Sevgilim ve kafa yapılarımız?evlenmelik değilmişim?

Güzelim mesleğe kanma diploma ayrı, aile eğitimi ayrı şeylerdir,

Evet bide ailesinde ayıp kavramı cok var.Ve birbirlerine baglılar.Kuzeninin kuzeni bile canı cigeri,abartıyorlar ya herkesin akrabası var.Bide bana sey diyor amcamı yatılı misafir alır mısın dügün cenaze olsa.Bi genc bunj niyw sorar

Üstte yazdıklarınızı da okudum değişik kafalar belki ileride değişir ama bu hali ile hiç olumlu düşünceler bırakmıyor insanda. 20 yaşlarında bu düşünceler yani ne gerek var

Bu kişi sen ailesine en ufak bişey desen sana neler yapar , klasik doğu erkeği, benim eşim de aile bağımlısı çıktı çok zor bişey inan bana

He bide cenaze olursa amcasını yatılı misafir alır mıymısım? Evet bunu da sordu.Bilmiyorum ya normal degil dimi bunlar

Bu kişi sen ailesine en ufak bişey desen sana neler yapar , klasik doğu erkeği, benim eşim de aile bağımlısı çıktı çok zor bişey inan bana
Evet en cok korktugum seydi basıma geldi resmen.Ailesine karsı bir sey diyemiyor zatsn.Babasına asırı saygılı hatta babamın yanında cocuk sevemem dedi

Bide babasının yanında cocuk sevemezmis ayıpmıs kafa bu sekilde

Ya bana dedigi sey yardım ederim ama kadın daha agır basar.Yani bana yüz vermek istemiyor hic bir sekilde.Hep bi baskı
Allah Allah ikiniz de eşit şartlarda çalışacaksanız farkınız neymiş de beyefendi sadece yardım edecekmiş? Yardım değil iş bölümü olacak o bir defa. Sene 2021 ama kafalar M.Ö. 1800 maşallah. Sanki evlenmiyor da gündelikçi alıyor eve tipe bak.

Offf tehdite bak hele sen.

Vay aslanım ona tavsiyem kuruluş Osman da figüran olsun. Elinde kılıç sallaya sallaya gezsin.

Ben insanları yöresel olarak tu kaka,bilmemne demeyi bırakalı yıllar oldu.
Kendi ırkımı eleştiririm bişey olduğunda ilk önce.
Fakat erkek arkadaşın doğduğun ev kaderindir hesabı. Yapışsın ailesine akrabalarına. Mutlu mesut yaşasın. Evleneceği kadını da sanırım kendisine ve ailesine hizmet etsin diye alıyor.
İlk önceliği hizmet beyimiz.

Ya şöyle tabi ki çalışınca farklı oluyor. Kadın tutarsın sende yaparsın işlerini, yemeğini vs hiç merak etme.
Şu Instagramdan YouTube'dan açıp her bulduğun tarifi yapmada rezil oluyor bı cogu.

Yemek yapmakta ne var Allah aşkına biz Arnavutuz yemek hamur işi konusunda aşırı iyiyizdir.
Yemeği güzel yapan sadeliktir.
Her yemeğin baharati ayrıdır.
Hiç merak etme. Yaparsın.
Önceleri insan tabi ki zorlanıyor yalan yok.
Hiç olmasa yemi bı ev yeni düzene alışma, doğup büyüdüğün evden başka bı eve başka hayata, başka bı sorumluluğa.
Bı sure sobra hepsi oturuyor yerine.
Dönüp vay be diyorsun kendine.

Erkek arkadaşın insanı mutsuz eden cinsten çok iyi yapmışsın ayrılarak.
Ben eşimle 6 sene olacak evleneli, bana öğrettiği en güzel şey beni eleştireceği zaman öyle güzel naif eleştiriyor ki. Yapmayacağım varsa bile yapıyorum.
Hayatına seni kırmayarak insanı al.

Gül dalında kırılır mı hiç...
Gülü dalından koparırken insan naif oluyor.
Dalını kırana acıma.

Son düzenleme:
Evet en cok korktugum seydi basıma geldi resmen.Ailesine karsı bir sey diyemiyor zatsn.Babasına asırı saygılı hatta babamın yanında cocuk sevemem dedi
Kız kaç ordan amannnn yıl kaç olmuş kafalara bak , kendi halime şükrettim resmen, bu adam mi okumuş Allah aşkına, bu Allame olsa ne olur, bir cacık olmaz bu kişiden

İşte kadın evin düzeninden sorumluymus.Ya her seyi gectim yeni nesil degisti,bu nasıl bir kafa ya yası 22 ruh yası 45

Geleneksel anadolu erkeği işte, okul biter bitmez evlenecek çoluk çocuk yapacak. Bu adamla mutlu olamazsın yaşayamadıkların hep içinde kalır. Çok da gençsin anladığım kadarıyla, karşına kafana göre biri çıkar elbet, ayır yolunu rahat edin ikiniz de

Aynen o yasamıs ama beni öyle istiyor.Ay bide bi kere esnek zar varmıs kan gelmiyomus dedigimde ben yine de bi kötü olurum öyle çıkarsa demisti fjfj ya ben de mallık devam ettim basit gördüm dediklerini
Döverim ben bunu ya.

.Babasına asırı saygılı hatta babamın yanında cocuk sevemem dedi
Ya siz kurtulmuşsunuz da bir daha bu kadına denk gelecek kadına acıyorum ben. Çocuk yapsa o da sevgisiz, sevgi göstermenin ayıp bir şey olduğunu düşünerek, büyüdüğünde babası yüzünden psikolojik yardım almak zorunda kalan bir birey olarak büyüyecek muhtemelen.

Evet cocuk cok seviyor.Bana göre sürekli birilerini taklit etmis kendi karakterini ortaya çıkaramamıs.Ailesi de baskıcı zaten öyle fikirlerini rahat söyleyemiyorlar

He bide cenaze olursa amcasını yatılı misafir alır mıymısım? Evet bunu da sordu.Bilmiyorum ya normal degil dimi bunlar
Bu bence seni kaçırmaya çalışıyor cnm , çünkü benim eşim evlenene kadar tüm olumsuzlukları gizledi sonra bir baktım aile bağımlısı çıktı

Aynen o yasamıs ama beni öyle istiyor.Ay bide bi kere esnek zar varmıs kan gelmiyomus dedigimde ben yine de bi kötü olurum öyle çıkarsa demisti fjfj ya ben de mallık devam ettim basit gördüm dediklerini
Her yazdığınız ayrı bir olay farkında mısınız? Terbiyesize bak ne kanı ya ne haddine onun bu şekilde konuşmak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…