

Eskiden değil miydi o konu bul konuşalım muhabbeti ya:)
Bu durum otomatik gelişir misal bizim napysun nasılsın muhabbeti 2 dk anca sürer sonra hep hayallerimizden planlarımızdan bahsederiz şakalaşırız hava da buz he şimdi bi dağ evinde şömine başında sıcak çikolata keyfi yapmak vardı falan deriz böyle konuşamalar bizi mayıştırır uyusak mı deriz sonra o komik birşey söyler kıkırdarız ben uykumu açtı diye ona bomba emojisi gönderirim:KK53: saat akıp gider illa konu bulmaya gerek yok aşk saçmalayınca güzel:)

anlatıcak bir şey bulamıyorum hiçbir konuda
Sevgilin ne diyo peki bu duruma? Sende hiç konuşmuyorsun falan diyo mu? Belki konuşkan olmayanlardan hoşlanıyordur belli mi olur
Ama hakkaten millet uzun uzun yazmış bi cümle yazıp geçiyorsun sorular Havada. Şu yorumlara cevaplarda bile bi dünya cümle kurabilirsin aslında :D
Benim çocukluk arkadaşım var 30 yıllık arkadaşım yani çok severim. Yüzyğzeyken o kadar deil ama telefonda yazışırken falan kesinlikle muhabbet ilerlemiyor. Hele ben hımmm diye karşılık verilmesine falan acaip uyuz olurum bişey diyorum hımmm diyo bna geliyorlar :D bilmesem huyu olduğunu kesinlikle arkadaşlık yapamam. Ama huy işte napacan. Ay çok konuştum.

Sevgilin ne diyo peki bu duruma? Sende hiç konuşmuyorsun falan diyo mu? Belki konuşkan olmayanlardan hoşlanıyordur belli mi olur
Ama hakkaten millet uzun uzun yazmış bi cümle yazıp geçiyorsun sorular Havada. Şu yorumlara cevaplarda bile bi dünya cümle kurabilirsin aslında :KK70:
Benim çocukluk arkadaşım var 30 yıllık arkadaşım yani çok severim. Yüzyğzeyken o kadar deil ama telefonda yazışırken falan kesinlikle muhabbet ilerlemiyor. Hele ben hımmm diye karşılık verilmesine falan acaip uyuz olurum bişey diyorum hımmm diyo bna geliyorlar :KK70: bilmesem huyu olduğunu kesinlikle arkadaşlık yapamam. Ama huy işte napacan. Ay çok 1konuştum.

Ama hakkaten millet uzun uzun yazmış bi cümle yazıp geçiyorsun sorular Havada. Şu yorumlara cevaplarda bile bi dünya cümle kurabilirsin aslında :KK70:
Benim çocukluk arkadaşım var 30 yıllık arkadaşım yani çok severim. Yüzyğzeyken o kadar deil ama telefonda yazışırken falan kesinlikle muhabbet ilerlemiyor. Hele ben hımmm diye karşılık verilmesine falan acaip uyuz olurum bişey diyorum hımmm diyo bna geliyorlar :KK70: bilmesem huyu olduğunu kesinlikle arkadaşlık yapamam. Ama huy işte napacan. Ay çok konuştum.

evet sende hiç konu bulamıyosun anlat bir şeyler artık diyo. sessiz olduğum için hoşlandığını söylemişti. ama insan sevdiğiyle güzel muhabbet edip bir şeyler anlatıp paylaşmak istiyor. o da bu durumdan rahatsız belli yani çünkü ben bir şey anlatmayınca hep kendi anlatınca çok mu şey anlattım diye düşünüyomuş o da.hani sevgilim bir şeyler anlatmıyo ben niye bu kadar şey anlatıyım ki diye düşünüyomuş. :KK61:eskiden hımm derdim sürekli artık hımm kelimesini kullanmıyorum hiç. benimde çocukluk arkadaşım buna uyuz olurdu :KK70:

ben kendimi bildiğim bileli sosyal biri değildim sanırım o yüzden böyle oluyor.

Eskiden değil miydi o konu bul konuşalım muhabbeti ya:)
Bu durum otomatik gelişir misal bizim napysun nasılsın muhabbeti 2 dk anca sürer sonra hep hayallerimizden planlarımızdan bahsederiz şakalaşırız hava da buz he şimdi bi dağ evinde şömine başında sıcak çikolata keyfi yapmak vardı falan deriz böyle konuşamalar bizi mayıştırır uyusak mı deriz sonra o komik birşey söyler kıkırdarız ben uykumu açtı diye ona bomba emojisi gönderirim:KK53: saat akıp gider illa konu bulmaya gerek yok aşk saçmalayınca güzel:)

bizde hala devam ediyor maalesef.. bizde de napıyosundan sonra muhabbet bitiyo, ee başka ne var ne yok deniliyo eesi diyip anlatıcak şey bulursam çok iyi yani... pek hayallerimizden bahsettiğimiz söylenemez bence ya. şakalaşma oluyo da ondan başlıyo hep sonra ben devam ettiriyorum. saçmalayınca da güzel de bir şeyler anlatmak da gerek şu şöyle oldu bu böyle oldu diye. ilk aylarımız daha bi güzeldi ya..

Kitap oku popüler yabancı dizileri seyret youtube da kaliteli videoları olan binlerce kişi var. Kendini geliştirirsen insanlarla konuşacak konular çoğalır

Back