sevgilimden ayrıldım,bakın n olurrr :(((

dnztgb

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
53
0
$1.jpg $8.jpg $9.jpg $10.jpg $16.jpg $17.jpg $18.jpg $19.jpg $20.jpg $7.jpg $6.jpg $5.jpg $12.jpg $14.jpg $15.jpg $13.jpg $11.jpg $2.jpg $3.jpg $4.jpg $21.jpg

Sen çok duygusal bir insansın. Her konuda çok ince düşünüyorsun. Ayrıntılara önem veriyorsun.
Bir başkası için önemli olmayan bir şey senin için çok önemli olabiliyor.
Bu yüzden de çok çabuk ihanete uğradığını düşünüyorsun. Hatta bu durum ilişkilerine zarar veriyor.
İki kişi bir yere gitmeyi düşünüyorsunuz sanki. Ve birine beklemediği bir haber iletiyorsunuz.
İki kapın var. İkisi de güzel hayırlı kapılar. Birisi işle ilgili bir durum öteki de büyük ihtimal bir kısmet.
Bu iki kapının sonu çok aydınlık, ferah.
Şu an sıkıntıların var. Ama ilerleyen zamanlarda o sıkıntılarını atıyorsun.
Çünkü güneş doğuyor. Ruhsal ve fiziksel rahatlama yaşıyorsun.
Çok da güzel bir haberin var.
Hane içinde doktora gidecek olan biri var. Doktorluk işler gözüküyor.
Erkek arkadaşın var. Ama sürekli tartışma halindesiniz. Aslında birbirinizi çok seviyorsunuz.
Tartışmaların nedeni de kıskançlık. Ama ne olursa olsun karşılıklı olarak seviliyorsunuz ve seviyorsun.
Bu ilişkinizde karşılıklı evliliği düşünmüşsünüz sanki. Böyle nasıl desem sanki kafa kafaya vermişsiniz bir ev düşünmüşsünüz.
Ama bu tartışmalar sonucunda hep ertelenmiş. Emin olamamışsınız bir bakıma.
Senin geleceğin çok aydınlık, önünde seni bekleyen güzel günler var.
Zaten sıkıntılarını da atacaksın.

öncelikle zahmet edip yazdığın için çok teşekkür ederim..güzel yorumlamışssın.çok sıkıntılıyım evet tıp kı dediğin gibi ayrıldık erkek arkadaşımla bi barışma yada karşı taraftan bi adım görünyo mu acaba:S ciddi de düşünüyoduk evlenmek istiyoduk.

Ama bu tartışmalar sonucunda hep ertelenmiş. Emin olamamışsınız bir bakıma.bu kısmı anlamadım..

Çook sağol Allah razı olsun senden..

öncelikle zahmet edip yazdığın için çok teşekkür ederim..güzel yorumlamışssın.çok sıkıntılıyım evet tıp kı dediğin gibi ayrıldık erkek arkadaşımla bi barışma yada karşı taraftan bi adım görünyo mu acaba:S ciddi de düşünüyoduk evlenmek istiyoduk.

Ama bu tartışmalar sonucunda hep ertelenmiş. Emin olamamışsınız bir bakıma.bu kısmı anlamadım..

Çook sağol Allah razı olsun senden..

Yani tartışmalar ilişkinize zarar vermiş demek istedim.

X