Sevgilim yanımda başka bir kadının Instagram hesabına baktı

papatyagibiiiii1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2024
36
6
25
Kızlar iyi akşamlar sevgilimle oturuyorduk yanımda Instagram’dan video izliyordu videodaki kadının hesabına girip inceledi ve sonra çıktı bu yaptığından hoşlanmadım dediğim için bana kızdı ve gönlümü almadı ne anlamak istiyorsan anladığında kal gibisinden konuştu saatlerdir yazmıyor ben de yazmıyorum sizce normal mi böyle bir şey yapması

Kızlar iyi akşamlar sevgilimle oturuyorduk yanımda Instagram’dan video izliyordu videodaki kadının hesabına girip inceledi ve sonra çıktı bu yaptığından hoşlanmadım dediğim için bana kızdı ve gönlümü almadı ne anlamak istiyorsan anladığında kal gibisinden konuştu saatlerdir yazmıyor ben de yazmıyorum sizce normal mi böyle bir şey yapması
Video içeriği neydi ki? Yani gün içerisinde kadın erkek olsun birçok kişinin Instagram profiline videolarini, paylasimlarini merak edersemben de bakıyorum. Ne olacak ki? Bu onları beğendiğim anlamına gelmiyor. Paylaşımları ilgi alanima giriyor, bu sebeple.

Hepimiz bazı şeyleri merak ediyoruz ki bu merak artık sanal ortamda daha fazla oluyor. O yüzden fazla takılma hepimiz bakıyoruz.

Ne anladığınızdan çok nasıl davrandığı önemli değilmi,klasik sevmeyen kaybetmekten korkmayan o yüzdende kaba davranan erkek modeli,sizi seven erkeği nasılmı anlarsınız,sizi kırmaktan o kadar çekinirki bişeyi yanlış anlayacaksınız diye ödü kopar,kibar ve naif olur,kaybetmekten korkar,daha önce yaşamış olsaydınız aradaki farkı çok net görürdünüz,o yüzden uzaklaşın bu arkadaştan derim.

Hepimiz bazı şeyleri merak ediyoruz ki bu merak artık sanal ortamda daha fazla oluyor. O yüzden fazla takılma hepimiz bakıyoruz.
Bakmasını geçtim bana karşı vermiş olduğu tepki ve cümlelerin benim daha çok kalbimi kırdı çünkü ne de olsa benim hoşuma gitmeyen bir şey ortada ve onu hoşlanmadığımı söyledim onun tepkisini anlamak istiyorsan anladığınla kal oldu

Bende öyle düşünüyorum umursayan bi erkek asla böyle bi tepki veremez
Benim bir sevgilim böyleydi hatta yanımda yazışırdı Storysine alev atanlarla tabi ben de onunla ciddi düşünmediğim için biraz daha umursamıyordum ama dert oluyordu eski sevgilisini falan gösterirdi halen ekliydi onunla yaptıkları aktiviteleri anlatırdı tatilleri falan saçma sapan:olamaz: ya salın ipini sonra ayrılınca da barışmak ister duygu sömürüsü de yapar yemeyin ben yemiştim ikinciye barışıp bir ay sonra tamamen ayrılmıştım:kahve::işsiz:

Benim bir sevgilim böyleydi hatta yanımda yazışırdı Storysine alev atanlarla tabi ben de onunla ciddi düşünmediğim için biraz daha umursamıyordum ama dert oluyordu eski sevgilisini falan gösterirdi halen ekliydi onunla yaptıkları aktiviteleri anlatırdı tatilleri falan saçma sapan:olamaz: ya salın ipini sonra ayrılınca da barışmak ister duygu sömürüsü de yapar yemeyin ben yemiştim ikinciye barışıp bir ay sonra tamamen ayrılmıştım:kahve::işsiz:
Olsun en azından şuanda kurtulmuşsun
Ve bana diyor ki kadın zaten yabancı ne olmuş sen de bakabülirsin diyor

Kadınlar neden her şeyi anlamlandırmaya çalışıyor? Neden düz düşünemiyoruz? Kadının bir lafına adam haksızken üstüne kızmış, konuşmamış bu da sorguluyor ki normal mi? Ya huu neyi sorguluyorsun. Valla çıldırcaaam ya. Kadınlarımız niye böyle 🤨 akıl diliyorum

Ne anladığınızdan çok nasıl davrandığı önemli değilmi,klasik sevmeyen kaybetmekten korkmayan o yüzdende kaba davranan erkek modeli,sizi seven erkeği nasılmı anlarsınız,sizi kırmaktan o kadar çekinirki bişeyi yanlış anlayacaksınız diye ödü kopar,kibar ve naif olur,kaybetmekten korkar,daha önce yaşamış olsaydınız aradaki farkı çok net görürdünüz,o yüzden uzaklaşın bu arkadaştan derim.
Bak bu yorum harika sanırım yaşın 23 , 26 arası bişey bence hiç yazma. Ve senı kaybetmekten zerre korkmuyo. Daha da ılerletırsen bu saçma ılıskıyı sadece sen zarar goreceksın. Emin ol

Değil,ayrıl. En azından aldatilmandan ya da bunu gözüne sokmadan...

Fikrimce ahlaki uyum çoğu şeyden (hatta ırk/mezhep gibi şeylerden bile) daha önemli. Uymuyorsa hep iç acısı çekmek yerine erkenden bitirmek daha hayırlı.
Ama erkek arkadaşın sonradan yapacakları için yol yapmaya çalışıyor gibi, günahına girmeyeyim ama... Sadece hislerini belirttiğin için kızmış, bir daha yapama diye de bitirmekle tehdit ediyor. Olay anlattığın kadar ise olmaz bu oğlandan.

X