sevgilimden ayrıldım...

Rica ederim canım teşekkür ederim iyi dileklerin için amin inşallah gerçek olur bütün dualarımız :) Seni çok iyi anladığım için özellikle yorum yapmak istedim ben de sevgilimden ayrıldım 2 hafta önce şu an seninle aynı durumdayız o bakımdan, hatta buraya konu da açtım istersen okuyabilirsin :) Seninkinden farklı olarak o beni terk etti :) Ben ilişkilerde yapıcı olma taraftarıyım gerçekten halledilemeyecek bir sorun yoksa ilişki kolaylıkla kestirip atılmamalı. En azından elinden geleni yapmalısın seviyorum da diyorsun, karşılık göremezsen için daha rahat önüne bakarsın :) Ben de ona her ne kadar kızgın olsam da geri dönmeyecek olsam da onun pişman olmasını istemiyor değilim, kısmet bakalım :) Senin durumun benim kadar umutsuz değil diye düşünüyorum :)

Son düzenleme:
Sanırım aynı durumdayız benimde annem babam ayrı annemde kalıyorum uzaktayız ben bursa o istanbulda arada görüşüyoduk ama kavgalarım yüzünden yemek bile yiyemedim annem ona hep kızdı ciddiysen görüşün dedi tekrarlanınca annem hep konuşmam da kızdı sorun haline geldi ilişkimize yansıdı düzelsek bile eskisi gibi olamadık yürümedi ayrılıklara alıştım o da resimleri numaramı sil unut beni demişti canım çok yanıyo paramparçayım paylaşabileceğim kimse yok ve bunu tek sindirmem iyice parçalıyo bunları yazarken bile ağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…