Sevgilimden soğudum mu ?

elizabeth-

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2023
75
4
8
24
Kızlar 1 yıllık ilişkim var hala konulup görüşmeyi çok seviyorum sadece biraz sık görüşüyoruz kendisi bana karşı çok iyi çok seviyorum oda beni çok çok seviyor bendende ayrılamıyor hiç aynı şekilde bende. Ama son 1,2 aydır içimde garip bir his var yanındayken asla mutsuz değilim oturur mesajlaşırım ararım ama hep sorguluyorum soğudum mu diye. Sanki eski hislerim pek yok çok yoğun değil zaten aynı okuldayız çok sık görüşüyoruz bilemiyorum ama tek istediğim eskisi gibi rahat rahat ilişkimi yaşayabilmek asla ayrılmak iistemiyorum napıcam nolur yardım edin ödüm kopuyor soğumaktan ilişkimiz çok güzel

Fazla görüşmekten olmuştur.annenizle bile çok fazla görüşürseniz annenize bile gıcık olmaya başlarsınız.

6 yıllık ilişkimde bin türlü duygu yaşadım diyebilirim. Sinirlenince ondan nefret ediyordum, istediğimi yapmayınca soğuyordum sonra meleğim deyince off çok seviyorum oluyordum
İlişkide duygular sabit değil ama sizin duygular anlık değil devamlı ise orada düşünmeniz gerekir.

2 aydır bu şekilde kafamı kurcalıyor keşke olmasa

Katılmıyorum biraz olsun ayrı kalmanın faydalı olacağına inanıyorum. Evli olunsa dahi
Biraz olsun ayrı kalmak nasıl oluyor?
Her gün görüşüyorsunuz sadece bir kaç saat arkadaşlarla fln görüşüyorsunuz. Bilemediniz bir kaç gün seyahat ayrılığı oluyor.
Sevgililikte iki gün üst üste görüşünce acaba sıkıldım mu seviyor muyum diyen insan her gün sabah kalkınca gece yatınca aynı insanı görecek.
Evlilik ve sevgiliğin “biraz ayrı” kalması bambaşka şeyler

Bu sogumak degil, o ask hormonunun delice seviyedeki seviyesinin normale donmesi. Kisaca seviyor olabilirsin ama maalesef askin bitmis. He herkes omur boyu delice asik mi,? Tabi ki hayir (He sorarsan ilk gunku gibi asiklar bla bla bla)

Bu sogumak degil, o ask hormonunun delice seviyedeki seviyesinin normale donmesi. Kisaca seviyor olabilirsin ama maalesef askin bitmis. He herkes omur boyu delice asik mi,? Tabi ki hayir (He sorarsan ilk gunku gibi asiklar bla bla bla)
Neden bu kadar ragatsız ve üzgün oluyorum prki düzelir miyim ya çok kafama takılıyor çok ğzülüyorum eski halimi özledim düşününce gözlerim doluyor

Neden bu kadar ragatsız ve üzgün oluyorum prki düzelir miyim ya çok kafama takılıyor çok ğzülüyorum eski halimi özledim düşününce gözlerim doluyor
16 yaşındaymışsın yahu biterse de biter.
Ben 16 yaşındaki sevgilimle evlensem şimdi sinir hastası olurdum. Üzülme yaşa geç daha kaç sevgilin olacaktır aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…