• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrilmaktan kararsizim :(

Lavie-rose

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
180
8
18
25
Kizlar bi sorunum var. Sevgilimle 9 aydir tanisiyoruz ama subatta ilk kez bulustuk. Sevgilim kendini bana farkli tanitmisti. Bulusmadan once onu “x” olarak taniyordum. Yani ismini, yasadigi sehiri, meslegini vs bunla ilgili yalan soylemisti. Sebebi; sozluydu, eski sozlusu onu cok uzdu ve cok sacma bir nedenden dolayi ayrildirlar. Bundan dolayi aska inanci kalmamisti ve insanlara guvenmiyordu. Instagramdan bana yazmisti. Oysa bende insanlara guvenmekte zorlaniyorum yasadigim seylerden dolayi ama ben hep durusttum ona karsi herzaman dogruyu soyledim. Bulusmadan once benle ciddi degildi yani 6 saatte 1 yaziyordu, benden dekolteli fotograf istiyordu bi kac kez bundan dolayi onu engelledim ama sonra bana yine yaziyordu. Neden bunu yaptin sordugumda; bir yandan seni gercekten tanimak istiyordum, diger yandan “buda seni uzecek asik olma” diye dusunuyordum dedi bana. Ozamanlar ona karsi hislerim vardi. Neyse biz bulustuk. Ilk bulusmada herseyi acikladi. Gercek ismini vs hepsini soyledi. ama sanki o gunden sonra o hislerim azaldi. Bana gercekten asik olmustu o gunden sonra. Cok cabaladi, cok pisman oldu, cok ilgilendi benle vs. Sonra haziran ayinda bana cikma teklifi etti. Ben hislerimden emin degildim ama yinede kabul ettim. Zamanla eskisi gibi hissederim diye dusundum ama su an dusunuyorum.. olmadi. Insan asik olunca onun kusurlarini gormez diye biliyorum. Ama o bana cekici gelmiyor. Yani mesela boyu guzel gozleri guzel ama saci pek yok, ve disleri biraz tavsan disi gibi pek guzel degil. Simdi sirf bu yuzden onu terk etmem ama ben nasil kendime bunu yedirdim diye dusunuyorum. Cunku ilk baslarda resmen benle oynadi. Su an o kisiden eser yok. Su an onu “x” degil ama “xx” gibi taniyorum. Cok farkli biri. Iyi biri evet onunda kusurlari var benim gibi ama ona hayran degilim. Bu arada ben 21 yasindayim o 23. Beni cok seviyor ayrilmak istemiyor ama bende asiri kararsizim. Benden cevap bekliyor ama napacagimi bilmiyorum. Bir yandan ayril diye dusunuyorum diger yandanda belki zamanla daha cok seversin/alisirsin diye dusunuyorum. Ne hissetigimi ne yapacagimi bilmiyorum arkadaslar :( onu uzmekte istemiyorum. Cunku zaten kotu bir ask yasamisti. Annesini o dogdugunda kaybetti hayatinda kotu seyler yasadi. Bende kotu seyler yasadim hala yasiyorum ama yinede kimseyi uzmek istemiyorum. Arkadaslar nasil karar vercem ben :(

Evet eminimki size dogru ismini bile söylemeyen adami eski sözlüsü cook üzmüstür. Inglizcede "She dodged a bullet" derlerdi kiz icin. Yani kiz kurtulmus. Bu adamla görüsmeye devam etmeniz bastan hata. Hala neyin sorgulamasi bu?
Cidden hata mi? Ama su an beni cok seviyor yani ilk bulusmadan sonra bunu daha once hic bi kadinda hissetmedigini soyledi. Onun asik oldugunu her halinden anliyorum su an cok ilgili benim icin hersey yapiyor ama ben sadece kendi hislerimden emin degilim

Kizlar bi sorunum var. Sevgilimle 9 aydir tanisiyoruz ama subatta ilk kez bulustuk. Sevgilim kendini bana farkli tanitmisti. Bulusmadan once onu “x” olarak taniyordum. Yani ismini, yasadigi sehiri, meslegini vs bunla ilgili yalan soylemisti. Sebebi; sozluydu, eski sozlusu onu cok uzdu ve cok sacma bir nedenden dolayi ayrildirlar. Bundan dolayi aska inanci kalmamisti ve insanlara guvenmiyordu. Instagramdan bana yazmisti. Oysa bende insanlara guvenmekte zorlaniyorum yasadigim seylerden dolayi ama ben hep durusttum ona karsi herzaman dogruyu soyledim. Bulusmadan once benle ciddi degildi yani 6 saatte 1 yaziyordu, benden dekolteli fotograf istiyordu bi kac kez bundan dolayi onu engelledim ama sonra bana yine yaziyordu. Neden bunu yaptin sordugumda; bir yandan seni gercekten tanimak istiyordum, diger yandan “buda seni uzecek asik olma” diye dusunuyordum dedi bana. Ozamanlar ona karsi hislerim vardi. Neyse biz bulustuk. Ilk bulusmada herseyi acikladi. Gercek ismini vs hepsini soyledi. ama sanki o gunden sonra o hislerim azaldi. Bana gercekten asik olmustu o gunden sonra. Cok cabaladi, cok pisman oldu, cok ilgilendi benle vs. Sonra haziran ayinda bana cikma teklifi etti. Ben hislerimden emin degildim ama yinede kabul ettim. Zamanla eskisi gibi hissederim diye dusundum ama su an dusunuyorum.. olmadi. Insan asik olunca onun kusurlarini gormez diye biliyorum. Ama o bana cekici gelmiyor. Yani mesela boyu guzel gozleri guzel ama saci pek yok, ve disleri biraz tavsan disi gibi pek guzel degil. Simdi sirf bu yuzden onu terk etmem ama ben nasil kendime bunu yedirdim diye dusunuyorum. Cunku ilk baslarda resmen benle oynadi. Su an o kisiden eser yok. Su an onu “x” degil ama “xx” gibi taniyorum. Cok farkli biri. Iyi biri evet onunda kusurlari var benim gibi ama ona hayran degilim. Bu arada ben 21 yasindayim o 23. Beni cok seviyor ayrilmak istemiyor ama bende asiri kararsizim. Benden cevap bekliyor ama napacagimi bilmiyorum. Bir yandan ayril diye dusunuyorum diger yandanda belki zamanla daha cok seversin/alisirsin diye dusunuyorum. Ne hissetigimi ne yapacagimi bilmiyorum arkadaslar :KK43: onu uzmekte istemiyorum. Cunku zaten kotu bir ask yasamisti. Annesini o dogdugunda kaybetti hayatinda kotu seyler yasadi. Bende kotu seyler yasadim hala yasiyorum ama yinede kimseyi uzmek istemiyorum. Arkadaslar nasil karar vercem ben :KK43:
Allahım okumayayım dedim ama maalesef okudum sen akıl fikir ver

Şu konunun başlarını okusanız aslında buradaki yorumlara bile gerek kalmaz. Hayatı yalan biri. Dekolteli foto istemeler, aşka inancı kalmaması (drama) falan. Böyle yalancı biriyle ne ilişkisi yaşanabilir ki? Daha 21 yaşındasınız. Bundan daha iyisine denk geleceğiniz kesin

Cidden hata mi? Ama su an beni cok seviyor yani ilk bulusmadan sonra bunu daha once hic bi kadinda hissetmedigini soyledi. Onun asik oldugunu her halinden anliyorum su an cok ilgili benim icin hersey yapiyor ama ben sadece kendi hislerimden emin degilim

Ya kizim yasin kac bilmiyorum ama adam bastan sona bozuk. Dekolteli fotgraf istiyor, sonra bakti ki yemedin isi "senin nasil biri oldugunu görmek icin" blabla. Adamin sözlüsü bunu sizce bosuna mi birakti? Simdi seni ilgiye bogduguna bakma sen. Narsistlerde ilk basta yeni ilgi odaklarini ilgili bombaliyorlar...sonradan isin rengi degisiyor tabi. Bence hic tekin biri degil. Sende hissettiklerimi baskasinda hissetmedim de manipule etmekten baska birsey degil.

Bana su an yazdi diyorki. Hadi artik cevabini ver ama sunu bil; benim gibi senle ilgilenen birini asla bulamicaksin. Evet benle gercekten cok ilgileniyor ama yinede bana yaptigi seyi hala unutamiyorum icimden atamiyorum

Allah'ım. Cidden akıl fikir ver ya napiorsn sen zamanla aşık olurmuyim diyorsn bide yol yakınken kaç kurtar kendini

Ya kizim yasin kac bilmiyorum ama adam bastan sona bozuk. Dekolteli fotgraf istiyor, sonra bakti ki yemedin isi "senin nasil biri oldugunu görmek icin" blabla. Adamin sözlüsü bunu sizce bosuna mi birakti? Simdi seni ilgiye bogduguna bakma sen. Narsistlerde ilk basta yeni ilgi odaklarini ilgili bombaliyorlar...sonradan isin rengi degisiyor tabi. Bence hic tekin biri degil. Sende hissettiklerimi baskasinda hissetmedim de manipule etmekten baska birsey degil.
Yasim 21. Sozlusu onu para icin birakti yani konu para sozlusu paraciydi ailevi bi sorun ortaya cikmisti. Su an oyle kotu biri gibi degil yani iyi biri ama ben cok kararsizim

Back