Sevgilim ve kpss

gulaslan ay

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
75
5
26
Merhaba sevgilim ve ben kpss ye çalışıyoruz son günlerde çok tartışır olduk uzaktan ilişki yaşıyoruz ve kpss ye bi ay var çok tartışıyoruz sınava kadar konuşmayalim dedi sizce sevmiyor mu silmedi ama bilemiyorum ilgisiz biri olduğu için kavgalarımız da sizce nasl bir yol izlemeliyim

tartışma sebepleri neler?

Olumsuz etkilendiği için sizinle mesafe koyup sınavına odaklanmak istemiş, tartışmayı siz mi çıkarıyorsunuz?

KPSS’ye odaklanın siz de.Sınavınız geçtikten sonra bunları düşünürsünüz. Sınav daha önemli

tartışma sebepleri neler?

Olumsuz etkilendiği için sizinle mesafe koyup sınavına odaklanmak istemiş, tartışmayı siz mi çıkarıyorsunuz?
Tartışma sebebimiz sadece onun aramaması çok özlüyorum. Başka sorunumuz yoktu. Cuma günü 15 te bi dk aradı bi daha gün boyu yoktu mesela sonra ben de kavga ettim evet ben cıkarıyorum

Tartışma sebebimiz sadece onun aramaması çok özlüyorum. Başka sorunumuz yoktu. Cuma günü 15 te bi dk aradı bi daha gün boyu yoktu mesela sonra ben de kavga ettim evet ben cıkarıyorum

Az kalmış sınavınıza, yoğunlaşmış olması çok normal, sınava 1 ay kala bunu sorun yapmayın. Düşünmeyin, sınava odaklanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…