- 17 Şubat 2023
- 75
- 4
- 8
- 24
- Konu Sahibi elizabeth-
-
Haklısınız sık görüşüyoruz umarım geçerSık görüşmekten dolayı olabilir bir de ilişkinin ilk 5-6 ayından sonra ilk zamanki heyecan kalmıyor tabii çok normal bu. Görüşme sıklığınızı azaltın derim ve beraber yeni aktiviteler deneyebilirsiniz.
Evet ama neden durdum yerde evham yapıyorum anlayamadım teşekkür ederim genedeTatlim guzel olan iliskinin nesi duzelecek? Kendi kendine evham yaparak kendi kendine bozuyorsun herseyi.
Stresli olabilirsin, son zamanlarda cok mıç mıç okduysaniz bunalmis olabilirsin.Evet ama neden durdum yerde evham yapıyorum anlayamadım teşekkür ederim genede
Şuan yaşadığın şey muhtemelen, alışkanlık ve heves. Süregelen birlikteliğe olan alışkanlık yüzünden soğuduğunu kabullenemiyorsun. Çünkü ayrılmaya hazır değilsin. Ancak mutlu olup olmadığından da emin değilsin. Muhtemelen ayrılsam ne yaparım diye sorguluyorsundur. Acaba mı olayına girdikten sonra ilişkinin ömrü kısalıyorYok paylaşabilirsiniz sorun değil yaşım biraz küçük ona göre konuşursanız sevşnirim
Evet çok stres yapıyorum mış mıçta olduk önemli olan düzeltip düzeltemeyeceğim ama çabalıyorum düzelmesi içinStresli olabilirsin, son zamanlarda cok mıç mıç okduysaniz bunalmis olabilirsin.
Bağlanma stilinde sorun olabilir.... buradan bilemeyiz.
Ilgini çekerse bak bağlanma stillerine bu arada.
He bi de diger uyeler de dedi, kalp hep pir pir carpmaz, iliskiler inisli cikislidir. Bazen sikilmis hissetmek normaldir.
Buda olabilie tabi ama bilemiyorum soğuyan biri konuşup gçrüşmek ister miŞuan yaşadığın şey muhtemelen, alışkanlık ve heves. Süregelen birlikteliğe olan alışkanlık yüzünden soğuduğunu kabullenemiyorsun. Çünkü ayrılmaya hazır değilsin. Ancak mutlu olup olmadığından da emin değilsin. Muhtemelen ayrılsam ne yaparım diye sorguluyorsundur. Acaba mı olayına girdikten sonra ilişkinin ömrü kısalıyor
Biraz görüşmeleri bana göre azaltmalısınız. Her an yan yana iken konuşacak konu bulabiliyor musunuz ya? Ben karantinadan sonra iyice anladım ki gün boyu ayrı kalmak ilişkiyi de diri tutuyorNapmam lazım hiç bilmiyorum ya
Evet konu buluyoruz çok eğleniyoruz birlikteyken ama ayrılınca aklıma direkt bu sorular gelmeye başlıyo daralıyorum düşünmeye başlıyorumBiraz görüşmeleri bana göre azaltmalısınız. Her an yan yana iken konuşacak konu bulabiliyor musunuz ya? Ben karantinadan sonra iyice anladım ki gün boyu ayrı kalmak ilişkiyi de diri tutuyor
Eskisi gibi sevmediğinizi düşünüyorsanız bu başkadır.Ama çok seviyordum eskisi gibi hissetmek istiyorum inanın ağlıyorum çok üzücü
Daha lisedeyim evet ama bir an önce düzelsin istiyorum sevgilimle ilişkimiz çok güzel
Hep aynı olacak diye bir şey yok zaten.Demek dozu şimdilik buKızlar 1 yıllık ilişkim var hala konulup görüşmeyi çok seviyorum sadece biraz sık görüşüyoruz kendisi bana karşı çok iyi çok seviyorum oda beni çok çok seviyor bendende ayrılamıyor hiç aynı şekilde bende. Ama son 1,2 aydır içimde garip bir his var yanındayken asla mutsuz değilim oturur mesajlaşırım ararım ama hep sorguluyorum soğudum mu diye. Sanki eski hislerim pek yok çok yoğun değil zaten aynı okuldayız çok sık görüşüyoruz bilemiyorum ama tek istediğim eskisi gibi rahat rahat ilişkimi yaşayabilmek asla ayrılmak iistemiyorum napıcam nolur yardım edin ödüm kopuyor soğumaktan ilişkimiz çok güzel
Evlenince nasıl ayrı kalacaksınız?Biraz görüşmeleri bana göre azaltmalısınız. Her an yan yana iken konuşacak konu bulabiliyor musunuz ya? Ben karantinadan sonra iyice anladım ki gün boyu ayrı kalmak ilişkiyi de diri tutuyor
Bi kere ayrıldı benden çok üzüldüm ağladım barıştık sonra ama niyeyse yalnız kaldığımda sorguluyorum soğuyo muyum duygularımı tam hissedemiyor muyum diyeEskisi gibi sevmediğinizi düşünüyorsanız bu başkadır.
Ama ilk günün heyecanıyla devam etmeyi bekliyorsanız yanlış beklentileriniz var.
11 yıldır beraberiz eşimle. İlk bir sene yaşadığımız şeyden Farklı bir ilişkimiz var. Heyecanlanmak, elin ayağın terlemesi sürekli saça sapan kıkırdamak gülmek gibi şeyler yaşanmıyor aramızda. Daha ziyade birbirimizi tanıyoruz, güveniyoruz, seviyoruz. Biz kendimiz aynı kalmadık ki ilişkimiz aynı kalsın. Eşimin saçlarından beyazlar çıktı ben on kilo aldım. On sene sonra ikimizde biraz daha kırışacağız eşimin belki saçı dökülecek. Biz aynı kalmayacağız. Ama sevgim aynı. Heyecanlanmasak da çok seviyoruz.
Sevginizden eminsiniz sorun yok. Ama sevmiyor sadece kaybetme korkusundan devam ediyorsanız yazıl etmeyin karşı tarafa da
Yani ayrılmak istemiyorum napıcamOoo lise zaten aslinda uzun iliski yeri zamani değil bence. Boyle hissetmeniz normal. 15-16-17-19 yaşlarimda iliskim guzel de gitse biyerden sonra aklim baskalarina kayiyordu, taze kan, yeni heyecan istiyor bünye.
O yaşta huzurlu ilişkiye geceyim oturayim rutinimizde kafasina girmiyor insan. Siz başkasini dusnmediginizi soylemissiniz ama yasiniz geregi bu ilişki tabi ki sıkıcı gelmiş normal, daha gozunu yeni acmissin.
Doğru söylüyorsunuz ama işte daha yaşım küçük tek istediğim düzelmek sevdiğim biri ilişkimizde güzelEvlenince nasıl ayrı kalacaksınız?
Pandemide ikimizde evdeydik neredeyse 1,5 yıl sıkılmadık bu durumdan. Bir insandan sık görüşünce sıkılıyorsanız orda bir sorun da vardır
Yani ayrılmak istemiyorum napıcam
Biliyorum farkındayım ama birini sevince öyle kolay olmuyor işte en iyi siz anlarsınızAman boşver çok dusunme. İlk buldugunuza baglanmayin. Benim liseden evlenene kadar 10dan fazla sevgilim flortum olmuştu ki ben bi de erken evlendim. Kimler gelir geçer. Daha kendini tanimiyorsun, ne istedigini şuan sen bile bilmiyorsun.
İliski yurusun diye çaba harcamaniza gerek yok, yuruyecekse de yurur zaten. Olmazsa da karsina bir suru insan cikacak
Güzel bir ilişkide eve döndüğünüzde içinizde bu tip endişelerin olması normal değil.Doğru söylüyorsunuz ama işte daha yaşım küçük tek istediğim düzelmek sevdiğim biri ilişkimizde güzel
2 aydır böyleyim soğumak desem değil. E sonuçta sürekli yan yanada olamayız ama onunla bir gelecek istiyorum, mesela güzel bi yere gideceğimizi hayal edince o heyecan geliyor ama böyle açıyorum fotoğraflarımıza bakıyorum güzel bi duygu yakalayabilmek için kendime kanıtlamaya çalışıyorum 2 aydır böyle ama 2dir böyle nüksediyor bu kadar yoğunlaşıyor bakalımGüzel bir ilişkide eve döndüğünüzde içinizde bu tip endişelerin olması normal değil.
Yaşınız da ufakmış. İyice düşünmenizi öneririm. Hayat boyu aynı heyecanla devam edemezsiniz ama içinize sinmeyen rahatsız eden bir şey varsa da geçmişteki güzel anılar için zorlamayın kendinizi.
20li yaşların başındaki beklentiler ilerde aynı kalmaz. Bazı güzel ilişkiler zamana yenik düşer çünkü değişimden etkilenir.
Bende eşimle büyük aşkla evlendim şuan herşey çok daha sıradan ve monotonlasti hele eşim saçlarımın her telini öperdi . Her duygu gittikçe körelir illakiAma çok seviyordum eskisi gibi hissetmek istiyorum inanın ağlıyorum çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?