Sevgilimden ayrilmaktan kararsizim :(

Guvenmedigi icin baska bi isim soylemis guvenmiyordu
İsimle güvenmemenin ne alakası var? Rus ajanı mı bu? O vakitler sözlüymüş ondan yanlış isim söylemiş, sözlüden tekmeyi yiyince baktı siz safsınız ben bununla sadece cinsellik için değil sevgili de olayım zaten saf oynatırım istediğim gibi demiş. Olay bu yani zaten sevmiyormuşsun ayrıl.

Sosyal medyadan biriyle iliskiye baslama yasaklansin.
Diyeceklerim bu kadar.

Bir an önce ayrıl ben yaptım sen yapma.Üstelik benim ki yalan söylememişti ancak o şimdi beğenmediğin önemli olan belki kişilik dediğin insanın sen onu gerçekten sevmeye başladığında kişiliğide değişecek sonra o değişen kişilik ve zaten aşık olmadığın birine artık katlanamayacaksın her gün neden bu yola çıktım diye kendine sorma birine acıyarak beraber olmak kendine acımamak değil mi. Zaten hakkında böyle düşünem biriyle kendide beraber olmak istemeyecektir bırak ikinizde gerçekten aşık olacağınız insanlarla beraber olun

Hadi herşeyi geç.
Sevgililik döneminde neden bu sevmeye zorlama?
Bir insanı zorla sevemezsin.
Daha çok yolun başındasın, aşık ol!
Kimseyi sevmeye zorlama kendini olmuyorsa olmuyordur.

bu anlattıklarını yedin mi? sevgilisi çok üzmüş ama sosyal medyadan yürümüş sana ve uzunca zaman başkası gibi konuşmuş. ne kadar kolay yalan söyleyebildiğini görüp dksında uzaklaşman lazım böyle birinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…