• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim yorgunum diyor gelmiyor

Kubra Alkan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
20
13
18
27
Merhaba, 2 yıldır bir ilişkim var. Sevgilim 1 ay önce askerden döndü. Döndükten 1 hafta sonra işe başladı. Eniştesiyle çalışıyor parke ustası olarak. Ağır bir iş bazen sabah başlayıp gece bitiyor. Bazen biraz daha erken bitebiliyor. Bizde normale göre uzun süre görüşemedik. Erken bittiği için gelebilir misin dedim. Çok yorgunum arabayı zor sürüyorum gelemem heralde dedi. Ve sonraki günlerde çok yoğun çalışacak. Üzülüyorum ve mantıklı düşünmüyor olabilirim. Eskiden konuşurduk buluşurduk. Şimdi çok azaldı ve alışması çok zor. Sizce nasıl düşünmem gerekir bu durumda?

Merhaba, 2 yıldır bir ilişkim var. Sevgilim 1 ay önce askerden döndü. Döndükten 1 hafta sonra işe başladı. Eniştesiyle çalışıyor parke ustası olarak. Ağır bir iş bazen sabah başlayıp gece bitiyor. Bazen biraz daha erken bitebiliyor. Bizde normale göre uzun süre görüşemedik. Erken bittiği için gelebilir misin dedim. Çok yorgunum arabayı zor sürüyorum gelemem heralde dedi. Ve sonraki günlerde çok yoğun çalışacak. Üzülüyorum ve mantıklı düşünmüyor olabilirim. Eskiden konuşurduk buluşurduk. Şimdi çok azaldı ve alışması çok zor. Sizce nasıl düşünmem gerekir bu durumda?

Bi süre sonra bu tempoya alışır o zaman görüşürsünüz muhtemelen eğer çok nazende bi tip değilse. Benim eşim ağrı kesici içip gelirdi yanıma pharmaton supradyn kullanırdı siz de böyle takviye edici vitaminler alabilirsiniz bence ona.

Benim sevgilim de yeni işe başladı,aynı zamanda akşam 9dan gece 12lere kadar çalışması gereken ekstra bir işi daha var (henüz bırakamadığı)
İnanılmaz yoğun olduğu için iş çıkışları ben gidiyorum iki vesait değiştirerek, 7de varıyorum,9a kadar minnoş minnoş takılıp 9da akşam işinin olduğu yere kadar götürüyorum,otobüsle de evime dönüyorum:)
Herşeyi devletten beklememek lazım. Ozlediysen sen git birkaç sefer

Bi süre sonra bu tempoya alışır o zaman görüşürsünüz muhtemelen eğer çok nazende bi tip değilse. Benim eşim ağrı kesici içip gelirdi yanıma pharmaton supradyn kullanırdı siz de böyle takviye edici vitaminler alabilirsiniz bence ona.
Agri kesici ve vitaminleri size gelmek icin icmiyordur yahu. Bu kadar da kendimizi on plana almasak

Bazen hepimiz aşırı yorucu dönemlerde geçiyoruz. Sevdiğimiz insanla birlikte dinlenmek gibi bir lüksü ancak evlenince elde edebiliyoruz. Eve gidip bir duş alıp yatakta uzanırken konuşmak için ancak hali oluyordur. İnanın bir dönem sevgiliniz gibi ağır bir beden işçiliği yapmama rağmen eve zor atıyor gider gitmez bir lokma dahi yiyemeden uyuyakalıyordum.
Evet sevmek herşeyi aşmak ama sizinde anlamanız sevmek.

Back