• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden özür dilemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nilvari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
50
-312
1
22
Temizlik şirketinden boş ev temizliği için gelmişti. Ondan çok etkilendim. Efendi gorunumluydu. Atanamamış matematik öğretmeni normalde.Namaz için seccade istemişti. Hem yakışıklı, hem dindar, hem de ailesine yuk olmamak icin atanincaya kadar ne is olsa yapiyor daha ne olsundu. Sizi iki hafta sonra cam temizligi icin çağıracagim ama şirkete komisyon gitmesin, numaranizi alayım diye bahaneyle numara aldim. Tabi ki cagirmadim ama iki ay boyunca her paylaşımımi beğendi. 2 ay sonra watssap hikayeme güzel yer diye mesaj attı. Sohbet ilerledi.

Bana açıldı. 5 aydır konuşuyorduk. Birden işi cinsellige dökmeye başladı. Mesela cinsel organının belli olduğu bir pijamayla çektirdiği resmi attı. Kötü düşünmemeye çalıştım. Yine de emin olmak için sordum , ben kadin değilim dümdüz bir bölgem olamaz degil mi diye tepki gösterdi. Belli olduğunu farketmemistir dedim. Sonra evine çağırınca, sevdiğimle yakın olmadığım ilişki beni strese sokar, gelmezsen arkadaş kalalım demesiyle dank etti. O zaman aslında o resmin bilinçli atıldığını anladım.

Sen ancak evimin tuvaletini yıkamaya layıksın dedim. Evimi temizletmeye ve tuvaletimi yıkatmaya ihtiyaç duyarsam seni ararım , lağım fareleri tuvalete layıktır dedim.

Ben şerefli bir iş yapıyorum ,işimi aşağılamaya hakkın yok dedidedi numaramı sildi. Özür dilemeli miyim?

Ettiğiniz hakaretler korkunç. Ama adam sizden ayrılmış zaten sevgiliniz değil artık, önce bunu kabullenmekle başlayın.

İnsanlar cinsellik barındırmayan ilişkileri sürdürmek istemeyebilirler. Bu gayet normal, aynen sizin içinde cinsellik olan ilişki istememeniz gibi. Kötü bir şey söylememiş, cinsellik yoksa devam etmenin anlamı yok demiş. En doğal hakkı. Siz neden bu kadar çirkinleştiniz?

Şu saatten sonra özür dilemenizin pek anlamı yok sanki.

Ettiğiniz hakaretler korkunç. Ama adam sizden ayrılmış zaten sevgiliniz değil artık, önce bunu kabullenmekle başlayın.

İnsanlar cinsellik barındırmayan ilişkileri sürdürmek istemeyebilirler. Bu gayet normal, aynen sizin içinde cinsellik olan ilişki istememeniz gibi. Kötü bir şey söylememiş, cinsellik yoksa devam etmenin anlamı yok demiş. En doğal hakkı. Siz neden bu kadar çirkinleştiniz?

Şu saatten sonra özür dilemenizin pek anlamı yok sanki.
Durduk yere o resmi atması, ve ben ilişkimi temiz tutmak istiyorum diye daha ilk ayda tavrımı belli ettim. Çünkü o zaman da mesafelisin demişti

Temizlik şirketinden boş ev temizliği için gelmişti. Ondan çok etkilendim. Efendi gorunumluydu. Atanamamış matematik öğretmeni normalde.Namaz için seccade istemişti. Hem yakışıklı, hem dindar, hem de ailesine yuk olmamak icin atanincaya kadar ne is olsa yapiyor daha ne olsundu. Sizi iki hafta sonra cam temizligi icin çağıracagim ama şirkete komisyon gitmesin, numaranizi alayım diye bahaneyle numara aldim. Tabi ki cagirmadim ama iki ay boyunca her paylaşımımi beğendi. 2 ay sonra watssap hikayeme güzel yer diye mesaj attı. Sohbet ilerledi.

Bana açıldı. 5 aydır konuşuyorduk. Birden işi cinsellige dökmeye başladı. Mesela cinsel organının belli olduğu bir pijamayla çektirdiği resmi attı. Kötü düşünmemeye çalıştım. Yine de emin olmak için sordum , ben kadin değilim dümdüz bir bölgem olamaz degil mi diye tepki gösterdi. Belli olduğunu farketmemistir dedim. Sonra evine çağırınca, sevdiğimle yakın olmadığım ilişki beni strese sokar, gelmezsen arkadaş kalalım demesiyle dank etti. O zaman aslında o resmin bilinçli atıldığını anladım.

Sen ancak evimin tuvaletini yıkamaya layıksın dedim. Evimi temizletmeye ve tuvaletimi yıkatmaya ihtiyaç duyarsam seni ararım , lağım fareleri tuvalete layıktır dedim.

Ben şerefli bir iş yapıyorum ,işimi aşağılamaya hakkın yok dedidedi numaramı sildi. Özür dilemeli miyim?
Çirkinleşmek nie …eve gelen temızlıkçiye asılıp geride o insanın ekmek yediği o işi aşagılamak nie .

Cinsellik konuları size uzaksa zaten arkadaş kalalım die efendice söylemiş …
Sanki yılları devirmiş tepkiniz de abartı bence …

Durduk yere o resmi atması, ve ben ilişkimi temiz tutmak istiyorum diye daha ilk ayda tavrımı belli ettim. Çünkü o zaman da mesafelisin demişti
Uyumsuzmuşsunuz ve adam bunu anlayınca ilişkiyi bitirmiş. Çirkinleşmenizin gereği yokmuş. Üstelik adama siz yürümüşsünüz. İşinize gelmeyen her durumda insanlara hakaret edemezsiniz.

Çirkinleşmek nie …eve gelen temızlıkçiye asılıp geride o insanın ekmek yediği o işi aşagılamak nie .

Cinsellik konuları size uzaksa zaten arkadaş kalalım die efendice söylemiş …
Sanki yılları devirmiş tepkiniz de abartı bence …
Daha ilişkinin başında ben ilişkimi temiz tutmak istiyorum demiştim. Tavrimi biliyordu. Attığı fotoğraf için kizmistim . Üstelik ben asilmadim. Numara aldım. Temizlik için numarasını alan ilk kişi de ben değilimdir. Açık bir zarf vermedim ki. Hiç iletişime geçmedim kendisi yazdı.
Sadece ısrarla sınır çizmeme rağmen yok sayılmak kalbimi kırdı

Neticede bu kisiye ilk adımı siz atmissiniz. Numarasını bir bahane ile istemissiniz. Adamın farklı beklentileri olabilir ve bunu bir sekilde belli etmis. Bundan rahatsız olabilmeniz de cok dogal. Kesinlikle özür dilememelisiniz ancak ne olursa olsun çok çok cirkinlesmissiniz. Çok ayıp.

Uyumsuzmuşsunuz ve adam bunu anlayınca ilişkiyi bitirmiş. Çirkinleşmenizin gereği yokmuş. Üstelik adama siz yürümüşsünüz. İşinize gelmeyen her durumda insanlara hakaret edemezsiniz.
Ben cinsellik teklifini hakaret olarak alıyorum. Davetkar bir tavır sergilemiş olsam tamam

Gerçekten 22 yaşında mısınız ?

Neticede bu kisiye ilk adımı siz atmissiniz. Numarasını bir bahane ile istemissiniz. Adamın farklı beklentileri olabilir ve bunu bir sekilde belli etmis. Bundan rahatsız olabilmeniz de fok dogal. Kesinlikle özür dilememelisiniz ancak ne olursa olsun çok çok cirkinlesmissiniz. Çok ayıp.
Kesinlikle özür dileme deme sebebim de daha fazla uzatmayın anlamında

Ben cinsellik teklifini hakaret olarak alıyorum. Davetkar bir tavır sergilemiş olsam tamam
Sizin algılarınızın bir önemi yok. Cinsellik teklifi hakaret değildir. Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir toplumda değildir. Ama sizin yazdıklarınız çok çirkin hakaretler. Cinsellik yaşamak istemenin karşılığı bunlar değil, olmamalı. Kendinizi çok küçük düşürmüşsünüz.

Daha ilişkinin başında ben ilişkimi temiz tutmak istiyorum demiştim. Tavrimi biliyordu. Attığı fotoğraf için kizmistim . Üstelik ben asilmadim. Numara aldım. Temizlik için numarasını alan ilk kişi de ben değilimdir. Açık bir zarf vermedim ki. Hiç iletişime geçmedim kendisi yazdı.
Sadece ısrarla sınır çizmeme rağmen yok sayılmak kalbimi kırdı
Yeşil ışık yakmışsınız sonuç olarak .
Kalbınız kırıldı die gayet kırıcı sözler söylemişsiniz özüre gerek yok rahat bırakın adamı .. hayır madem size cinsel yönden yaptığı yakınlaşma çirkin geldi ne die özür dilemeyi düşünüyorsunuz birde . Kendınızle çelişmeyin . İyi günler

Sizde düşünce tarzınızı sözlerinizle belli etmişsiniz çok ayıp, oda düşüncesinin cinsellik olduğunu belli etmiş.

O sizin sevgiliz bile değil bence. Unutun gitsin

Barışırsanız muhtemelen size cinsellik olarak yaklaşacak, söylediğiniz lafları size yedirecek ve bırakacak.

Sadece yakınlaşmak istediğini belli etmiş size taciz mi etti fare falan demişsiniz sizde çok iyi biri değilsiniz insanları aşağılayamazsiniz. Özür de dilemeyin uzak duruyor bırakın adamı
Sorun şu aslında. Bana ilişkinin başlarında saygılı davraniyordu.boyle bir talebi yoktu. Ne olduysa son iki hafta civiklasmaya, ciddiye almamaya ve kizmama rağmen üst üste cinsel imalarda bulunması. Birden cinsel organının resmini atmaya kalkması. Pijama var ama aleni belli. Ne oldu da ciddi düşünülecek kızdan kullanacak kız moduna aldı diye çıldırdım. En başında böyle olsa terk ederdim zaten. 5 aydır beraberiz, alıştım bağlandım. Niyetini belli etmek için bu kadar beklemesi canımı sıktı. Samimi bulmuyorum

Sizin algılarınızın bir önemi yok. Cinsellik teklifi hakaret değildir. Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir toplumda değildir. Ama sizin yazdıklarınız çok çirkin hakaretler. Cinsellik yaşamak istemenin karşılığı bunlar değil, olmamalı. Kendinizi çok küçük düşürmüşsünüz.
Ama ben algimin bu olduğunu belli etmiştim. Daha fotoğraf gonderilince kızdım. Kasıtlı olmadığını söyleyince konu kapanmıştı. iki üç kez cinsel imasina kızdım. Mesela bir keresinde neredesin demiştim. Koynundayim demişti yine kizmistim ki resmi buna rağmen konduramadim. Yanlış anlamışım dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back