• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim yorgunum diyor gelmiyor

Deyimi mi anlayamadınız. Sayısal işler yapıyordu bilgisayara veri giriyordu bir de şantiye de elektirik kablolarıyla ilgileniyodu tozun dumanın içinde hem kafa hem vucut yorgunlugu o yüzden eve gelince dinlenmek istiyodu hemen 5dk telefonla konuşup kapatıyoduk
Evet anlamadım açıkladığınız için teşekkür ederim

Merhaba, 2 yıldır bir ilişkim var. Sevgilim 1 ay önce askerden döndü. Döndükten 1 hafta sonra işe başladı. Eniştesiyle çalışıyor parke ustası olarak. Ağır bir iş bazen sabah başlayıp gece bitiyor. Bazen biraz daha erken bitebiliyor. Bizde normale göre uzun süre görüşemedik. Erken bittiği için gelebilir misin dedim. Çok yorgunum arabayı zor sürüyorum gelemem heralde dedi. Ve sonraki günlerde çok yoğun çalışacak. Üzülüyorum ve mantıklı düşünmüyor olabilirim. Eskiden konuşurduk buluşurduk. Şimdi çok azaldı ve alışması çok zor. Sizce nasıl düşünmem gerekir bu durumda?
Yaptığı iş çok yorucu bir iş .Sizde buluşmak istedıgınde yorgunum deyın.

İlk işe başlayınca bünye bir şoka uğruyor, akşam evde yığılıp kalıyorsun. Ben 1 yıl sonra normal bir tempo tutturmaya alışmıştım.
Bu olay gerçek. Yoğun işlerde çalışıp, uykusuz kalıp gezen insanlar var ancak bu tempoya alışmış oluyorlar. Bu tarz insanlara ben de şaşırıyordum ancak ağlaya ağlaya gittiğim günde 14 saatimi alan işe 4 ay sonunda biraz alışmıştım, ayrılmadan önce cafeye sinemaya gider olmuştum. Şimdilerde ise uzaktan eğitim, yaz tatili derken geri okula döndüm ve hala tam adapte olamadım, üşeniyorum dışarı çıkmaya. Adam daha 1 aydır, alışık olmadığı yoğun bir işte çalışıyormuş, biraz zaman tanıyın.

Back