• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim

Polemiği uzattığı için ceza almış olabilir o dediğiniz üye.

ben ceza almasına birşey demedim ki.
evet muhtemelen polemikten almıştır.
onun mesajını alıntılayıp daha yargılayıcı yapılmış yorum varken günah keçisi ilan edilmesine dedim.
polemikte karşılıklı yapılan bir şey bu arada:)

Konu sahibi, hayat sizin hayatınız. Umarım her şey gönlünüzce olur. Sabote edici yorumları görmezden gelin.

ben ceza almasına birşey demedim ki.
evet muhtemelen polemikten almıştır.
onun mesajını alıntılayıp daha yargılayıcı yapılmış yorum varken günah keçisi ilan edilmesine dedim.
polemikte karşılıklı yapılan bir şey bu arada:)
Fitili ateşleyen üye o olduğu için olabilir o halde.Kimseyle zorum yok bu arada , sadece konuyu takip ettiğim için sizin yorumunuza yorum yaptım.Elbette polemik de karşılıklı oluyor doğru.Ama polemik başlatıcı yorumlar genelde yasaklanıyor olabilir.

Fitili ateşleyen üye o olduğu için olabilir o halde.Kimseyle zorum yok bu arada , sadece konuyu takip ettiğim için sizin yorumunuza yorum yaptım.Elbette polemik de karşılıklı oluyor doğru.Ama polemik başlatıcı yorumlar genelde yasaklanıyor olabilir.

ya bende şimdi o yorumu alıntılayıp polemik yaratmak istemiyorum ama bir tanesi açık açık herşeyinle teslim olmuşsun senle niye evlensinki demiş. şimdi bu yorumumu yoksa banlananın yorumunu mu alıntılayıp cevap vermek istersiniz siz olsanız. bence bu çok daha vahim bir yorum.
banlananda kendini açıklamaya çalışırken polemik oldu gereksiz yere.

Bizim lise-universite ,askerlik,is bulma derken 6 yil gecti.Oncesindeki 3 yil da arkadastik. Sizin okul bitmis,maddiyat iyi,is guc var.Uzgunum ama karsi tarafin evlilige hevesi yok gibi,ailesinden de olumsuzluk duydugu icin inceldigi yerden kopacak muhtemelen

Yalan söylüyor, gözü dışarıda falan. Pes yani bunları nereden çıkarttınız?
Konu sahibinin moralini bozmak için boş boş yazdığınız ne kadar da belli.
Aileler tanışıyor, görüşüyor. Oyalayacak olan böyle mi oyalar?
cok ornek var net onlar ucin bu soylediklerinixin hic bir onemi yok sadece kendi keyifleri

ya bende şimdi o yorumu alıntılayıp polemik yaratmak istemiyorum ama bir tanesi açık açık herşeyinle teslim olmuşsun senle niye evlensinki demiş. şimdi bu yorumumu yoksa banlananın yorumunu mu alıntılayıp cevap vermek istersiniz siz olsanız. bence bu çok daha vahim bir yorum.
banlananda kendini açıklamaya çalışırken polemik oldu gereksiz yere.

Bütün sayfalar okunup, kim ne demiş diye bakılıp en begenilmeyene yorum yapılması biraz güç haliyle.
Genellikle ilk sayfayı okur, öyle yorum yaparım. Kendisi de ilk sayfadan o yorumla en cok göze batan olmuş sanırım ki herkesin dikkatini çekmiş.
İlk sayfa tehlikeli.

Evlenmeyi siz ne için istiyorsunuz seks için mi? Hadi ama ya. Bunun için değil birlikte huzurlu bi yuvamız olsun diye istiyoruz biz.
Biz hayat yolunu bir ömür birlikte yürümek için..sizin ilk aklınıza gelen şey için değil yani..
Ne bileyim cocuk evlenmek istese coktan teklifini yapmıstı yani annesine baglama olayı
Zaten evli gibi birlikte yasıyormussunuz

Evli gibi birlikte yaşamanız değil benim için mesele hem orası kimseyi ilgilendirmez kendi terchiniz..
Ben konuya bakıs acımı belirttim yani bana göre cocuk senle evlenmek istemiyo bu benim düşüncem tabi sen tanıyorsun biz nerden bilelim
Yani bide annesinin günahını alma bu konuda siz evlenmek istedikten sonra o ne diyebilir

Siz evlenmeyi istediğiniz halde maddi manevi hiç bir engeli olmamasına ragmen hala evlilige yanaşmıyorsa demek ki sizinle evlenmek istemiyor. Bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok. Neden neden diye sorgulamayin bence her şey zaten ortada.

Annesi evli gibi yasadiginizi biliyor olabilir ve belki uygun bulmuyordur. Sevgiliniz de kabul ettirmeye calisirken arada kaliyordur. Evlenirken herseyi kendiniz yapacaksaniz suanki maddi rahatliginiz elinizden gitmesin bence dikkat edin, ben birsey yapmam evlendirirken diye birsey yok..yoksa kendinizi kredi borclari icinde bulmayin. Bu arada her kv biraz ikiyuzludur yapacak birsey yok :)
Kredi borçları içinde olsunlar ne olacak ki...Daha iyi kendileri yapmış olurlar herşeyi..Ödenir gider sıkıntı olmaz bence..

5 senelik bir ilişki insanlara çok görünüyor ama henüz iş güç sahibi olmuş genç insanlar..O nedenle "5 senelik bir ilişkide çoktan evlenme teklifi yapardı" demek anlamsız kalıyor..Sonraki yorumlar böyle olunca yazmak istedim. (daha 23-24 yaşındalar)

Cinselliği zaten yaşadığı için evlilik sorumluluğunu mümkün olduğunca geciktiriyor bence...Keşke biraz kendini özel tutsaydın bu kadar genç yaşta o zaman belki daha istekli olurdu...ama bilemeyiz biraz daha hayatını yaşamak istiyordur, belki seninle hiç düşünmüyordur ama bana senle evlilik düşünmüyor gibi geldi yoksa annesini bahane etmezdi sorun annesi falan değil bence...Bi erkek isterse anne falan vız gelir.. Bu adamı yıllarca bekleme bence

Bütün sayfalar okunup, kim ne demiş diye bakılıp en begenilmeyene yorum yapılması biraz güç haliyle.
Genellikle ilk sayfayı okur, öyle yorum yaparım. Kendisi de ilk sayfadan o yorumla en cok göze batan olmuş sanırım ki herkesin dikkatini çekmiş.
İlk sayfa tehlikeli.

haklısın onu bende yapıyorum. ancak karşımdaki ne demek istediğini anlattığında niyet okur gibi ısrarla hayır sen bunu demek istedin demiyorum..
velev ki ne sana ne üstte yazan arkadaşa dair yazmamıştım yorumumu:)
kim sündürüp uzattıysa bende niyet okuyarak kasıtlı olduğunu düşünüyorum:)

Back
X