- 3 Mart 2024
- 36
- 6
- 25
-
- Konu Sahibi papatyagibiiiii1
Video içeriği neydi ki? Yani gün içerisinde kadın erkek olsun birçok kişinin Instagram profiline videolarini, paylasimlarini merak edersemben de bakıyorum. Ne olacak ki? Bu onları beğendiğim anlamına gelmiyor. Paylaşımları ilgi alanima giriyor, bu sebeple.Kızlar iyi akşamlar sevgilimle oturuyorduk yanımda Instagram’dan video izliyordu videodaki kadının hesabına girip inceledi ve sonra çıktı bu yaptığından hoşlanmadım dediğim için bana kızdı ve gönlümü almadı ne anlamak istiyorsan anladığında kal gibisinden konuştu saatlerdir yazmıyor ben de yazmıyorum sizce normal mi böyle bir şey yapması
Ne anladığınızdan çok nasıl davrandığı önemli değilmi,klasik sevmeyen kaybetmekten korkmayan o yüzdende kaba davranan erkek modeli,sizi seven erkeği nasılmı anlarsınız,sizi kırmaktan o kadar çekinirki bişeyi yanlış anlayacaksınız diye ödü kopar,kibar ve naif olur,kaybetmekten korkar,daha önce yaşamış olsaydınız aradaki farkı çok net görürdünüz,o yüzden uzaklaşın bu arkadaştan derim.Kızlar iyi akşamlar sevgilimle oturuyorduk yanımda Instagram’dan video izliyordu videodaki kadının hesabına girip inceledi ve sonra çıktı bu yaptığından hoşlanmadım dediğim için bana kızdı ve gönlümü almadı ne anlamak istiyorsan anladığında kal gibisinden konuştu saatlerdir yazmıyor ben de yazmıyorum sizce normal mi böyle bir şey yapması
Bakmasını geçtim bana karşı vermiş olduğu tepki ve cümlelerin benim daha çok kalbimi kırdı çünkü ne de olsa benim hoşuma gitmeyen bir şey ortada ve onu hoşlanmadığımı söyledim onun tepkisini anlamak istiyorsan anladığınla kal olduHepimiz bazı şeyleri merak ediyoruz ki bu merak artık sanal ortamda daha fazla oluyor. O yüzden fazla takılma hepimiz bakıyoruz.
Bana böyle dese inN anlayışla karşılArdım ama bana verdiği tepki beni çok kırdıHepimiz bazı şeyleri merak ediyoruz ki bu merak artık sanal ortamda daha fazla oluyor. O yüzden fazla takılma hepimiz bakıyoruz.
Bende öyle düşünüyorum umursayan bi erkek asla böyle bi tepki veremezSizi hiç sevmiyor zamanla anlarsınız ondan böyle rahat yazarsanız barışırsınız sonra daha beterini yapar
Benim bir sevgilim böyleydi hatta yanımda yazışırdı Storysine alev atanlarla tabi ben de onunla ciddi düşünmediğim için biraz daha umursamıyordum ama dert oluyordu eski sevgilisini falan gösterirdi halen ekliydi onunla yaptıkları aktiviteleri anlatırdı tatilleri falan saçma sapanBende öyle düşünüyorum umursayan bi erkek asla böyle bi tepki veremez
Olsun en azından şuanda kurtulmuşsunBenim bir sevgilim böyleydi hatta yanımda yazışırdı Storysine alev atanlarla tabi ben de onunla ciddi düşünmediğim için biraz daha umursamıyordum ama dert oluyordu eski sevgilisini falan gösterirdi halen ekliydi onunla yaptıkları aktiviteleri anlatırdı tatilleri falan saçma sapanya salın ipini sonra ayrılınca da barışmak ister duygu sömürüsü de yapar yemeyin ben yemiştim ikinciye barışıp bir ay sonra tamamen ayrılmıştım
Kadınlar neden her şeyi anlamlandırmaya çalışıyor? Neden düz düşünemiyoruz? Kadının bir lafına adam haksızken üstüne kızmış, konuşmamış bu da sorguluyor ki normal mi? Ya huu neyi sorguluyorsun. Valla çıldırcaaam ya. Kadınlarımız niye böyleKızlar iyi akşamlar sevgilimle oturuyorduk yanımda Instagram’dan video izliyordu videodaki kadının hesabına girip inceledi ve sonra çıktı bu yaptığından hoşlanmadım dediğim için bana kızdı ve gönlümü almadı ne anlamak istiyorsan anladığında kal gibisinden konuştu saatlerdir yazmıyor ben de yazmıyorum sizce normal mi böyle bir şey yapması
Amin.Kadınlar neden her şeyi anlamlandırmaya çalışıyor? Neden düz düşünemiyoruz? Kadının bir lafına adam haksızken üstüne kızmış, konuşmamış bu da sorguluyor ki normal mi? Ya huu neyi sorguluyorsun. Valla çıldırcaaam ya. Kadınlarımız niye böyleakıl diliyorum
Bak bu yorum harika sanırım yaşın 23 , 26 arası bişey bence hiç yazma. Ve senı kaybetmekten zerre korkmuyo. Daha da ılerletırsen bu saçma ılıskıyı sadece sen zarar goreceksın. Emin olNe anladığınızdan çok nasıl davrandığı önemli değilmi,klasik sevmeyen kaybetmekten korkmayan o yüzdende kaba davranan erkek modeli,sizi seven erkeği nasılmı anlarsınız,sizi kırmaktan o kadar çekinirki bişeyi yanlış anlayacaksınız diye ödü kopar,kibar ve naif olur,kaybetmekten korkar,daha önce yaşamış olsaydınız aradaki farkı çok net görürdünüz,o yüzden uzaklaşın bu arkadaştan derim.
Değil,ayrıl. En azından aldatilmandan ya da bunu gözüne sokmadan...Kızlar iyi akşamlar sevgilimle oturuyorduk yanımda Instagram’dan video izliyordu videodaki kadının hesabına girip inceledi ve sonra çıktı bu yaptığından hoşlanmadım dediğim için bana kızdı ve gönlümü almadı ne anlamak istiyorsan anladığında kal gibisinden konuştu saatlerdir yazmıyor ben de yazmıyorum sizce normal mi böyle bir şey yapması