• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden ayrıldım...

cyazyagmuru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
12
1
1
Öncelikle, merhaba kadınlar kulübü platformundaki güzel insanlar. Birkaç dakika önce ben de aranıza katıldım, çünkü anlatmak,paylaşmak istiyorum artık ve en önemlisi sizlerin yorumlarınızı dinlemek.Aslında konu başlığını bu şekilde sıradanlaşmışçasına açmak istemezdim ama özetle bu; sevgilimden,sevdiğim insandan ayrıldım. şu an canım çok yanıyor bu kararı ben verdiğim halde.Durumu şöyle anlatmam gerekirse; aslında yıllara uzayan 3 yılı geçen bir ilişkimdi. bu kadar yıllara uzamasının nedeni benim kendi ailemin baskıcı olması, ailemin tepkisinden korkmamdan dolayı hep bir ayrılıklar, kopuşlar oldu,diğer bir neden ise uzak mesafe olması. bir sürü sebepler aslında, belki sizin yorumlarına göre konuyu daha da derin anlatabilirim. bütün bu ayrılıkları yaşarken benim sevgim hiç azalmadı, o da azalmadığını söylüyordu ama başka biriyle bir ilişkisi oldu ( bu benim bildiğim, bir tane ilişkisi olduğu,daha başkaları var mı bilmiyorum ). gel zaman, git zaman, tekrar birbirimize rast geldik ve sorgusuz başladı ilişkimiz. ama benim tarafımdan olan aile sorunlarım hala devam ediyordu, bir gün ben ona bir soru sordum ve bana yalan ile bir cevap verdi. yalan olduğunu hissettim, biraz üstüne gittiğimde sen üzülme diye yalan söyledim ama bir daha olmaz özür dilerimli konuştu benimle. ama içim hiç rahat olamadı. çünkü ben onunla bir yuva kurmak istiyordum ve bu küçük gibi görünen yalan, üstelik seni üzmemek için söyledim şeklinde bir savunma olması benim kafamı çok karıştırdı. çünkü benim için, yalan affedilecek bir şey değil, ilerisini düşünüyorum ve bana bir şey söylediğind ya da ben yeni bir şey sorduğumda sürekli acabalar olacaktı kafamda, acaba doğrusu bu mu diye. bu yüzden bu şekilde devam edemeyeceğimi söyledim. ve normalde her zaman hayır bitemez şeklindeki cevapları tamam, eyvallah şeklinde oldu. ve en çok kırıldığım bu bitişte beni her yerden takip etme, ekleme, seninle ilgili her şeyi siliyorum seninle beraber dedi bana. bu çok canımı acıttı. doğru insan mı benim için bilmiyorum ama evet onu seviyorum çok, ben mesaj tekrardan atmak istedim ona ama yapamazdım.hem çok gurursuzca olacaktı hem de kabul etse bile beni,artık belkide eksik bi sevgiyle avutacaktım kendimi. o yüzden mesaj da atamadım. kimseye anlatamıyorum. hiç arkadaşım yok, yani elbette herkesin gibi okul arkadaşlarım var ama bilirsiniz işte okulda kalan arkadaşlıklar öyle.yani kimseye anlatamıyorum derdimi. ne yapabilrim ben:( sizlerin, buradaki farklı insanların görüşlerinize değer veriyorum.

bir karar vermişsiniz ve arkasında durun.. eğer siz adım atarsanız hiçbir değeri kalmayacak. onun bu ayrılıktan ders çıkarıp, size daha çok değer vererek davranması daha iyi değil mi? bu şekilde bir karar alıp dönerse zaten ilişkiniz yürür. o yüzden ondan bekleyin sizin için çabalamasını..

bir karar vermişsiniz ve arkasında durun.. eğer siz adım atarsanız hiçbir değeri kalmayacak. onun bu ayrılıktan ders çıkarıp, size daha çok değer vererek davranması daha iyi değil mi? bu şekilde bir karar alıp dönerse zaten ilişkiniz yürür. o yüzden ondan bekleyin sizin için çabalamasını..
haklısınız... içim içimi yesede ben bir mesaj atamam. ama biz çok böyle kopuşlar yaşadık hep bir umut oluyordu içimde. ama bu sefer çok soğukkanlı ve kararlı gözüken aslında oydu, ve beni takip etmeni istemiyorum, seninle ilgili her şeyi siliyorum demesi inanın canımı çok acıttı. bu sefer umudum yok:(

Bir daha barissaniz bile gene ayrilirsiniz... hic kendinizi tekrat tekrat yıpratmaya gerek yok..

Öncelikle, merhaba kadınlar kulübü platformundaki güzel insanlar. Birkaç dakika önce ben de aranıza katıldım, çünkü anlatmak,paylaşmak istiyorum artık ve en önemlisi sizlerin yorumlarınızı dinlemek.Aslında konu başlığını bu şekilde sıradanlaşmışçasına açmak istemezdim ama özetle bu; sevgilimden,sevdiğim insandan ayrıldım. şu an canım çok yanıyor bu kararı ben verdiğim halde.Durumu şöyle anlatmam gerekirse; aslında yıllara uzayan 3 yılı geçen bir ilişkimdi. bu kadar yıllara uzamasının nedeni benim kendi ailemin baskıcı olması, ailemin tepkisinden korkmamdan dolayı hep bir ayrılıklar, kopuşlar oldu,diğer bir neden ise uzak mesafe olması. bir sürü sebepler aslında, belki sizin yorumlarına göre konuyu daha da derin anlatabilirim. bütün bu ayrılıkları yaşarken benim sevgim hiç azalmadı, o da azalmadığını söylüyordu ama başka biriyle bir ilişkisi oldu ( bu benim bildiğim, bir tane ilişkisi olduğu,daha başkaları var mı bilmiyorum ). gel zaman, git zaman, tekrar birbirimize rast geldik ve sorgusuz başladı ilişkimiz. ama benim tarafımdan olan aile sorunlarım hala devam ediyordu, bir gün ben ona bir soru sordum ve bana yalan ile bir cevap verdi. yalan olduğunu hissettim, biraz üstüne gittiğimde sen üzülme diye yalan söyledim ama bir daha olmaz özür dilerimli konuştu benimle. ama içim hiç rahat olamadı. çünkü ben onunla bir yuva kurmak istiyordum ve bu küçük gibi görünen yalan, üstelik seni üzmemek için söyledim şeklinde bir savunma olması benim kafamı çok karıştırdı. çünkü benim için, yalan affedilecek bir şey değil, ilerisini düşünüyorum ve bana bir şey söylediğind ya da ben yeni bir şey sorduğumda sürekli acabalar olacaktı kafamda, acaba doğrusu bu mu diye. bu yüzden bu şekilde devam edemeyeceğimi söyledim. ve normalde her zaman hayır bitemez şeklindeki cevapları tamam, eyvallah şeklinde oldu. ve en çok kırıldığım bu bitişte beni her yerden takip etme, ekleme, seninle ilgili her şeyi siliyorum seninle beraber dedi bana. bu çok canımı acıttı. doğru insan mı benim için bilmiyorum ama evet onu seviyorum çok, ben mesaj tekrardan atmak istedim ona ama yapamazdım.hem çok gurursuzca olacaktı hem de kabul etse bile beni,artık belkide eksik bi sevgiyle avutacaktım kendimi. o yüzden mesaj da atamadım. kimseye anlatamıyorum. hiç arkadaşım yok, yani elbette herkesin gibi okul arkadaşlarım var ama bilirsiniz işte okulda kalan arkadaşlıklar öyle.yani kimseye anlatamıyorum derdimi. ne yapabilrim ben:KK43: sizlerin, buradaki farklı insanların görüşlerinize değer veriyorum.

Bitmesinin tek sebebi söylediği yalan mıydı? Yalan söylemesi elbette ki güvenini kıracak bir şey ama bunun ağırlığı yalanın konusuna göre değişir. Benim de karşımdakini üzmemek için söylediğim yalanlar oldu açıkçası. Eğer tekrarı olursa bitirmek bana daha mantıklı geldi canım. Gerçekten sevdiğin ve seni sevdiğine inandığın biriyse bir kere daha düşün derim.

Bitmesinin tek sebebi söylediği yalan mıydı? Yalan söylemesi elbette ki güvenini kıracak bir şey ama bunun ağırlığı yalanın konusuna göre değişir. Benim de karşımdakini üzmemek için söylediğim yalanlar oldu açıkçası. Eğer tekrarı olursa bitirmek bana daha mantıklı geldi canım. Gerçekten sevdiğin ve seni sevdiğine inandığın biriyse bir kere daha düşün derim.
yalan kafamı çok karıştırdı açıkçası, yalanıda seni üzmemek için söyledim şeklinde olunca. bu beni korkuttu, ya bir gün yine böyle bir şey olursa diye, yine bana seni üzmemek için söyledim derse diye korktum. çünkü uzak mesafelerdeyiz.burada olduğu zamanlarda bile öyle çok görüşme fırsatımız olamıyor, benim ailemden ötürü, ailem okulumu bitirmeden biriyle olmamı istemiyor. biraz güven problemi girdi araya, şimdi burada, buluşmak istesem mi, görüşelim desem mi bilemiyorum...

Bir daha barissaniz bile gene ayrilirsiniz... hic kendinizi tekrat tekrat yıpratmaya gerek yok..
bu şekilde olmasından korkuyorum...evet olursa, evlenmek onunla nasibimse zaten evleniriz diyorum bi taraftan, ama ben yokken ilişkisi belki ilişkileri olmuş, yine olacaktır :( ben o başka birlerine gidip bana dönerse, yapamam, hep başka insanlarla olduu gelecek aklıma :(

yalan kafamı çok karıştırdı açıkçası, yalanıda seni üzmemek için söyledim şeklinde olunca. bu beni korkuttu, ya bir gün yine böyle bir şey olursa diye, yine bana seni üzmemek için söyledim derse diye korktum. çünkü uzak mesafelerdeyiz.burada olduğu zamanlarda bile öyle çok görüşme fırsatımız olamıyor, benim ailemden ötürü, ailem okulumu bitirmeden biriyle olmamı istemiyor. biraz güven problemi girdi araya, şimdi burada, buluşmak istesem mi, görüşelim desem mi bilemiyorum...

Dediğim gibi bunu ilk kez yapmışsa bence ikinci bir şansı hak ediyor. Endişelerini onunla paylaşırsan bence bundan sonra daha dikkatli olacaktır. Olmazsa ayrılık kararını alır ve doğru mu yaptım diye düşünmezsin. Zor bir durum, bütün yolları da kapatmış neredeyse, belli ki ayrılık kararı alman onu da kızdırmış ki böyle kararlı duruyor.

ben buluşmak istediğim ile ilgili bir mail atmalımıyım sizce,yüzyüze bir ayrılık olmadı çünkü bu ve birkaç gün sonra gdiyor buradan... ne yapmalıyım?

ben buluşmak istediğim ile ilgili bir mail atmalımıyım sizce,yüzyüze bir ayrılık olmadı çünkü bu ve birkaç gün sonra gdiyor buradan... ne yapmalıyım?

Eğer buluşmak istediğine eminsen bunu ona ilet. Yüz yüze konuşmak çok önemli, hem sana kızgın olduğu ve kararlı durduğu için telefonla çözemeyeceksiniz belli ki. Bence detayına girmeden buluşmak istediğini söyle. Sonu ayrılık bile olacaksa yüz yüze enine boyuna oturup konuşun. Neden mesaj değil de mail atmayı düşündün?

ulaşabileceğim tek mail yolu kaldı çünkü... evet yüzyüze konuşmayı teklif edicem,eğer kabul etmezse zaten yapacak bir şeyim kalmıyor,eğer kabul ederse ve buluşup konuşmamızın sonunda güzel geçerse, içime sinerse görüşme belki devam edebiliriz. ama soğuk buz gibi bir konuşma olursa bu ya da ben eksik hissedersem devam ettiremem zaten. bu en doğrusu di mi?

ulaşabileceğim tek mail yolu kaldı çünkü... evet yüzyüze konuşmayı teklif edicem,eğer kabul etmezse zaten yapacak bir şeyim kalmıyor,eğer kabul ederse ve buluşup konuşmamızın sonunda güzel geçerse, içime sinerse görüşme belki devam edebiliriz. ama soğuk buz gibi bir konuşma olursa bu ya da ben eksik hissedersem devam ettiremem zaten. bu en doğrusu di mi?

Canım zaten en kötü, şimdiki gibi ilişkiniz bitmiş olacak, değişen bir şey olmayacak. Uzun zaman emek vermişsiniz son bir kez yüz yüze görüşün. Buluşmanızda mantıklı bir şekilde neden görüşmek istediğini ifade edersen o da tepkisiz kalmaz diye düşünüyorum. Kalırsa da için rahat bir şekilde yoluna devam edersin. Gelişmelerden haberdar et lütfen :) Şansın açık olsun inşallah güzel şeyler olur :)

Canım zaten en kötü, şimdiki gibi ilişkiniz bitmiş olacak, değişen bir şey olmayacak. Uzun zaman emek vermişsiniz son bir kez yüz yüze görüşün. Buluşmanızda mantıklı bir şekilde neden görüşmek istediğini ifade edersen o da tepkisiz kalmaz diye düşünüyorum. Kalırsa da için rahat bir şekilde yoluna devam edersin. Gelişmelerden haberdar et lütfen :) Şansın açık olsun inşallah güzel şeyler olur :)
Bir anda ne güzel insanlar ile tanıştım burada,sizinle.:)kimseyle paylaşamadıklarıma ilgi gösterdiniz.çok teşekkür ederim bana destek oluyorsunuz, yüreğim biraz olsun hafifledi . Mutlaka haberdar edicem, :) sizin de kalbinizdeki bütün dualarınız, Dilek'leriniz hayırlısı ile gerçek olur inşaallah

Canım ilişkini çok çabuk bitirmissin belki o ufak bi yalandi ama aynısı benimde başıma gelse bende çok düşünür içim içimi yerdi keşke bitirmeseymissin :((( görüşme kısmına gelince 3 yıllık bi ilişki yasanmislar dile kolay bence görüşmelisin belki o anlık sinirine denk geldi dedi sana öyle hem yüz yüze konuşmak daha iyi belki tekrar barisirsiniz.

Hem bazı şeyler mesaj da olmuyor yüz yüze konuşmak daha mantikli. Belki o zaman sana neye yalan söylediğini de açıklar için rahatlar ınsallah hersey düzelir gönlünce olur canim :)))

Hem bazı şeyler mesaj da olmuyor yüz yüze konuşmak daha mantikli. Belki o zaman sana neye yalan söylediğini de açıklar için rahatlar ınsallah hersey düzelir gönlünce olur canim :)))
ayy. İnşaallah :) bu gece istihare yapmak istiyorum,bakalım, görüşmeye teklif ettiğimde de kabul edecek mi? Çok merak ediyorum.yaa evet ayrıldıktan sonra pişman oldum, keşke dedim,önce konuşsaydık,eğer olmazsa ayrılsaydım fevri davrandım ama bakalım,düzelecek mi? çoook teşekkür ederim ben herkese vaktinizi ayırıp bana o güzel kalplerinizden tavsiyeler veriyorsunuz, :)

Öncelikle, merhaba kadınlar kulübü platformundaki güzel insanlar. Birkaç dakika önce ben de aranıza katıldım, çünkü anlatmak,paylaşmak istiyorum artık ve en önemlisi sizlerin yorumlarınızı dinlemek.Aslında konu başlığını bu şekilde sıradanlaşmışçasına açmak istemezdim ama özetle bu; sevgilimden,sevdiğim insandan ayrıldım. şu an canım çok yanıyor bu kararı ben verdiğim halde.Durumu şöyle anlatmam gerekirse; aslında yıllara uzayan 3 yılı geçen bir ilişkimdi. bu kadar yıllara uzamasının nedeni benim kendi ailemin baskıcı olması, ailemin tepkisinden korkmamdan dolayı hep bir ayrılıklar, kopuşlar oldu,diğer bir neden ise uzak mesafe olması. bir sürü sebepler aslında, belki sizin yorumlarına göre konuyu daha da derin anlatabilirim. bütün bu ayrılıkları yaşarken benim sevgim hiç azalmadı, o da azalmadığını söylüyordu ama başka biriyle bir ilişkisi oldu ( bu benim bildiğim, bir tane ilişkisi olduğu,daha başkaları var mı bilmiyorum ). gel zaman, git zaman, tekrar birbirimize rast geldik ve sorgusuz başladı ilişkimiz. ama benim tarafımdan olan aile sorunlarım hala devam ediyordu, bir gün ben ona bir soru sordum ve bana yalan ile bir cevap verdi. yalan olduğunu hissettim, biraz üstüne gittiğimde sen üzülme diye yalan söyledim ama bir daha olmaz özür dilerimli konuştu benimle. ama içim hiç rahat olamadı. çünkü ben onunla bir yuva kurmak istiyordum ve bu küçük gibi görünen yalan, üstelik seni üzmemek için söyledim şeklinde bir savunma olması benim kafamı çok karıştırdı. çünkü benim için, yalan affedilecek bir şey değil, ilerisini düşünüyorum ve bana bir şey söylediğind ya da ben yeni bir şey sorduğumda sürekli acabalar olacaktı kafamda, acaba doğrusu bu mu diye. bu yüzden bu şekilde devam edemeyeceğimi söyledim. ve normalde her zaman hayır bitemez şeklindeki cevapları tamam, eyvallah şeklinde oldu. ve en çok kırıldığım bu bitişte beni her yerden takip etme, ekleme, seninle ilgili her şeyi siliyorum seninle beraber dedi bana. bu çok canımı acıttı. doğru insan mı benim için bilmiyorum ama evet onu seviyorum çok, ben mesaj tekrardan atmak istedim ona ama yapamazdım.hem çok gurursuzca olacaktı hem de kabul etse bile beni,artık belkide eksik bi sevgiyle avutacaktım kendimi. o yüzden mesaj da atamadım. kimseye anlatamıyorum. hiç arkadaşım yok, yani elbette herkesin gibi okul arkadaşlarım var ama bilirsiniz işte okulda kalan arkadaşlıklar öyle.yani kimseye anlatamıyorum derdimi. ne yapabilrim ben:KK43: sizlerin, buradaki farklı insanların görüşlerinize değer veriyorum.
mutluluk ufukta gözükmediğini anlamışsınız fazla söze gerekte yok:KK66:

Back