- 24 Ocak 2021
- 11.462
- 25.839
- 548
- Konu Sahibi papatyatanesi
-
Güzelim mesleğe kanma diploma ayrı, aile eğitimi ayrı şeylerdir,Ya gercekten küçümsemek istemiyorum da 20 yıl önceki dpgu kafasında.Tıp okuyan bir gencin düsünceleri bu kadar sıg iste.Okumak degil gelistirmek önemli bir kez daha anladım.Ya karısı ütü yapınca mutlu oluyormus sanki 2.evliligi çocuğun
Evet bide ailesinde ayıp kavramı cok var.Ve birbirlerine baglılar.Kuzeninin kuzeni bile canı cigeri,abartıyorlar ya herkesin akrabası var.Bide bana sey diyor amcamı yatılı misafir alır mısın dügün cenaze olsa.Bi genc bunj niyw sorarCnm ailesine bağımlı o şimdi özüne dönüyor yavaştan seni duruma hazırlıyor, aman diyeyim yakma kendini , benim eşim resmen beni kandırdı romantizm bilmem neler ikimizde öğretmeniz düşün, ama ailem der başka bişey demez ,
Üstte yazdıklarınızı da okudum değişik kafalar belki ileride değişir ama bu hali ile hiç olumlu düşünceler bırakmıyor insanda. 20 yaşlarında bu düşünceler yani ne gerek varYa gercekten küçümsemek istemiyorum da 20 yıl önceki dpgu kafasında.Tıp okuyan bir gencin düsünceleri bu kadar sıg iste.Okumak degil gelistirmek önemli bir kez daha anladım.Ya karısı ütü yapınca mutlu oluyormus sanki 2.evliligi çocuğun
Bu kişi sen ailesine en ufak bişey desen sana neler yapar , klasik doğu erkeği, benim eşim de aile bağımlısı çıktı çok zor bişey inan banaEvet bide ailesinde ayıp kavramı cok var.Ve birbirlerine baglılar.Kuzeninin kuzeni bile canı cigeri,abartıyorlar ya herkesin akrabası var.Bide bana sey diyor amcamı yatılı misafir alır mısın dügün cenaze olsa.Bi genc bunj niyw sorar
He bide cenaze olursa amcasını yatılı misafir alır mıymısım? Evet bunu da sordu.Bilmiyorum ya normal degil dimi bunlarSevgilimle 1.5 yıldır ilişkimiz var,üniversite de tanıstık.Ben yapı olarak rahat bir insanım,öyle ev isi falan annem hic yaptırmadı hep ders calıstım.Neyse bu bana daha ilk aylarda sey demisti”ben misafir severim,ütü severim,akrabalarım degerlidir” falan.Ben de önlem olsjn diye buna kendimi apacık gösterdim.Nasıl biri oldugumu.Neyse bana sey demeye başladı”sen bana kendini belli etmedin baslarda”yani etsem ayrılcaktı demekjfjd
Neyse ögrenci evinde yasıyor arkadası yemek yapmayı bilmedigi icin her gün bu yapıyor ve kütüphaneden gelip yapıyor,arkadası evde yatıyor.Ben de kıyamadıgım icin biraz da arkadasın yapsın dedim.Sonra olay büyüdü.Ben de dedim ki “bana sıra gelince yapmazsın arkadasna yapıyosun”Bana dedigi sey “sen evlenmelik kız degilsin öyle niteliklerin yok”,”iste hadi yol al senle gezeriz böyle,evlenmeyiz ”.Ki sonra ben uzatmadım alttan aldım beni aradı 2 saat sonra ne özür ne güzel söz var.Trip atcaksan kapatalım,görüşürüz dedi ben de kapattım ve ayrıldım.dün aramıs yine kendini savunuyor.Yani bana tahammülü yok ne tribüme ne nazıma.Diyorum ilerde calısırız yurtdısına cıkarız bana diyo ki hayalin hep gezmek biraz da ev düzeni hayal et( Bu arada kimseyi ayrıştırmıyorum ama kendisi agrılı hani oralarda cok önemlidir bu akraba misafir falan.)Yani ben mi cok abarttım ayrılmalıl degil mi?akıl verin ya cıkmazdayım
Ekleme yapayım: Ben cok misafir almam dedigimde de o zaman senin akrabalrın da gelmez demisti.He bide yemek yapmazsam da kendine kadar yaparmıs kendi yermis fjjf
Evet en cok korktugum seydi basıma geldi resmen.Ailesine karsı bir sey diyemiyor zatsn.Babasına asırı saygılı hatta babamın yanında cocuk sevemem dediBu kişi sen ailesine en ufak bişey desen sana neler yapar , klasik doğu erkeği, benim eşim de aile bağımlısı çıktı çok zor bişey inan bana
Bide babasının yanında cocuk sevemezmis ayıpmıs kafa bu sekildeSevgilimle 1.5 yıldır ilişkimiz var,üniversite de tanıstık.Ben yapı olarak rahat bir insanım,öyle ev isi falan annem hic yaptırmadı hep ders calıstım.Neyse bu bana daha ilk aylarda sey demisti”ben misafir severim,ütü severim,akrabalarım degerlidir” falan.Ben de önlem olsjn diye buna kendimi apacık gösterdim.Nasıl biri oldugumu.Neyse bana sey demeye başladı”sen bana kendini belli etmedin baslarda”yani etsem ayrılcaktı demekjfjd
Neyse ögrenci evinde yasıyor arkadası yemek yapmayı bilmedigi icin her gün bu yapıyor ve kütüphaneden gelip yapıyor,arkadası evde yatıyor.Ben de kıyamadıgım icin biraz da arkadasın yapsın dedim.Sonra olay büyüdü.Ben de dedim ki “bana sıra gelince yapmazsın arkadasna yapıyosun”Bana dedigi sey “sen evlenmelik kız degilsin öyle niteliklerin yok”,”iste hadi yol al senle gezeriz böyle,evlenmeyiz ”.Ki sonra ben uzatmadım alttan aldım beni aradı 2 saat sonra ne özür ne güzel söz var.Trip atcaksan kapatalım,görüşürüz dedi ben de kapattım ve ayrıldım.dün aramıs yine kendini savunuyor.Yani bana tahammülü yok ne tribüme ne nazıma.Diyorum ilerde calısırız yurtdısına cıkarız bana diyo ki hayalin hep gezmek biraz da ev düzeni hayal et( Bu arada kimseyi ayrıştırmıyorum ama kendisi agrılı hani oralarda cok önemlidir bu akraba misafir falan.)Yani ben mi cok abarttım ayrılmalıl degil mi?akıl verin ya cıkmazdayım
Ekleme yapayım: Ben cok misafir almam dedigimde de o zaman senin akrabalrın da gelmez demisti.He bide yemek yapmazsam da kendine kadar yaparmıs kendi yermis fjjf
Allah Allah ikiniz de eşit şartlarda çalışacaksanız farkınız neymiş de beyefendi sadece yardım edecekmiş? Yardım değil iş bölümü olacak o bir defa. Sene 2021 ama kafalar M.Ö. 1800 maşallah. Sanki evlenmiyor da gündelikçi alıyor eve tipe bak.Ya bana dedigi sey yardım ederim ama kadın daha agır basar.Yani bana yüz vermek istemiyor hic bir sekilde.Hep bi baskı
Offf tehdite bak hele sen.Öyle kafalarımız farklı.Bana sey dedi”sen almassan benim tarafımı ben de istemem akrabalarınj eve”Yani farklı biri,dedikouduc kadınlar gibi.Yani ben çalışmayı düşünüyorum ilerde zorlanırım diye düsündüm hem is hem yemek ondan
Kız kaç ordan amannnn yıl kaç olmuş kafalara bak , kendi halime şükrettim resmen, bu adam mi okumuş Allah aşkına, bu Allame olsa ne olur, bir cacık olmaz bu kişidenEvet en cok korktugum seydi basıma geldi resmen.Ailesine karsı bir sey diyemiyor zatsn.Babasına asırı saygılı hatta babamın yanında cocuk sevemem dedi
İşte kadın evin düzeninden sorumluymus.Ya her seyi gectim yeni nesil degisti,bu nasıl bir kafa ya yası 22 ruh yası 45Allah Allah ikiniz de eşit şartlarda çalışacaksanız farkınız neymiş de beyefendi sadece yardım edecekmiş? Yardım değil iş bölümü olacak o bir defa. Sene 2021 ama kafalar M.Ö. 1800 maşallah. Sanki evlenmiyor da gündelikçi alıyor eve tipe bak.
Döverim ben bunu ya.Aynen o yasamıs ama beni öyle istiyor.Ay bide bi kere esnek zar varmıs kan gelmiyomus dedigimde ben yine de bi kötü olurum öyle çıkarsa demisti fjfj ya ben de mallık devam ettim basit gördüm dediklerini
Ya ahhaah valla hafif kaynana gibiBu adamın içine benim kaynanam kaçmış.
Ya siz kurtulmuşsunuz da bir daha bu kadına denk gelecek kadına acıyorum ben. Çocuk yapsa o da sevgisiz, sevgi göstermenin ayıp bir şey olduğunu düşünerek, büyüdüğünde babası yüzünden psikolojik yardım almak zorunda kalan bir birey olarak büyüyecek muhtemelen..Babasına asırı saygılı hatta babamın yanında cocuk sevemem dedi
Evet cocuk cok seviyor.Bana göre sürekli birilerini taklit etmis kendi karakterini ortaya çıkaramamıs.Ailesi de baskıcı zaten öyle fikirlerini rahat söyleyemiyorlarGeleneksel anadolu erkeği işte, okul biter bitmez evlenecek çoluk çocuk yapacak. Bu adamla mutlu olamazsın yaşayamadıkların hep içinde kalır. Çok da gençsin anladığım kadarıyla, karşına kafana göre biri çıkar elbet, ayır yolunu rahat edin ikiniz de
Bu bence seni kaçırmaya çalışıyor cnm , çünkü benim eşim evlenene kadar tüm olumsuzlukları gizledi sonra bir baktım aile bağımlısı çıktıHe bide cenaze olursa amcasını yatılı misafir alır mıymısım? Evet bunu da sordu.Bilmiyorum ya normal degil dimi bunlar
Her yazdığınız ayrı bir olay farkında mısınız? Terbiyesize bak ne kanı ya ne haddine onun bu şekilde konuşmak?Aynen o yasamıs ama beni öyle istiyor.Ay bide bi kere esnek zar varmıs kan gelmiyomus dedigimde ben yine de bi kötü olurum öyle çıkarsa demisti fjfj ya ben de mallık devam ettim basit gördüm dediklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?