- 1 Eylül 2019
- 180
- 8
- 18
- 25
- Konu Sahibi Lavie-rose
Kizlar bi sorunum var. Sevgilimle 9 aydir tanisiyoruz ama subatta ilk kez bulustuk. Sevgilim kendini bana farkli tanitmisti. Bulusmadan once onu “x” olarak taniyordum. Yani ismini, yasadigi sehiri, meslegini vs bunla ilgili yalan soylemisti. Sebebi; sozluydu, eski sozlusu onu cok uzdu ve cok sacma bir nedenden dolayi ayrildirlar. Bundan dolayi aska inanci kalmamisti ve insanlara guvenmiyordu. Instagramdan bana yazmisti. Oysa bende insanlara guvenmekte zorlaniyorum yasadigim seylerden dolayi ama ben hep durusttum ona karsi herzaman dogruyu soyledim. Bulusmadan once benle ciddi degildi yani 6 saatte 1 yaziyordu, benden dekolteli fotograf istiyordu bi kac kez bundan dolayi onu engelledim ama sonra bana yine yaziyordu. Neden bunu yaptin sordugumda; bir yandan seni gercekten tanimak istiyordum, diger yandan “buda seni uzecek asik olma” diye dusunuyordum dedi bana. Ozamanlar ona karsi hislerim vardi. Neyse biz bulustuk. Ilk bulusmada herseyi acikladi. Gercek ismini vs hepsini soyledi. ama sanki o gunden sonra o hislerim azaldi. Bana gercekten asik olmustu o gunden sonra. Cok cabaladi, cok pisman oldu, cok ilgilendi benle vs. Sonra haziran ayinda bana cikma teklifi etti. Ben hislerimden emin degildim ama yinede kabul ettim. Zamanla eskisi gibi hissederim diye dusundum ama su an dusunuyorum.. olmadi. Insan asik olunca onun kusurlarini gormez diye biliyorum. Ama o bana cekici gelmiyor. Yani mesela boyu guzel gozleri guzel ama saci pek yok, ve disleri biraz tavsan disi gibi pek guzel degil. Simdi sirf bu yuzden onu terk etmem ama ben nasil kendime bunu yedirdim diye dusunuyorum. Cunku ilk baslarda resmen benle oynadi. Su an o kisiden eser yok. Su an onu “x” degil ama “xx” gibi taniyorum. Cok farkli biri. Iyi biri evet onunda kusurlari var benim gibi ama ona hayran degilim. Bu arada ben 21 yasindayim o 23. Beni cok seviyor ayrilmak istemiyor ama bende asiri kararsizim. Benden cevap bekliyor ama napacagimi bilmiyorum. Bir yandan ayril diye dusunuyorum diger yandanda belki zamanla daha cok seversin/alisirsin diye dusunuyorum. Ne hissetigimi ne yapacagimi bilmiyorum arkadaslar onu uzmekte istemiyorum. Cunku zaten kotu bir ask yasamisti. Annesini o dogdugunda kaybetti hayatinda kotu seyler yasadi. Bende kotu seyler yasadim hala yasiyorum ama yinede kimseyi uzmek istemiyorum. Arkadaslar nasil karar vercem ben